Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Snips

Πάντως το να πληρώνεις...ΠΑΓΙΟ για να παίζεις είναι ΑΝΟΗΤΟ...

Γιατί δηλαδή να μην πληρώνουμε για COD για CS,για ΜΟΗΑΑ, για unreal κτλ?

Θες αγαπητή εταιρία να βγάλεις παιχνίδι που απαιτεί server μεγάλων δυνατοτήτων?? Τότε ανέλαβε εσύ όλα τα έξοδα του και μην απαιτείς από τους παίχτες που αγόρασαν το προιόν σου να στα σκάει κάθε μήνα.

Βρήκανε όμως άλλο τρόπο να βγάζουνε λεφτά χωρίς να παράγουνε. Αλλά δυστυχώς εμείς......ΜΠΕΕΕΕΕΕ...ΜΠΕΕΕΕΕΕ!

’ντε πείτε τώρα το κλασσικό...."ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του όπως θέλει". :giveup:

μπορουμε να ημαστε ανοητη αλλα να μας αφησετε στην υσηχια μας?

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

οεοεεοεοεοεοεοεοεεεεεεεεεε...........ετοιμαστειτε το βραδακυ για ενα πολυ καλο παρτακηηηηηηηηηηηη:devil:

:clap: :clap: :clap: :clap: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Επισης σε συγκριση με το wow, αν δεν εχεις παιξει και τα δυο δεν λεει να εκφερεις αποψη.Και εγω πληρωνω για το wow αλλα η blizzard με το diablo2 εχει αποκτησει πειρα στα online games και κραταει το παιχνιδι της <<αγνο>> απο dupe,bots,hacks κτλ.Οποτε περα απο το θαυμασιο παιχνιδι ,πληρωνοντας εχω και την απαιτηση να κρατησει το παιχνιδι καθαρο, καθως και συνεχεια να βγαζει καινουργια πραγματα που να εντινουν το ενδιαφερον του gamer.

Θα αντεξει και το guild war ή θα εχει την τυχη του diablo2?

Το αγόρασα κι εγώ ετσι για να το δω... Λιγο που έπαιξα, με εντυπωσίασαν τα γραφικά του, αλλα ξενέρωσα με το γεγονός οτι ολοι ειναι humans και τιποτα άλλο καθως και επισης οτι μολις βγήκα απο την πόλη που με έβγαλε, μου ειπε οτι τωρα παιζω σε ενα copy του παιχνιδιού και ειμαι μονος μου ! Δηλαδη για οσους παιζουν wow, ολα ειναι ενα instance εκτος απο την πολη... Εκτος αν κατάλαβα λάθος...Θα παιξω λιγο ακόμα για να εχω καλύτερη άποψη, αλλα μεχρι στιγμης...:TD:

Για να μη παρεξηγηθώ, το παιχνίδι φαίνεται πολυ ωραίο...αλλά σε σχέση με το wow που το έχω φαει με το κουτάλι :whistling , ειναι αρκετα πιο ρηχό... Θα επανέλθω παντως...

Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 10:09]

Το αγόρασα κι εγώ ετσι για να το δω... Λιγο που έπαιξα, με εντυπωσίασαν τα γραφικά του, αλλα ξενέρωσα με το γεγονός οτι ολοι ειναι humans και τιποτα άλλο καθως και επισης οτι μολις βγήκα απο την πόλη που με έβγαλε, μου ειπε οτι τωρα παιζω σε ενα copy του παιχνιδιού και ειμαι μονος μου ! Δηλαδη για οσους παιζουν wow, ολα ειναι ενα instance εκτος απο την πολη... Εκτος αν κατάλαβα λάθος...Θα παιξω λιγο ακόμα για να εχω καλύτερη άποψη, αλλα μεχρι στιγμης...:TD:

Για να μη παρεξηγηθώ, το παιχνίδι φαίνεται πολυ ωραίο...αλλά σε σχέση με το wow που το έχω φαει με το κουτάλι :whistling , ειναι αρκετα πιο ρηχό... Θα επανέλθω παντως...

Και εγω κατι τετοιο καταλαβα. Δηλ αν βγεις απο την πολη παιζεις μονο εσυ και η ομαδα σου και δεν συναντας κανενα αλλο. Εχει και τα θετικα του εχει και τα αρνητικα του αυτο. Πχ οταν εισαι σε ενα quest ειναι σπαστικο εκει που πηγαινεις να σου βγει μια αλλη ομαδα και να σε σφαξει στα καλα καθουμενα...αλλα απο την αλλη αυτο θα το εκανε πιο ενδιαφερον ;)

Οσο για το αλλο που ειπες οτι ειναι ολοι human και εμενα με ξενερωσε λιγο συν το γεγονος οτι τα τερατα ηταν δικες τους επινοησεις και οχι τα πιο κλασσικα goblin orc κλπ...

Αλλα σε γενικες γραμμες και εμενα μου αρεσε παρα πολυ. Βεβαια δεν εχω παιξει ουτε LN2 ουτε WoW οποτε να συγκρινω δεν μπορω.

η συνδρομη ειναι συνηθισμενο φαινομενο στο εξωτερικο απτην εποχη των ultima online ( καλα παιζει και να μην ηθελε δεν ξερω ακριβως :p ) και του πρωτου Everquest της sony online, αυτο που με χαλαει δεν ειναι τα 13 euro, αλλα το οτι τα γραφικα φαινονται καρτουνιστικα και οτι παρολο που πληρωνουνε τοσα ατομα τα downtimes στους servers της blizzard υφιστανται ακομα, να ητανε lineage 2 στους τζαμπατζιδικους servers του GNET να ελεγα νταξει,

αλλα οχι να τα σκας καθε μηνα και να μην μπορεις να παιξεις, χτες ειχανε πεσει οι servers για καπου 2 ωρες διαβασα, αν δεν παψουν τα downtimes συντομα καποιοι θα σταματησουνε να αρμεγονται ειμαι σιγουρος, εδω περα επειδη ηταν μπουρδελιασμενος ο GNET (μιλαμε για 3-4 μηνες πριν τωρα δεν ξερω την κατασταση του ) παρατησα το l2 που ειναι και καλα γαμαουα και εθιστικο , θα λεγα τι ειναι , ειδικα στην περιπτωση που δεν παιζεις στους official, μπορει τα xp να ερχονται 8 φορες πιο αργα σε συγκριση με τα settings του gnet αλλα πολλοι λενε οτι ειναι καλυτεροι για 34209243 αλλους λογους

τεσπα το σκεφτομαι σοβαρα για GW, οσο για την μηχανισμους του και την δημοτικοτητα του καλυτερα που ειναι ετσι, δεν θελω να παιζει μεχρι και η κουτση μαρια ενα παιχνιδι, τουλαχιστον να το παιζει αλλα απο μακρια και αγαπημενοι :) btw τι λετε ? amazon.co.uk η play.com ? η collector's edition φαινεται γαμαουα εχει και καποια ακουστικα που χρειαζομαι και ελλαδα τα βρισκεις 50 euro (!!!!!) και ενα σωρο αλλα extras, μεχρι και εντυπο με artwork απτο παιχνιδι !

οσο για τα FPS υπαρχουν και εξαιρεσεις, βλεπε planetside

edit : f*ck it :p 40 euro χωρις να υπολογισω εξοδα αποστολης το εχει το amazon.co.uk και το collector's καπου τα διπλασια ! απτην αλλη play.com εχει το collector's out of stock και το απλο καπου 27 ευρω (!!!) με τζαμπε shipping , οσο για το headset who cares εχει παρομοιο το πλαισιο ;-) ( altec lansing ahs 302 12 euro, πολυ ανετο αλλα μια μερα εσπασε :p )

το σ/κ που πέρασε έγινε σφαγή... εγώ προσωπικά έφτασα 11 lvl και είμαι λίγο πριν από το 12... το μόνο που χρειάζεται το παιχνίδι είναι παρέα!!! :D

ο κόσμος είναι τεράστιος, ακόμα ούτε το 1/3 δεν έχω εξερευνήσει,τα λεφτά μαζεύονται δύσκολα και τα items πουλιούνται ακόμα δυσκολότερα!

Μια απο τα ιδια :D

Αλλα η κορυφη ηταν χτες που βρεθηκαμε εγω ο dark count και ο greekfragma και επεσε τρελο σφαξιμο!!!! :jump: :jump:

Και το xp μαζευεται δυσκολα. Πρεπει να τελειωνεις quest αλλιως απο τερατα μονο δεν ανεβαινει πολυ.

dpresv να κανονισουμε ολοι να βρισκομαστε.

στο παιχνιδι με λενε Lucien Strongbow κανε add για να παιξουμε ολοι καμια μερα :D :D

Αρχική απάντηση από Aias [03-06-2005 03:38]

Επισης σε συγκριση με το wow, αν δεν εχεις παιξει και τα δυο δεν λεει να εκφερεις αποψη.Και εγω πληρωνω για το wow αλλα η blizzard με το diablo2 εχει αποκτησει πειρα στα online games και κραταει το παιχνιδι της <<αγνο>> απο dupe,bots,hacks κτλ.Οποτε περα απο το θαυμασιο παιχνιδι ,πληρωνοντας εχω και την απαιτηση να κρατησει το παιχνιδι καθαρο, καθως και συνεχεια να βγαζει καινουργια πραγματα που να εντινουν το ενδιαφερον του gamer.

Θα αντεξει και το guild war ή θα εχει την τυχη του diablo2?

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα. Πολύ καλό παιχνίδι, αλλά ουσιαστικά single player. Σα να παίζεις baldurs gate on line αλλά μόνο με humans. Πολύ καλά quests, καλό story αλλά πολύ μοναχικό το παιχνίδι. Μόνο εσύ και το Party σου υπάρχετε στον κόσμο του παιχνιδιού όταν βγαίνετε από πόλεις. Και φυσικά ούτε sieges, ούτε raids ούτε τίποτα τέτοιο. Απλά δε μου κάνει σαν παιχνίδι για πάνω από 1-2 ώρες τη μέρα και αν.

Αρχική απάντηση από Spooky [Σήμερα, στις 12:14]

Αλλα η κορυφη ηταν χτες που βρεθηκαμε εγω ο dark count και ο greekfragma και επεσε τρελο σφαξιμο!!!! :jump: :jump:

μαζί σφάζαμε ρε... :bye: :bye:

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 10:49]

μαζί σφάζαμε ρε... :bye: :bye:

Ουπς!! :o

Eμ με μπερδεψε ο γιωργος!!! Δεν θυμασαι στην αρχη που σε φωναζε μακη :p

Anyway κατεβασα κατι χαρτες με λεπτομεριες. Εχει και ενα outpost πανω απο nolani academy. Next time μπορουμε να παμε εκει!!

Sorry και παλι! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.