Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Kostas7GTR [Σήμερα, στις 10:55]

Πείτε μου απλά μέρα και ώρα που θα σκάσω με πολυβόλα να ξαπλώσω μερικούς MMORPGάκιδες που λέγαν ότι δεν παρατάνε το L2 (aka Fragmas...) :devil: :devil: :devil:

Line-who?Line-what?Line-how?:hehe:

χωρις πλακα κωστη εαν παιξεις 2 λεπτα το GuildWars και πας μετα για Line-κατι το σιχαινεσαι απο το lag και απο τα προιστορικα γραφικα:bye:

Αρχική απάντηση από JiMeS [Σήμερα, στις 18:41]

Αξίζει ρε παιδιά ή το καλοκαιράκι να αρχίσω wow?

αν το Lineage το βαρεθηκες/το σιχαθηκες απο τα ιδια και τα ιδια με το τρελο lag και την αθλια συμπεριφορα στο chat box τοτε το GuildWars θα σε ενθουσιασει.Λογικα το ιδιο θα συμβαινει και στο WoW.

εμεις αποφασισαμε GuildWars και οχι WoW γιατι δεν εχει συνδρομη το μηνα και ειναι το ιδιο σχεδον με το WoW(αντε το WoW να εχει καπως μεγαλυτερο χαρτη)......απο αυτα που ειδα ο χαρτης στο Guild ειναι χ5 απο του Lineage και του WoW x10 σε μεγεθος.

Οπου και να πας θα εισαι ευπροσδεκτος απο τους Λαμπιτες......αυτο ειναι σιγουρο:hi:

Αρχική απάντηση από greekfragma

αν το Lineage το βαρεθηκες/το σιχαθηκες απο τα ιδια και τα ιδια με το τρελο lag και την αθλια συμπεριφορα στο chat box τοτε το GuildWars θα σε ενθουσιασει.Λογικα το ιδιο θα συμβαινει και στο WoW.

εμεις αποφασισαμε GuildWars και οχι WoW γιατι δεν εχει συνδρομη το μηνα και ειναι το ιδιο σχεδον με το WoW(αντε το WoW να εχει καπως μεγαλυτερο χαρτη)......απο αυτα που ειδα ο χαρτης στο Guild ειναι χ5 απο του Lineage και του WoW x10 σε μεγεθος.

Οπου και να πας θα εισαι ευπροσδεκτος απο τους Λαμπιτες......αυτο ειναι σιγουρο:hi:

Το σκεφτικά και αποφάσησα μαζί σας στο quildwars:)Κάτσε να τελειώσουν οι εξετάσεις και θα δείτε:p

καλά έκανες και αν δεν μας αρέσει απλά θα κυνηγάμε τους fragma και tiga... με τον δεύτερο μένουμε και κοντά, οπότε... (αιγάλεω-χαϊδάρι)

άντε και απο μέσα επόμενης εβδομάδας έρχεται η κόπια μου να χωθώ και εγω... :D

Αρχική απάντηση από dpresv

καλά έκανες και αν δεν μας αρέσει απλά θα κυνηγάμε τους fragma και tiga... με τον δεύτερο μένουμε και κοντά, οπότε... (αιγάλεω-χαϊδάρι)

άντε και απο μέσα επόμενης εβδομάδας έρχεται η κόπια μου να χωθώ και εγω... :D

Ρε w8 και εμένα!!Κάνεις δεν θα με περιμένει??

Το βρήκα ρε παιδιά στο πλαίσιο με 40e!!!Το play.com έχει έξοδα μεταφοράς γιατί μάλλον δεν συμφέρει από πλαίσιο?

Αρχική απάντηση από darkCount

Απο play.com λέει! 28.99 τελική τιμή στην πόρτα σου. Και γω με τον fragma το περιμένουμε μέσα βδομαδας...

Βέβαια υπάρχει ένα πρόβλημα επειδή δεν έχω κάρτα αλλά θα βοηθήσει το mother

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.