Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Γνώμη μου, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα σαρώσειιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιι

Είναι τρομερά ενδιαφέρον και το καλύτερο :

1) Εϊναι ΄χωρίς συνδρομή, μόνο το παιχνίδι αγοράζεις

2) Δεν θέλεις 15.000 ώρες μπρόστα στο pc σου για να αρχίσεις να το ευχαριστιέσε!!!

τα γραφικα δεν κανουν ενα παιχνιδη παιχνιδη. και ειδηκα ενα online. παντος υπαρχουν ανθρωπη που φυγαν απο την blizzard και αυτοι το διμιουργησαν. να σαρωση ομως ειναι μεγαλη κουβεντα μεχρι την πραξη.

Αρχική απάντηση από Aligator21

Γνώμη μου, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα σαρώσειιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιι

Είναι τρομερά ενδιαφέρον και το καλύτερο :

1) Εϊναι ΄χωρίς συνδρομή, μόνο το παιχνίδι αγοράζεις

2) Δεν θέλεις 15.000 ώρες μπρόστα στο pc σου για να αρχίσεις να το ευχαριστιέσε!!!

1) Αυτο δε λέει και πολλά, απλα για να φωνάξει κόσμο το κάνει.

2) Αυτο μας το έλεγε και η Blizzard για το Wow αλλά δεν ισχύει :p

Καλο φαίνεται σίγουρα, οι εικόνες ειναι πολύ καλές, αλλα 2 mmorpgs παραπάει! Εδω με το ενα και εχουμε καταστραφεί! :p

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 10:54]

τα γραφικα δεν κανουν ενα παιχνιδη παιχνιδη. και ειδηκα ενα online. παντος υπαρχουν ανθρωπη που φυγαν απο την blizzard και αυτοι το διμιουργησαν. να σαρωση ομως ειναι μεγαλη κουβεντα μεχρι την πραξη.

Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 11:38]

1) Αυτο δε λέει και πολλά, απλα για να φωνάξει κόσμο το κάνει.

2) Αυτο μας το έλεγε και η Blizzard για το Wow αλλά δεν ισχύει :p

Καλο φαίνεται σίγουρα, οι εικόνες ειναι πολύ καλές, αλλα 2 mmorpgs παραπάει! Εδω με το ενα και εχουμε καταστραφεί! :p

δεν με πειθουν οι δικαιολογιες σας για να μην ερθετε σε μας........προσπαθηστε κι αλλο......μπορειτε και καλυτερα(εντου mode off)

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

ρε ειναι τσαμπε λεμε.......ξερετε ποσοι θα μαζευτουμε?εγω σας ειχα πει οτι το wow θα το αγοραζα αμα ηταν τσαμπε ο σερβερ.........πιστευω ομως οτι αυτο το παιχνιδι ειναι απλα το τελειο πακετο:T:

απλα ριχτε του μια ματια.........ζυξουλα και λοιποι γουαο-καμμενοι Φ-Ι-Λ-Α-Κ-Ι-Α:D

δεν με πειθη κανενα online φαρμα. διοτι η εταιρια απο πισω δεν λεγετε blizzard. ειναι σαν να λεμε οτι θα βγαλη lucas arts adventure και δεν θα ειναι καλο.

το παιχνιδι εχει 27 ευρω στο play.com , θα εκανα θεμα για αυτο αλλα δεν τοχω παρει ακομα μιας και τα τελευταια λεφτα της πιστωτικης τα εδωσα για Qpad , τεσπα η τιμη του lvl cap ειναι 20 , απλα χωνεις το cdkey παι παιζεις οσο θες οποτε θες , επισης εχω διαβασει οτι δεν ειναι ακριβως " massive online " στην αρχη μαζευτεστε 5-6 για party και μετα απομονωνεστε απτους υπολοπους και κανετε τα quests σας , αμα δεν βρεις στο town αλλους προθυμους για party παιρνεις henchmen

επισης εκτος απο δυνατο PvE υπαρχει και προκλητικο PvP και με με οριο το 20ο lvl + πολλους μηχανισμους στο gameplay δεν θα παρει και τοσες ωρες βλακωδους και βαρετου creeping για να γινεις ανταγωνιστικος , και ναι υπαρχει ανταγωνισμος δεν ειναι αλλο ενα rpg που ο πιο καρβουνισμενος με τα απειρα xp τους εχει ολους τουλαχιστον αυτο δηλωνουνε οι devs του παιχνιδιου , η arena.net που εχει ατομα που δουλευαν στην υπηρεσια battlenet της blizzard οπως αναφερθηκε πιο πριν

παντως για 27 ευρω αξιζει σιγουρα μια δοκιμη , περρισοτερα για το πως παιζεται ρωτηστε τον alarmax ( #gamers ) η δειτε κανα αρθρο απο το gayspy : P

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 13:19]

’σε ρε τα ψόφια, έμαθες ότι στο wow βγαίνουν δύσκολα τα φράγκα και γι'αυτό δεν πατάς. :hehe:

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 13:22]

δεν με πειθη κανενα online φαρμα. διοτι η εταιρια απο πισω δεν λεγετε blizzard. ειναι σαν να λεμε οτι θα βγαλη lucas arts adventure και δεν θα ειναι καλο.

Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 13:32]

Κατεβάζω videaki να το δώ πως ειναι... http://www.curse-gaming.com/movie.php?movid=1 αλλά το wow δε το αλλάζω :hehe:

θα πηξετε καλα μου τυρογαλα..............δεν μου τη γλιτωνετε........ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ:devil:

σαν τρόπος λειτουργίας σε πρώτη όψη φαίνεται πολύ καλύτερο από το L2.

ένα πράγμα που δεν μου άρεσε στο L2 (εκτός από το ότι η αξία του χαρακτήρα είναι ευθεία αναλογία του χρόνου στο παιχνίδι) είναι ότι τα skills είναι fixed. έχεις μόνο λίγα skills και είσαι υποχρεωμένος να πάρεις αυτά, σώνει και ντε. άντε στην καλύτερη περίπτωση να αφήσεις 1-2 άχρηστα για να πάρεις μετά τα επόμενα καλά γρηγορότερα... κάνενα personalization του χαρακτήρα, όλοι είναι ίδιοι.

@Grunt : τι εννοείς ότι η τιμή του lvl cap είναι 20? ότι φτάνεις μέχρι 20 levels μόνο, έτσι?

εγώ πιθανότατα θα το δοκιμάσω το guild wars, 27E δεν είναι πολλά.

edit : μάλλον βρήκα τον τρόπο που θα μας τα παίρνουν από αυτό το παιχνίδι: expansion pacs!

"Am I required to buy the expansion packs to continue to play Guild Wars?"

" No. Every purchase you make in the continuation of the Guild Wars saga will be your choice. If you purchase expansion packs you will gain access to new regions of the world, new skills and abilities, new items, new professions, and much more. If you choose to not purchase a chapter, you will still be able to play the chapters of Guild Wars that you own, and you will have common areas in which you will be able to play with and against your friends who have purchased the other chapter(s)."

κανείς δεν θα θέλει να μείνει μόνο στο αρχικό κομμάτι του κόσμου.

βέβαια γι' αυτό ανακαλύφθηκε και η dsl! :p:cool:

Ειδα και το βιντεάκι, καλο φαίνεται αλλά αρκετά arcade. Μαλλον απευθύνεται σε ατομα που δεν έχουν πολύ χρόνο και θέλουν να γευτούν και αυτοί τη χαρά του mmorpg. Παντως τα γραφικά ειναι αρκετά καλά, μοιάζει με το L2 κάπως... Προτιμώ το WOW πάντως :) Το βιντεάκι εχει φοβερή μουσική!!

Αρχική απάντηση από Trooper

Ειδα και το βιντεάκι, καλο φαίνεται αλλά αρκετά arcade. Μαλλον απευθύνεται σε ατομα που δεν έχουν πολύ χρόνο και θέλουν να γευτούν και αυτοί τη χαρά του mmorpg. Παντως τα γραφικά ειναι αρκετά καλά, μοιάζει με το L2 κάπως... Προτιμώ το WOW πάντως :) Το βιντεάκι εχει φοβερή μουσική!!

είναι μην μπεις να παίξεις αν μπεις η το δεις να παίζουν πακέτο πχ όπως ο fragmas :p

Αρχική απάντηση από greekfragma

ακομα ψαχνω που μου εχει πεσει η μασελα:hehe:

Στο μπαούλο κάτω από το κρεβάτι, μαζί με τις οικονομίες σου και την λίστα των κωδικών των χαρακτήρων προς πώληση :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.