Jump to content

Corsair SF750 ή άλλο sfx?

GFFermari

Recommended Posts

Το 600αρι που έχω κάνει θόρυβο under heavy load. Έλεγα να του αλλάξω το φαν (το ‘χω ήδη αγοράσει) αλλά από τη στιγμή που ο επεξεργαστής κ η κάρτα γραφικών θα αναβαθμιστούν κάποια στιγμή, σκέφτηκα μήπως δεν είναι αρκετό.

Το θέμα μου είναι ο θόρυβος.

Διαβασα πως το Coolermaster 850 είναι θορυβώδες, όποτε απορρίπτεται (εκτος αν έχετε προσωπική εμπειρία) κ σε silverstone δε θα ήθελα να πάω.

Το sf750 είναι οκ ως προς τα watts, αν κ θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο, κ αθόρυβο σύμφωνα με reviews. Απλά θέλω  επιβεβαίωση από τους κατόχους ότι αξίζει.

μενσιο ατ ντεντλαζαρους.

δες αν θες και τα Bequiet

Eχω χασει το λογαριασμο ποσο καιρο το εχω στο μηχανημα του αδερφου μου που ειναι συνεχεια ON.

Παω μια μερα για το κλασικο φυσημα καθαρισμα και βρηκα μεσα μια τηγανισμενη σαρανταποδαρουσα αλλα το τροφοδοτικο

βραχος.

• Like 1

Θα παιρνα bequiet αλλά είναι λίγα τα watts. Θέλω 750 κ πάνω. Το 600αρι μου σηκώνει το φορτίο που έχω τώρα (δε ξέρω βέβαια αν σηκώνει κ 3080ti etc) αλλά το φαν του με καταστρέφει.

πριν 1 ώρα, το μέλος 2cpu έγραψε:

silvestone  ?

Πηγα στο μεγαλο με την μια.Εχει φυσικα και ποιο μικρα.

Απο που αν επιτρεπεται?

πριν 1 ώρα, το μέλος sstav έγραψε:

επειδή οι νέες GPU ενδέχεται να απαιτούν υψηλά φορτία και νέο τύπο βύσματος...να περιμένεις...

Οι ποιες? χαχαχαχαχα

πριν 2 ώρες, το μέλος fatalara έγραψε:

Απο που αν επιτρεπεται?

Ελλαδα ο τσιγκουνης δεν δειχνει καπου για το μεγαλο.Αλλα ο φιλος αν λεει σωστα ειναι στο εξωτερικο οπωτε μπορει

να το βρει πιστευω καπου.

To silverstone 1000 εχει σχεδον διπλασια τιμη απο το Corsair εδω στην Αγγλια. Ειναι κ SFX-L. (οχι πως δεν εχω χωρο αλλα περιοριζει τις επιλογες για ITX κουτι)

Ελεγα να παρω τωρα μονο κ μονο αν κατσει καμια ευκαιρια για 5800Χ/3080Ti etc.