nikonick Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2021 (edited) χαιρετώ ολους, ειναι καπως περιεργο η μνημη 6 gb (4 + 2) ddr3 1066 να μην αναγνωριζεται ολη μεσα απο τα windows 7 x64 bits αλλα να αναγνωριζεται ολη οταν μεσω bios την βαζω να τρεχει στα 800 ! ddr3 4 gb supertalent cas 9 ddr3 2 gb apacer cas 7 και στις δυο περιπτωσεις η μνημη αναγνωριζεται κανονικα μεσω bios μητρικη asrock a55m-hvs cpu amd a6 3650 Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 11, 2021 από nikonick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Αύγουστος 11, 2021 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2021 Οι διαφορετικοί χρονισμοί είναι πιθανόν το θέμα σου. Δοκίμασε να βάλεις την πιο αργή cas9 σαν πρώτη σύμφωνα με το manual της μητρικής σου να δεις αν αλλάξει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Αύγουστος 11, 2021 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2021 Βάλε το DRAM frequency στη θέση Auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Αύγουστος 11, 2021 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2021 στο auto το προβλημα υπαρχει... το θεμα με τα cas latencies δεν το ειδα ακομη.. ισως να φταινε τα διαφορετικα cas latencies ευχαριστω για τις απαντησεις φιλοι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Αύγουστος 12, 2021 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2021 καλημερα σε ολους, εχω δοκιμασει πολλα settings αλλα το προβλημα εχει παρουσειαστει ξανα εχω κανει reset το bios και εχω βαλει αλλη μνημη (patriot 4 gb cas latency 9) συνολο 8 gb ( 2 x4) οταν η η μνημη ειναι στο auto το προβλημα υπαρχει δηλαδη μνημη 5.50 απο τα 8 gb το προβλημα λεινεται εντελως μεσω του msconfig, useable μνημη 7.50 gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Νοέμβριος 7, 2021 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2021 Πρέπει να αλλάξει ο τίτλος.... σε περίεργο πρόβλημα με μητρική για AMD. Ψάρωσα και εγώ και μπήκα. 2x4GB στα Win7 64bit, μας κάνουν 8191 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 7, 2021 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2021 Συγγνώμη, ο A6 επεξεργαστής που χρησιμοποιείς δεν είναι APU? Αυτό σημαίνει ότι ένα μέρος της μνήμης χρησιμοποιείται από τα ενσωματωμένα γραφικά και ορθώς βλέπεις μικρότερης αξιοποιήσιμη μνήμη στα windows. Καταλαβαίνω κάτι λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts