nikonick Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2021 μπορει καποιοs να μου πει τι ειναι τα earned badges και σε τι χρησιμευουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 11, 2021 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2021 Θα σου πει ο @astrolabos 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 11, 2021 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2021 Ναι αυτός τα έχει όλα Spoiler 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Αύγουστος 11, 2021 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2021 Φίλε μου, πάει πενήντα ευρώ το κάθε badge αλλά βγαίνουν και σε προσφορά κατά καιρούς. πριν 2 ώρες, το μέλος nikonick έγραψε: και σε τι χρησιμευουν Έχεις έκπτωση από 30% ως 50% σε σουβλατζίδικα, καφέ, εστιατόρια κλπ. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Αύγουστος 11, 2021 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2021 Εχουμε ξοδεψει μισθους εδω μεσα... εχουν κλεισει σπιτια για ενα badge... αλλα αυτοι ειστε! Spoiler 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Αύγουστος 12, 2021 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2021 (edited) καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις, εχει πολλους μηνες να μπω στο forum οποτε δεν γνωριζα για τα badges οποτε για κυπρο αυτα τα badges δεν μου κανουνε... να υποθεσω οτι αυτα δινουντε αναλογως του ποσα posts κανει καποιος η συμβαινει κατι αλλο Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 12, 2021 από nikonick Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Αύγουστος 12, 2021 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2021 πριν 30 λεπτά, το μέλος nikonick έγραψε: να υποθεσω οτι αυτα δινουντε αναλογως του ποσα posts κανει καποιος η συμβαινει κατι αλλο Σωστά και δεν θέλουν πενηντάρικο. Όσο για την έκπτωση στα σουβλατζίδικα κλπ ήταν ένα αστείο, το πολύ πολύ να σου πει μια καλημέρα ο @astrolabos. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 12, 2021 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2021 Εμένα πάντως όταν είπα πως έχω το Thelab Badge ο Πλούταρχος μου άφησε τα πιτόγυρα από 2.90€ στα 2.70€ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 12, 2021 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2021 ΟΜΓ, υπάρχει και conversation starter badge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Αύγουστος 12, 2021 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2021 17 minutes ago, schumifer said: ΟΜΓ, υπάρχει και conversation starter badge? εδω υπαρχει επιδομα εγκαιρης προσελευσης. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts