Vagouridis Μάϊος 13, 2005 #121 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Μου ακουγεται καλη φαση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 13, 2005 #122 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 10:09] Μου ακουγεται καλη φαση..... ΩΧΧΧΧΧ.........’μα μπλέξει κι ο "νονός" μέσα........!...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 13, 2005 #123 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 προσωπικα μου αρεσει η ιδεα σου unseen, θα ειμουνα μεσα, αλλα δεν ειμαι Ελλαδα ακομα... οποτε καλη τυχη σε οσους συνευρεθουνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris1416003205 Μάϊος 13, 2005 #124 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Μια ερωτηση.Τι θα γινει αν χυθει λιγο αζωτο πανω σας??? Παντως εχετε κανει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια.Μου αρεσε πολυ.Καντε ομως και κατι σε AMD και ψαξτε για κατι καλυτερο για τις μνημες.Κατι σαν 2x256 G.Skill LA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάϊος 13, 2005 #125 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αψογοι ειστε....Πολυ καλη η ιδεα σου Χρηστο,ευχομαι να μπορεσετε να την υλοποιησετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 13, 2005 #126 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από aris Μια ερωτηση.Τι θα γινει αν χυθει λιγο αζωτο πανω σας??? Παντως εχετε κανει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια.Μου αρεσε πολυ.Καντε ομως και κατι σε AMD και ψαξτε για κατι καλυτερο για τις μνημες.Κατι σαν 2x256 G.Skill LA τιποτ πανω στο χερι...το πολυ πολυ κανενα εγκαυματακι και παλι θα πρεπει να μεινει πολυ ωρα σε επαφη για να καει....το μονο σοβαρο προβλημα που μπορει να δημιουργησει ειναι οταν το ριχνεις στο κανιστρο και βραζει για να φτασει ο χαλκος στους -190 μην πεταχτει καμια σταγονα στα ματια.... οι μνημες που λες δεν εχουν και κατι το ιδιαιτερο......πολυ καλυτερες οι vx που χρησιμοποιησαν....λογου καλυτερων timmings παντα..!...οι BH5/6-UTT-VX παιζουν ολες με 2-2-2-5...ενω ολα τα tccdοηδει τσιπακια παιζουν ολα σχεδον με 3-4-4-8...aka gskill Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 13, 2005 #127 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 15:20] τιποτ πανω στο χερι...το πολυ πολυ κανενα εγκαυματακι και παλι θα πρεπει να μεινει πολυ ωρα σε επαφη για να καει....το μονο σοβαρο προβλημα που μπορει να δημιουργησει ειναι οταν το ριχνεις στο κανιστρο και βραζει για να φτασει ο χαλκος στους -190 μην πεταχτει καμια σταγονα στα ματια.... Μπραβο ΝΕΟΣ!!! Φαινεσαι διαβασμενος... και "τα πιανεις" γρηγορα. Την επομενη Δευτερα να εισαι προετοιμασμενος για γραπτο τεστακι!! Θα εχει και αντιδρασεις... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 13, 2005 #128 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Μπραβο ΝΕΟΣ!!! Φαινεσαι διαβασμενος... και "τα πιανεις" γρηγορα. Την επομενη Δευτερα να εισαι προετοιμασμενος για γραπτο τεστακι!! Θα εχει και αντιδρασεις... :P Αυτα ολα που ειπα πριν παιδες ειναι λογια του Καθηγητη Χημειας στο Πολυτεχνειο SLN.....και οχι δικα μου....!Αυτος μου τα εμαθε....εγω ηξερα ελαχιστα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 13, 2005 #129 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 15:27] Καθηγητη Χημειας στο Πολυτεχνειο Στο Μ.Ι.Τ. ετσι?? Να τα λεμε ολα!! Μην νομιζει ο κοσμος οτι ειμαι σε καμμια...ψαροκωσταινα και κανω φροντιστηρια!!! :tomato: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάϊος 13, 2005 #130 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Μπραβο ΝΕΟΣ!!! Φαινεσαι διαβασμενος... και "τα πιανεις" γρηγορα. Την επομενη Δευτερα να εισαι προετοιμασμενος για γραπτο τεστακι!! Θα εχει και αντιδρασεις... :P Οπα γιατρε..... και στην ταινια γιατι εγινε παγακι ο αλλος...δηλαδη αν βουτηξεις το χερι σου μεσα στο δοχειο δεν τρεχει τιποτα πχ???Οταν λεω βουτηξεις εννοω 1 sec και το ξαναβγαζω και το πλενω με νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 13, 2005 #131 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 VM μνήμες είχαν οχι VX, value με ΒΗ5 οχι υπερτιμημένες με UTT. Τα TCCD παίζουν μια χαρά και 2.5-3-3-5 πολύ ψηλά χωρίς προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 13, 2005 #132 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από chroma VM μνήμες είχαν οχι VX, value με ΒΗ5 οχι υπερτιμημένες με UTT. Τα TCCD παίζουν μια χαρά και 2.5-3-3-5 πολύ ψηλά χωρίς προβλήματα. το 2.5 με το 2 δεν εχουν διαφορα η το 2.5 με το 3???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 13, 2005 #133 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 ολα εχουνε διαφορα... το 2 ειναι το πιο καλο απο 2.5 & 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 13, 2005 #134 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 15:30] Οπα γιατρε..... και στην ταινια γιατι εγινε παγακι ο αλλος...δηλαδη αν βουτηξεις το χερι σου μεσα στο δοχειο δεν τρεχει τιποτα πχ???Οταν λεω βουτηξεις εννοω 1 sec και το ξαναβγαζω και το πλενω με νερο. 1 sec δεν παθαινεις τιποτα... Δοκιμασμενο σαν να ακουμπας την καταψυξη του ψυγειου σου ειναι... Ε τωρα αμα εισαι γκαου-μπιο και το αφησεις μεσα κανα μισαωρο δεν θα με τρεχεις μενα στα δικαστηρια μετα... Επισης δεν ειναι δηλητηριο, για να πρεπει να πλυνεις τα χερια σου μετα... Μεχρι να το βγαλεις απο το δοχειο εχει εξατμιστει και δεν εχει μεινει τιποτα στο χερι σου. Μικροοργανισμοι δεν ζουνε.... πιο καθαρο θα ειναι το χερι σου αφου πεσει πανω του, υγρο αζωτο απο οτι ηταν πριν :D Το 80% που αναπνεουμε ρε παιδια ειναι αζωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 13, 2005 #135 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Byron ολα εχουνε διαφορα... το 2 ειναι το πιο καλο απο 2.5 & 3 το ξερω αυτο......αλλα εχω την εντυπωση οτι το 2 απο το 2.5 δεν εχει διαφορα...ειναι αναλογα τι παιζει καλυτερα σε καθε μνημη χωρις ομως να δινει διαφορες....γι'αυτο ρωτησα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 13, 2005 #136 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Φυσικά και έχουν διαφορά η οποία καλύπτεται από τα παραπάνω mhz συνήθως. O λόγος σε Α64 τουλάχιστον είναι 5/6 από καλά στημένα ΒΗ/UTT σε εξίσου καλά TCCD πχ. 250 με 300. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 13, 2005 Author #137 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Πολυ καλη προσταση Χρηστο μεσα και εγω αν με θελετε Η δικη μου συνεισφορα θα ειναι τα καλαμακια για τον φραπε .............. Παντως ψυγειο για να πινουμε κατι κρυο δεν θα χρειαστει Κατα την διαρκεια των τεστ σαν ανθρωποι και μεις ειπαμε να πιουμε ενα καφε ΝΑ σημειωσω εδω οτι η υπαρξη καφε στο σπιτι του Χρηστου ειναι πρωτοφανες φαινομενο (και οφειλεται κυριως στο κραξιμο που του ριχνω γιαυτο το θεμα) Αφου καναμε τον καφε Ο Αποστολης τον ηθελε παγωμενο αλλα παγακια γιοκ Τι κανει λοπον .Εριξε μεσα στον καφε 6-7 σταγονες υγρο αζωτο -ναι δεν κανω πλακα- Φυσικα σχηματιστικε παγος σε χρονο 0 και τσουπ να ο φραπες on the rocks Φυσικα δοκιμασαμε και μεταλικα κουτακια αναψυκτικων που παγωναν σε χρονο dt Οποτε και τιποτα καλο να μην καταφερουμε τουλαχιστον κατι παγωμενο θα πιουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 13, 2005 #138 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από eleven Πολυ καλη προσταση Χρηστο μεσα και εγω αν με θελετε Η δικη μου συνεισφορα θα ειναι τα καλαμακια για τον φραπε .............. Παντως ψυγειο για να πινουμε κατι κρυο δεν θα χρειαστει Κατα την διαρκεια των τεστ σαν ανθρωποι και μεις ειπαμε να πιουμε ενα καφε ΝΑ σημειωσω εδω οτι η υπαρξη καφε στο σπιτι του Χρηστου ειναι πρωτοφανες φαινομενο (και οφειλεται κυριως στο κραξιμο που του ριχνω γιαυτο το θεμα) Αφου καναμε τον καφε Ο Αποστολης τον ηθελε παγωμενο αλλα παγακια γιοκ Τι κανει λοπον .Εριξε μεσα στον καφε 6-7 σταγονες υγρο αζωτο -ναι δεν κανω πλακα- Φυσικα σχηματιστικε παγος σε χρονο 0 και τσουπ αν ο φραπες μετα παγου Φυσικα δοκιμασαμε και μεταλικα κουτακια αναψυκτικων που παγωναν σε χρονο dt Οποτε και τιποτα καλο να μην καταφερουμε τουλαχιστον κατι παγωμενο θα πιουμε και γω μεσα ειμαι αν φυσικα με θελετε για............να μαθενω φυσικα:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 13, 2005 #139 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 πάρε τον fx και την κάρτα και πάνε μήπως και πάρεις κανα καλό σκορ, και σταματήσουν μερικοί μερικοί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 13, 2005 #140 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ πάρε τον fx και την κάρτα και πάνε μήπως και πάρεις κανα καλό σκορ, και σταματήσουν μερικοί μερικοί... τι να πω φιλε μου με αυτα που ακουσα στο θρεντ του ALEXX για το ct-479 απογοητευτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.