Jump to content

Πρώτη προσπάθεια . :D 56k level 10 best enemy

Athens2004

Recommended Posts

litle update :) .

Kόπηκαν θέσεις για 1Χ12άρη μπρός [condesser-in] , 1Χ12άρη πλάγια [compressor-in] και μία τρύπα διαμέτρου 6εκατοστών για τις πρίζες και τους σωλήνες της αντλίας.

Επίσης θα κοπέι και μία στην οροφή για exhaust [out] .

new23lv.jpg

new19zm.jpg

new37gp.jpg

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

3 πραγματακια θελω να ρωτησω.

1) Που βρηκες το πλεξι και ποσο?

2) Τι παχος εχει?

3) Πως εκοψες την τρυπα για τα ανεμιστηρια?

1. Tα πήρα απο συγγενή μου που έχει κατάστημα με τζαμια-κρυσταλλα και τέτοια. Έτοιμο - κομμένο 4κομμάτια 67Χ27 και άλλα 2 κομμάτια 27Χ27 [1μπρος 1πίσω] όλα 25 ευρώ απο ότι κατάλαβα τον έβαλα μέσα ίσως να μου τα έδωσε πιο φθηνά απο όσο τα παίρνει .

2. Δεν το έχω μετρήσει ακριβώς , μισό εκτατοστο ίσως . Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα δεν είναι κανονικό πλέξι είναι ενισχυμένο .

3. φωτό .

new48pv.jpg

α φιλε μου εσυ ξεφυγες πολυ μπραβο παληκαρε:worship: :T: :T: :T: :clap:

Nαι αλλά η φάση είναι να έρθει και η **μω κουριερ κάποτε να βάλουμε και τίποτε μέσα στο κουτί γιατί δεν έχω κάτι άλλο να κάνω πλέον :hehe:

τα ποτηροτρυπανα που τα βρήκες??? εγώ έχω ψάξει όλη την Κοζάνη και δεν βρήκα τπτ

μουρατοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.το τερατακι:T:

το condeser μην ξεχασεις να το βαλεις οριζοντια. Σημαντικο!

Υγ. Δεν κοιτας για καμια μικροτερη αντλια? Ειναι λιγο μεγαλουτσικη....

Oριζόντια ? καλα :( .

Aντλία αυτην έχω , και παλι εχω ενδιασμους αν τα καταφερει ...... 1.5 μετρο μακρια , και 1 μετρο κατω θα ειναι το chiller .

οριζοντια? Εγω γιατι το εχω τον εναλακτη σου ορθιο unseen? λεσ να τον αλλαξω θεση και να δω καμια μαματη αλαγη αποδοσης??

ναι το condeser να ειναι οριζοντια. Να μην κοιτανε οι σωληνες προς τα πανω αλλα προς τα αριστερα ή δεξια...

πλακα πλακα δεν ελεγε τον εναλακτη αλλα εγω εκανα την κινηση στο chiller μου, γυρισα τον εναλακτη οριζοντια και ειδα λιγο διαφορα προσ το καλυτερο. φαινεται γινεται καλυτερη κυκλοφορια του νερου ετσι, το βοηθαει η βαρυτητα.

Μακάρι να είναι έτσι . Το είχες γεμισει τέρμα το τανκ ? αν όχι ίσως και γιαυτό /.

Γιατι διαφορά μιλάμε ? Αξίζει ? αν είναι να το βάλω και γώ έτσι .

Έπίσης μου ήρθε μία πολύ καλή ιδέα , η οποία αν περάσει εγκριτική επιτροπή ,, Unseen ακούς ? θα την κάνω πράξη για την χαρά της δημιουργίας . :) .

Πρόκειται για μία κατασκευή Τανκ-Evaporator απλή εύκολη και δεν χρειαζεται κολλήσεις , για αυτους που δεν τα πάνε καλά με το mapgas [εμένα] .

Υλικά ,

1 δοχειο ενός λίτρου απο χρώμα [το δοχείο μεταλικό-λαμαρίνα όχι πλαστικο]

2Χ ρακορ , ότι μέγεθος βολέυει , [12mm]

2Χ βίδες για τα ρακόρ που θα βιδώνουν απο μέσα

2Χ φλάτζες για την στεγανοποιηση των ρακορ

Και τον χαλκοσωλήνα που θα γίνει ο εναλάκτης .

Βασικά προτείνω δοχείο απο χρώμα επειδη είναι μεταλικό-> χωράει παντου [του 1lt] και σφραγίζει-είναι με καπάκι [μεγάλο καπάκι , χωράει το χέρι μέσα να βιδωθουν ρακορ και να γίνει καλή τοποθέτηση του εναλλάκτη ] -->δεν θέλει κολλήσεις .

Τρυπάμε 2 θέσεις στο δοχείο για τα ρακόρ , ένα κάτω [προς αντλία] και ένα ψηλότερα [επιστροφη] -> τα βιδώνουμε , ανοίγουμε το καπάκι τα βιδώνουμε και απο μέσα περνώντας φλάτζες για στεγανοποιηση ,

Βάζουμε μέσα στο κουτί τον εναλάκτη που φτιάξαμε με την γνωστή μεθοδο σκουπα@Unseen

και κλέινουμε το αεροστεγές καπάκι αφού του έχουμε κάνει 2 τρυπούλες με το τρυπάνι για είσοδο-έξοδο του εναλάκτη .

Unseen θα πετύχει ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.