Athens2004 Μάϊος 17, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Δεν θα μπει καθόλου τελικά , θα φτιαχτεί νέο τανκ μικρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 17, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 και πως θα ειναι το τελικο, εχεις κανει κανενα σχεδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 17, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Ουσιαστικά το τανκ θα είναι μικρό σαν αυτό που φτιάχνει ο unseen ., Και επίσης θα μπέι μικρό condesser γιατί την ''μαυρη κουρτίνα'' το παθητικο που έχουν τα ψυγεία δηλ , δεν χωράει ούτε σε φορτηγό μέσα . κάπως έτσι θα είναι αν όλα πάνε καλά [φωτό unseen ] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 17, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 δεν το εχω δει το τανκ του unseen... αποτι καταλαβα θα κρατησεις τον κομπρεσσορα μονο? και θα βαλεις αλλο εξατμιστη και condenser? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 17, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 ακριβως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 17, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 μιας που πιανεις μαπ γκας δεν το κανεις direct die ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 17, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 ελα ντε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 17, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Δεν με ενδιαφέρει το direct die πρός στιγμής , 1ον γιατί θέλω να είναι 100% για 24/72ον γιατί οταν θέλω θα το έχω με τον θερμοστάτη και ο compressoras θα δουλευει όταν χρειάζεται . 3ον το chiller είναι πιο φιλικό για τον αρχάριο [εμένα]4ον αργότερα έχω σκοπό να το κάνω , . Το πρώτο phase θέλω να είναι chiller. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 17, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Δεν με ενδιαφέρει το direct die πρός στιγμής , 1ον γιατί θέλω να είναι 100% για 24/7 2ον γιατί οταν θέλω θα το έχω με τον θερμοστάτη και ο compressoras θα δουλευει όταν χρειάζεται . 3ον το chiller είναι πιο φιλικό για τον αρχάριο [εμένα] 4ον αργότερα έχω σκοπό να το κάνω , . Το πρώτο phase θέλω να είναι chiller. μονο το 2ο ειναι λογικο... τα αλλα ειναι δικαιολογιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Μάϊος 19, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 εμενα μου φαινονται καλες δικαιολογιες ολες. Με τοσο μικρο εναλάκτη δεν θα εχεις απόδοση αν ο κομπρέσσορας ειναι πανω απο 1/4 . Θα εχει ο κομπρέσσορας να δώσει και αλλη ψύξη αλλα δεν θα προλαβαίνει να παγώνει το νερό. Ακου με που σου λέω.. την εχω πατήσει γιαυτο. Καλύτερα να τυληξεις το ηδη υπάρχον μεταλο-κατάψυξη σαν πιτα (γύρο) και να το βάλεις σε κανα δοχείο μονομένο. Θα έχεις πολύ περισσότερη επιφάνεια επαφής ψυξης με νερό αποτι με τον εναλάκτη που λες. ο εναλάκτης εχει μεσα 2 σειρες σπυρες απο χαλκινο σωλήνα 1/4'' , ενω ο καταψύκτης που εχει ειδη το ψυγείο εχει ΠΟΛΥ περισσότερη επιφάνεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 19, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Έχω την εντύπωση πώς λιγότερο ψυκτικό υγρό = μεγαλύτερη ικανότητα παγώματος του , [πιο εύκολα ψύχονται 2 λίτρα παρά 20 ενός δοχειου μονωμένου] βέβαια θα δείξει στην πράξη / . Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 19, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 αυτο που λεει ο alienhack εχει δικιο. Το θεμα ειναι να βγει σε μεγεθος τοσο ωστε με την μονωση να σου χωραει σε ενα κουτι λογικων διαστασεων. Προσωπικα θυσιαζω λιγο απο την αποδοση για την εργονομια. Αυτο ειναι στην κριση του καθενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 21, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 Μιάς που δεν ήρθαν σήμερα τα πράγματα που θέλω για να στήσω το chiller , [Τανκ & condenser ] εγώ συνεχίζω ακάθεκτος την κατασκευή κουτιών άλλο ένα απο χοντρό πλέξι κρυσταλοειδές . [καμία σχέση με αυτο του Αλέξη πακέτου. ] Πολύ σταθερό , αντέχει αρκετό βάρος ακόμη , παρόλο που δεν εχω βάλει όλες τις γωνίες ακόμη , και οι βίδες είναι σφιγμένες με το χέρι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 21, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 φανταστικο,μπραβο φιλε μου,εχεις πολυ μερακι και το τελικο αποτελεσμα θα ειναι μουρατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 21, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 thnx , . Δευτέρα θα πάω να πάρω , γωνίες βίδες και για τα πλάγια και πάνω μιάς και μόνο την βάση με τα υπόλοιπα έχω βιδώσει , και θα κόψω και τρύπες για τους σωλήνες που θα βγαίνουν απο πίσω , ,την τροφοδοσία , για ανεμιστήρες 12άρηδες έναν απο μπροστά για το κοντέσερ έναν απο το πλάι για το compressor και μάλλον και έναν απο πάνω [δεν ξέρω αν θα τον έχω σε λειτουργία όμως. ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 21, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 περιμενω με αγωνια να το δω μονταρισμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 21, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 Όταν έρθει το κοντέσερ και το τάνκ , μία μέρα υπόθεση είναι μετά , . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Μάϊος 21, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 Να κανω και γω μια ερωτηση η αντλια ειναι η Enhaim 1250?Αν ναι γιατι τοσο μεγαλη?Με μια Λ20 θα ησουν οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 21, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 1. Την είχα απο πρίν που είχα νερό . 2. Οι L. δεν μου γεμίζουν το μάτι . 3. Ολο το κουτί θα είναι κάτω απο το γραφείο - 1.5 μέτρο απο το pc , και η l20 θα κόλωνε πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Μάϊος 21, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 Εγω απλως ειπα για την Λ επειδη ειναι δοκιμασμενη λυση!!!Και εγω στο chiller L εχω!!Αλλα εφ'οσον την ειχες απο το νερο οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.