Jump to content

Πρώτη προσπάθεια . :D 56k level 10 best enemy

Athens2004

Recommended Posts

Λοιπόν .

Σήμερα κατέβηκα στο υπόγειο του σπιτιού μου να ψάξω για ένα περιοδικό :rolleyes: και , σκόνταψα πάνω σ'αυτό .

dsc028339wv.jpg

[ένα πολύ παλιό ψυγείο ]

χμ . :inlove: ,, δεν βγάζω το σώμα της κατάψυξης λέω να δώ πώς είναι ? Ψάχνω την τσέπη μου , και τι βρίσκω ... ένα κατσαβίδι , .

dsc028322zb.jpg

Το αποτέλεσμα.

Επειδή χαρακτηρίζομαι για την περιέργεια μου τελικά το έβαλα στην πρίζα :D Δεν πέρασε κανα 10 λεπτο είχε αρχίσει να παγώνει η κατάψυξη ... Βγάζω και το laser θερμόμετρο λοιπόν [το ειχα στην άλλη τσέπη ]

dsc028315xa.jpg .

Με τα πολλά και επειδή δεν είχα παρει τπτ άλλο μαζί μου πάω στο γκαράζ και πάιρνω κοφτη , το dremelpak και ότι άλλο χρήσιμο για να βανδαλίσω το ψυγειο ....

To αποτέλεσμα ήταν αυτό .

dsc028418wx.jpg

dsc028385kq.jpg

dsc028399ds.jpg

Λοιπόν .... Ξεκινάω για chiller . Ερωτήσεις - απορίες .

1. Αυτο το πράγμα που είναι σαν κουρτίνα το μαυρο και αντικαθιστα το condesser θα το κόψω και θα βάλω condeser .---> καλά θα κάνω ?

2. Η κατάψυξη αν την τυλίξω λίγο να γίνει μικρή , μέσα σε ένα ψυγειάκι πλαστικό παραλίας με 20λιτρα αντιψυκτικο και την 1250 θα κάνει δουλεια ?

-20 στο σώμα [την κατάψυξη ] στο αντιψυκτικό πόσο θα έχω ? και στο block πόσο ?

Για αρχή αυτά ./

Α. αέριο τι να πώ να γεμίσουν το σύστημα ? [ένας γνωστός-ψυκτικος θα το γεμίσει ]

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 17:53]

:OT: Ρε συ Athens τον Sport Billy τι τον εχεις?:p :OT:

απο το στομα μου το πηρες(original moto from spc)

λα στη τσεπη τα ειχες.......κατσαβιδι θεμορμετρο λεηζερ......:clap:

καλη αρχη..........αν το κανεις οπως λες αυτο με την καταψυξη και πετυχει θα σαι αρχηγος:T:

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 18:21]

ξεχασες να αναφερεις σε πια τσεπη ειχες την ψηφιακη :D

ψαξε λιγο στο internet να τι παιζει με τον compressorα.

esdee@ Σωστή διαπίστωση . :p

Πώς την κόβεις την ''δουλειά '' ?

Ένα -10 idle -5 ~ 0 load θα είναι εφικτό . ?

Αρχική απάντηση από Athens2004

esdee@ Σωστή διαπίστωση . :p

Πώς την κόβεις την ''δουλειά '' ?

Ένα -10 idle -5 ~ 0 load θα είναι εφικτό . ?

αναλογος το load παντα, αλλα αυτο που επιδιωκεις ειναι επιδωση σχεδον prommie/vapo.

Για τι αεριο λες ?

Ρε συ Athens2004 το παντελονι σου απο που το πηρες?

Για το μαυρο που ρωτας αν δεν σε πειραζει ο χωρος και θες και ησυχια (μια που ψυχεται παθητικα) νομιζω καλο θα ηταν να το αφησεις

Με τον τροπο που περιγραφεις οτι θα το στησεις κοματακι δυσκολο το βλεπω για τις θερμοκρασιες που περιμενεις

Καλη συνεχεια παντως

Υ.Γ φαντασου να φορουσες και το μπουφαν σου...............

Αν φορούσα και το μπουφαν φίλε , μπορεί να διακτινιζόμουνα και να ήμουν και γώ στο Κοτερο [ln2]. :hehe: :hehe:

Tελικά δεν θα μπέι η κατάψυξη σε κουτί θα φτιαχτεί ΤΑΝΚ-evaporator [μάλλον . ]

unseen ? unseen ? :D :D

Λοιπόν ., :D Σημερα το απόγευμα πηγαίνοντας για τσιγάρα στο περίπτερο , κάπου μπερδεψα τον δρόμο και βγήκα εδώ :blink:

[βιοτεχνία-εργοστασιακι κατασκευής θερμοσιφώνων - εμποριου ξυλέιας .]

start9dv.jpg

Ε αφού χάθηκα που χάθηκα λέω , δεν φτιάχνω και ένα κουτάκι για το chiller [οσο περιμένω για το condeser κτλ] .

Λοιπόν , . Λαμαρίνα σχετικά χοντρή [ τώρα mm περίπου 2-3 ]

12kx.jpg

Κόψιμο οι γωνίες για δίπλωμα , και δημιουργία ''αυτιών '' για το επόμενο δέσιμο [πριτσίνωμα , -Ή- βίδες θα δείξει .]

022zb.jpg

Το αρχικό σχέδιο μπρός - πίσω και το ένα πλαινό που θα είναι fix,

w0vg.jpg

Η ίδια απο άλλη οπτική γωνία .

038gn.jpg

Τέλος για σήμερα το κουτάκι μαζί με την βιδωτή βάση του ,

047sp.jpg

’λλη μία επίσης .

052yt.jpg .

Κάτω απο το κουτί θα μπούνε οι ρόδες του stacker μιάς και δεν τις χρησιμοποίησα [επειδή το έχω πάνω στο γραφείο , ]

069tv.jpg .

Το ένα πλαινό που μένει είναι έτοιμο και είναι πλέξι [λίγο κόψιμο θέλει ακόμη ] .

Απο πάνω το καπάκι- οροφή θα είναι και αυτό απο λαμαρίνα - κουμπτωτη - βιδωτή .

Μπρος - και στο πλαί του πλέξι [θα κοπούν θέσεις ] θα είναι απο ένας 12άρης . . Ενω όλο το κουτάκι απο μέσα θα μονωθεί-ντυθει ,.

Τα επόμενα αυριο που θα ξαναπάω στο περίπτερο :hehe:

καλη συνεχεια,

μια ερωτηση... δεν γινετε να τυλιξεις το evaporator του ψυγειου σαν σπιραλ και να φτιαξεις μικροτερο τανκ? ετσι θα εχεις λιγοτερη ποσοτητα αντι-ψυκτικου και καλυτερη μεταγωγη θερμοτητας μεταξυ του υγρου/επιφανιας εξατμιστη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.