Seek & Find Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2021 Εχω ενα εκνευριστικο θεμα το οποιο νε εχει ταλαιπωρησει αρκετα. Τα ακουστικα εντπίζονται μονο αν τα κουμπωσω κατα το boot και ποτε αλλωτε καθώς τα windows βλεπουν μονο μια εξοδο "Ηχεια / ακουστικα" και οχι ξεχωριστες. Το προβλημα περιγραφεται και εδω αλλα το λινκ που δινουν σε εναλλακτικο driver δε δουλευει. το εχει αντιμετωπισει κανεις; Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 18, 2021 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2021 Έχω την προηγούμενη σειρά xps και έχω παρόμοιο πρόβλημα με κάρτα ήχου που παίζει μόνο όταν κάνει full power cycle το μηχάνημα. Αν πέσει σε sleep η κάρτα ήχου δεν ξυπνάει ποτέ και την χάνει. Είναι θέμα driver και λύσει δεν υπάρχει. Ούτε σε linux βρήκα λύση στο πρόβλημα μου. Πάρε μια usb κάρτα ήχου να τελειώνεις. Έτσι και αλλιώς μόνο στα ακουστικά έχεις το θέμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 18, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2021 Το ανακαλυψα οταν χρειαστηκε να βαλω παραθυρια για λιγο με me ubuntu που ειναι το main μου κανενα θεμα. Τι χαζομαρα εκ μερους της; dell.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 18, 2021 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2021 8 minutes ago, Seek & Find said: Το ανακαλυψα οταν χρειαστηκε να βαλω παραθυρια για λιγο με me ubuntu που ειναι το main μου κανενα θεμα. Τι χαζομαρα εκ μερους της; dell.. Δεν είναι της Dell αλλά της εταιρείας (Realtek) που αποφάσισε η dell να συνεργαστεί για το audio chipset. Δεν μπορεί να κάνει κάτι η Dell όταν το πρόβλημα το έχει η Realtek. Άνοιξε αν θέλεις ticket στην Realtek κατευθείαν μπας και σου απαντήσουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts