Jump to content

GPU Θερμοκρασίες ;;;

MusicFool

Recommended Posts

Το συστημα ειναι φορητός ACER Aspire 1700 και η καρτα ειναι Geforce 5600 Nvidia

Στην Φωτο βλεπετε οτι εχει "οριο" 135 c στο παραθυρακι εγω εχω δει 113c και οι πρασινες

μπαρες μολις ειχαν γινει κιτρινες πιο πανω θα γινονται κοκινες κλπ κλπ .

Ειναι Λογικο;;; Εμπειριες απο αλλους συνφορουμιτες με τον ιδιο 'η' με την ιδια καρτα φορητο;;

Δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα (μεχρι στιγμης) αλλα ανεβαινει παρα πολυ η θερμοκρασια

ολου του φορητου (μεχρι και 65c) και με ενα προγραμα για θερμοκρασιες σκληρου δισκου

εχω δει και 55c ...

Αν εχετε καποια εμπειρια απο θερμοκρασιες καρτας γραφικων και λιγο χρονο γραψτε μια

κουβεντα...

Ευχαριστω για τον χρονο σας

post-2081-1416071915,2193_thumb.jpg

Ρε GREEK.... διάβασε ξανά το θέμα και μετά μίλα..... ¨’λλοι μάλλον δεν ξέρουν να αντιστοιχούν θέματα με περιεχόμενο.

Μήπως όποιος θέλει να ρωτάει για θερμοκασίες της VGA του να ανοίγει και από ένα καινούργιο thread?

Πάντως καινούργιο θέμα δεν πρόκειται να αρχίσω... Καλύτερα να ψάξω και ...αλλού. Αλήθεια ο μόνος είμαι που με εκνευρίζουν τα 2πλά και 3πλά θέματα;.....

και ναι, αυτό είναι ....:OT:

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=14309

αυτο θα ηταν ποιο σχετικο με την απορια σου..........κανε αναζητηση και αν δεν βρεις κατι τοτε γυρνα και απαντα με το ιδιο υφακι

edit:φερε μου και μενα 2 κιλα πορτοκαλια:TD:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 11:42]

σχετικοτατος με το θεμα αυτης της σελιδας:OT:

Σωστός.......:T:

Snips Καλά....καλό Σαββατοκύριακο....

Πάω για ..άλλη "πορτοκαλιά".

Α και που 'σαι........πάρε και για μένα κάνα κιλό...........μέρλιν.

edid: Κατόπιν απειλών, αναβιώνω μνήμες 99 in light edition..........:OT:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.