Vadergr Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2005 Εχω τον firefox 1.02 νομιζω και εχω το εξης προβληματακι.Καθε φορα που θελω να κατεβασω ενα αρχειο (χωρις direct link με ενδιαφερει.Στα υπολοιπα κανω paste το link) μου εμφανιζει αυτοματα το παραθυρο που κατεβαζει τα αρχεια ο firefox παρολο που εχω ανοικτα τα getright και download accelerator plus 7.Το θεμα ειναι να τα κατεβαζω με εναν απο τους δυο managers ετσι ωστε αν τυχον κοπει η συνδεση να μπορω να κανω resume.Υπαρχει καποια λυση ή επιλογη να απενεργοποιησω τον download manager του firefox? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Δοκίμασε να ξετικάρει αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Θέλεις το FlashGot από τα extensions του Firefox.Install Now Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Το ειχα βαλει στο παρελθον αυτο, αλλα δεν μου εβλεπε το flashget περιεργα πραγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller Το ειχα βαλει στο παρελθον αυτο, αλλα δεν μου εβλεπε το flashget περιεργα πραγματα! Ρε βάλε το εκεί που σε λέω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris1416003205 Μάϊος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Εχεις ενεργοποιησει την υποστηριξη FireFox στο Getright.Εμενα παντως αναγνωριζει και τα link και τα downloads σε σελιδες οπως το download.com με "κωδικα" κατεβασματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 11, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly Θέλεις το FlashGot από τα extensions του Firefox.Install Now Τι κανει ακριβως?Resume εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2005 Στέλνει τα αρχεία στο Getright ή όποιο άλλο download manager έχεις. Υποστηρίζει τους περισσότερους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Για τον DAP κοιτα κι αυτο http://www.speedbit.com/FAQ.asp#19 Υπηρχε ενα προβλημα αλλα πλεον δουλευει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.