Jump to content

Βοηθεια για αναβαθμιση(Ακυρο)

theHitma@n

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

AMD Barton 2500xp/:Albatron KX600Pro/:RAM 768Mb 333mhz/:Asus FX5700 256Mb/:Seagate 20Gb IDE/:WD 40Gb IDE/:WD 80Gb IDE/: DVD-rom Pioneer/: CD-RW Ricoh/:Terratec 512i 4.1/:Sony Multiscan15"/:Tροφοδοτικο Noname 350w/:Tv-Tuner crypto

Εχω το παραπανω συστημα. Λεω να αλλαξω καρτα γραφικων και να παρω μια μεταχειρισμενη Asus 9800xt. Εσεις τι λετε? Θα το βοηθησει αρκετα το συστημα μου η νεα καρτα ή δεν θα δω τεραστια διαφορα λογω του συστηματος μου?

Ψάξε στο net για sites (Ananndtech, Tomshrdware κλπ) που έχουνε κάνει κάτι τρελά συγκριτικά με όλες τις κάρτες, και δες στα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουνε, τι κερδίζεις με αναβάθμιση κάρτας και τι με αναβάθμιση επεξεργαστή.

Διαφορές θα δεις σίγουρα, αλλά όχι απαραίτητα στα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν, οπότε ψάξτο λίγο και θα την βρεις την άκρη.

Αν "χαθείς", δώσε μια λίστα με το τι σε ενδιαφέρει πάνω/κάτω και θα σου πω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.