sstav Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2021 Μου εμφανίζει το παρακάτω σε αρκετά ποσταρίσματα και σε αρκετά νήματα τι μπορεί να φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 5, 2021 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2021 για δώσε λινκ απο το παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 5, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2021 (edited) τώρα φαίνονται κανονικά... Τι να πω...τα κλασικά (Clear cache κτλ) τα έκανα πριν... Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 5, 2021 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιούλιος 5, 2021 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2021 έχω το ίδιο πρόβλημα. Είμαι με firefox και είτε ενεργοποιημένο το ublock είτε όχι το πρόβλημα παραμένει. Δοκίμασα και enable/disable το facebook container που εχει ο FF αλλα καμία τύχη. Κυρίως στα ποστ του Asxetius που νομίζω κάνουν redirect στο FB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 5, 2021 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος suboy έγραψε: έχω το ίδιο πρόβλημα. Είμαι με firefox και είτε ενεργοποιημένο το ublock είτε όχι το πρόβλημα παραμένει. Δοκίμασα και enable/disable το facebook container που εχει ο FF αλλα καμία τύχη. Κυρίως στα ποστ του Asxetius που νομίζω κάνουν redirect στο FB. clear cache? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιούλιος 5, 2021 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2021 (edited) πριν 7 ώρες, το μέλος sstav έγραψε: Μου εμφανίζει το παρακάτω σε αρκετά ποσταρίσματα και σε αρκετά νήματα τι μπορεί να φταίει; τα κόβει το firewall/proxy κτλπ....... fb..insta κτλπ σε εμένα είναι κλειστά λόγω proxy/firewall της δουλειάς...... Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 5, 2021 από f117 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 5, 2021 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2021 Αν ειστε στη δουλεια τοτε δε σας φταιμε Δουλεψτε ρεμαλια 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 5, 2021 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2021 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιούλιος 6, 2021 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2021 On 7/5/2021 at 1:35 PM, karmen1983 said: clear cache? Δοκίμασα από Private Window. Σε εμένα είναι στο προσωπικό μου laptop και αν θυμάμαι καλά μόνο στα Ανέκδοτα & Αστεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 6, 2021 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2021 Δε μπορω να σκεφτω κατι πραγματικα. @UltraB @Rusty_Cookie καμια ιδεα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Ιούλιος 6, 2021 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2021 Ναι και σε εμένα το κάνει με firefox,chrome,edge Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 6, 2021 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2021 Τι παροχο εχετε οι 2; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 6, 2021 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2021 Βοηθήστε λίγο παιδιά δίνοντας περισσότερες πληροφορίες αν μπορείτε διότι προσωπικά δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιούλιος 6, 2021 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2021 (edited) 28 minutes ago, karmen1983 said: Τι παροχο εχετε οι 2; Magenta (AT) 10 minutes ago, UltraB said: Βοηθήστε λίγο παιδιά δίνοντας περισσότερες πληροφορίες αν μπορείτε διότι προσωπικά δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα. Δείχνει να παίζει τώρα με απενεργοποιημένα τα ublock + Firefox Tracking Protection και add το site στο Facebook container. Θα το τσεκάρω ξανά γιατί έχω την εντύπωση ότι το δοκίμασα ξανά έτσι αλλά χωρίς τύχη. Privacy issue δείχνει να είναι τουλάχιστον σε μένα. ------------- edit: δοκίμασα σε edge με ublock ενεργό και παίζει σωστά. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 6, 2021 από suboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Ιούλιος 6, 2021 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2021 Λοιπον με samsung browser απο κινητο με δεδομενα vodafone. Το ιδιο και με παροχο wind. Χωρις adblockers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 6, 2021 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2021 Παίζει όταν σπάνε να μας δώσετε τι λέει η κονσόλα? Chrome δεν είναι ο samsung? Spoiler @UltraB Eικάζω ότι μπορεί να τον πίνει κάποιο script που σχετίζεται με το φόρτωμα των εικόνων από s3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts