Jump to content

Samsung Galaxy Tab A7 VS Lenovo TAB M10 Plus 2ndGen

GEORGIOS

Recommended Posts

Ποιό από τα δύο μέσω του προγράμματος ψηφιακής μέριμνας ;; Το Samsung Galaxy Tab A7 είναι με 3 GB/32 GB ( δεν το βρίσκω με 4 GB/64 GB ) . Το Lenovo TAB M10 Plus 2ndGen με Lenovo TAB M10 Plus 2ndGen . Ποιό από τα δύο είναι σαν σύνολο καλύτερο για απλή χρήση , όχι παιχνίδια , Ξέρει κανείς κάποιο άλλο μέσο του προγράμματος ψηφιακής μέριμνας και ας πάει και κανά πενηντάρη παραπάνω .

Ευχαριστώ .

πριν 2 ώρες, το μέλος YDinopoulos έγραψε:

Το Α7 το πηρα για την μικρη και την τηλε-εκπαιδευση. Παρα πολυ καλο.

Για την ίδια χρήση το θέλω , απλά μου φάνηκαν λίγα τα   3 GB/32 GB  . Φοβάμαι ότι τα 32 GB θα γεμίσουν σχετικά γρήγορα και με 3 GB ram  σε κανά χρόνο μπορεί να αρχίσουν τα κολλήματα .

Σε ευχαριστώ για την απάντηση .

• 5 months later...

καλησπέρα
είμαι μεταξύ Samsung Galaxy Tab A7 (3gb ram/32gb) 220€ και Lenovo TAB M10 Plus 2ndGen (4gb ram/64gb) 180€,
είναι για τους γονείς μου, θα το χρησιμοποιούν και τα ανίψια

έχετε μείνει ευχαριστημένοι?
Το lenovo με βάση τα specs έχει καλύτερα, το μόνο μείον είναι η μικρότερη μπαταρία συγκριτικά με το samsung

Για budget ήμουν γύρω στα 150€, οπότε έχω κάνει την υπέρβαση, για παραπάνω χρήματα δεν..

Ευχαριστώ

Έγινε επεξεργασία από idonthave

Εχω το Α7 εδω και απο Μαιο, κυριως η κορη μου (6χρ, φυσικα με την αναλογη ΧΟΝΤΡΗ θηκη).  Ειναι αρκετα σβελτο και δεν κολαι καθολου σε Zoom.

Μπαταρια κραταει αρκετα  σε σημειο στο τελος της ημερας να εχει 10-15 υπολοιπο.

(σσ χαζευει youtube kids, παιζει λιγο robplox και μερικα εκπαιδευτικα παιχνιδια)

• Like 1