GEORGIOS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2021 Ποιό από τα δύο μέσω του προγράμματος ψηφιακής μέριμνας ;; Το Samsung Galaxy Tab A7 είναι με 3 GB/32 GB ( δεν το βρίσκω με 4 GB/64 GB ) . Το Lenovo TAB M10 Plus 2ndGen με Lenovo TAB M10 Plus 2ndGen . Ποιό από τα δύο είναι σαν σύνολο καλύτερο για απλή χρήση , όχι παιχνίδια , Ξέρει κανείς κάποιο άλλο μέσο του προγράμματος ψηφιακής μέριμνας και ας πάει και κανά πενηντάρη παραπάνω . Ευχαριστώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 30, 2021 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2021 Το Α7 το πηρα για την μικρη και την τηλε-εκπαιδευση. Παρα πολυ καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Ιούνιος 30, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Το Α7 το πηρα για την μικρη και την τηλε-εκπαιδευση. Παρα πολυ καλο. Για την ίδια χρήση το θέλω , απλά μου φάνηκαν λίγα τα 3 GB/32 GB . Φοβάμαι ότι τα 32 GB θα γεμίσουν σχετικά γρήγορα και με 3 GB ram σε κανά χρόνο μπορεί να αρχίσουν τα κολλήματα . Σε ευχαριστώ για την απάντηση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 16, 2021 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2021 (edited) καλησπέρα είμαι μεταξύ Samsung Galaxy Tab A7 (3gb ram/32gb) 220€ και Lenovo TAB M10 Plus 2ndGen (4gb ram/64gb) 180€, είναι για τους γονείς μου, θα το χρησιμοποιούν και τα ανίψια έχετε μείνει ευχαριστημένοι? Το lenovo με βάση τα specs έχει καλύτερα, το μόνο μείον είναι η μικρότερη μπαταρία συγκριτικά με το samsung Για budget ήμουν γύρω στα 150€, οπότε έχω κάνει την υπέρβαση, για παραπάνω χρήματα δεν.. Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 16, 2021 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 16, 2021 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2021 Εχω το Α7 εδω και απο Μαιο, κυριως η κορη μου (6χρ, φυσικα με την αναλογη ΧΟΝΤΡΗ θηκη). Ειναι αρκετα σβελτο και δεν κολαι καθολου σε Zoom. Μπαταρια κραταει αρκετα σε σημειο στο τελος της ημερας να εχει 10-15 υπολοιπο. (σσ χαζευει youtube kids, παιζει λιγο robplox και μερικα εκπαιδευτικα παιχνιδια) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts