GEORGIOS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2021 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2021 Ποιό από τα δύο μέσω του προγράμματος ψηφιακής μέριμνας ;; Το Samsung Galaxy Tab A7 είναι με 3 GB/32 GB ( δεν το βρίσκω με 4 GB/64 GB ) . Το Lenovo TAB M10 Plus 2ndGen με Lenovo TAB M10 Plus 2ndGen . Ποιό από τα δύο είναι σαν σύνολο καλύτερο για απλή χρήση , όχι παιχνίδια , Ξέρει κανείς κάποιο άλλο μέσο του προγράμματος ψηφιακής μέριμνας και ας πάει και κανά πενηντάρη παραπάνω . Ευχαριστώ .
YDinopoulos Ιούνιος 30, 2021 #2 Ιούνιος 30, 2021 Το Α7 το πηρα για την μικρη και την τηλε-εκπαιδευση. Παρα πολυ καλο.
GEORGIOS Ιούνιος 30, 2021 Author #3 Ιούνιος 30, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Το Α7 το πηρα για την μικρη και την τηλε-εκπαιδευση. Παρα πολυ καλο. Για την ίδια χρήση το θέλω , απλά μου φάνηκαν λίγα τα 3 GB/32 GB . Φοβάμαι ότι τα 32 GB θα γεμίσουν σχετικά γρήγορα και με 3 GB ram σε κανά χρόνο μπορεί να αρχίσουν τα κολλήματα . Σε ευχαριστώ για την απάντηση .
idonthave Δεκέμβριος 16, 2021 #4 Δεκέμβριος 16, 2021 (edited) καλησπέρα είμαι μεταξύ Samsung Galaxy Tab A7 (3gb ram/32gb) 220€ και Lenovo TAB M10 Plus 2ndGen (4gb ram/64gb) 180€, είναι για τους γονείς μου, θα το χρησιμοποιούν και τα ανίψια έχετε μείνει ευχαριστημένοι? Το lenovo με βάση τα specs έχει καλύτερα, το μόνο μείον είναι η μικρότερη μπαταρία συγκριτικά με το samsung Για budget ήμουν γύρω στα 150€, οπότε έχω κάνει την υπέρβαση, για παραπάνω χρήματα δεν.. Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 16, 2021 από idonthave
YDinopoulos Δεκέμβριος 16, 2021 #5 Δεκέμβριος 16, 2021 Εχω το Α7 εδω και απο Μαιο, κυριως η κορη μου (6χρ, φυσικα με την αναλογη ΧΟΝΤΡΗ θηκη). Ειναι αρκετα σβελτο και δεν κολαι καθολου σε Zoom. Μπαταρια κραταει αρκετα σε σημειο στο τελος της ημερας να εχει 10-15 υπολοιπο. (σσ χαζευει youtube kids, παιζει λιγο robplox και μερικα εκπαιδευτικα παιχνιδια) 1
Recommended Posts