totally_wired Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2005 Σε ένα dialup network ενώ γίνεται κανονικά η σύνδεση δεν κατεβαίνουν οι σελίδες.Μπορείτε να σκεφθείτε λόγους που γίνεται αυτό?Εκτός του DNS το οποίο ελέχθηκε βάζοντας στον explorer ip του google και πάλι δεν κατέβηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 δοκίμασε καταρχήν να κάνεις ένα ping (πχ ping www.yahoo.com) δεις αν παίζει η σύνδεσή σουμετά εγώ θα κοίταγα καραρχήν αν υπάρχει πρόγραμμα internet security (πχ Norton) το οποίο θέλει ρύθμισηαυτά για αρχή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Και εγώ όταν είχα PSTN (μια φορά κι έναν καιρό ), το πρόβλημα οφειλότανε στο ZoneAlarm Firewall ( off topic αλλά πλάκα πλάκα λένε ότι το ZoneAlarm Suite είναι απο τις καλύτερες λύσεις προστασίας, αλλά το καλύτερο firewall είναι το armor2net διότι είναι ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΟ .... εγώ χρησιμοποιώ πλέον το ZoneAlarm μιας και επι ΚΑΙΡΟ έψαχνα να βρώ λύση) ’ρα από την μια : Έλεξε το firewall ή απεγκατέστησέ το να δεις αν φταίει αυτό Δες αν λειτουργεί το modem, κάνε το μια uninstall και ξαναβάλτο (δες αν είναι συμβατό με τα Windows σου, αλλιώς σου *...*, διότι και εμένα έλεγε ότι δεν είναι συμβατό με ΧΡ και την μια μέρα έμπαινε, την άλλη όχι) Κάνε στην χειρότερη, φορμάτ (η εύκολη λύση .....) Πάντως ένας θείος μου είχε πάει κάπου στο pc (στο "ΕΝΑΡΞΗ, ΠΡΟΓΡ’ΜΜΑΤΑ..." 'Η (Στα Αγγλικά "Start, All Programs, Accessories, Command Prompt) ένα περιβάλον στυλ dos και πάταγε κάτι ping και ιστορίες να δει τι τρέχει ... για ψάξτο κ αυτό να δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 14, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Γίνεται handshake κανονικά. Σύνδεση και το εικονιδιάκι κανονικά στην μπάραΔοκιμάστηκαν 2 ISPΔεν υπάρχει άλλο firewall πλην τον windows που είναι και disable.Όσο αφορά ping είναι νεκρό δεν απαντά. Ούτε σε κανονική url ούτε σε ip.Όσο αφορά το netstat ούτε εκεί βγάζει ενεργές συνδέσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Με τον ISP μίλησες; Μου έτυχε μια παρόμοια περίπτωση που είχε λήξει η συνδρομή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 15, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από trendy Με τον ISP μίλησες; Μου έτυχε μια παρόμοια περίπτωση που είχε λήξει η συνδρομή. Λέω ότι δοκιμάστηκαν 2 ISPOtenet με κάρτα και η δικία μου από το ntua Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Το ότι το εικονίδιο είναι αναμένο λέγοντας "connected" δεν είναι τα πάντα. Και εμένα αυτό συνέβαινε ! ’σε .... δούλευαν ΜΣΝ, καζα (και γενικώς p2p) αλλά το explorer δεν έλεγε να μπει. Εμένα, μάλλον έφταιγε το firewall αλλά, το άλλο που με βοήθησε να μπω όταν δεν είχα firewall ήταν το εξής: Δοκίμασα να μπώ από άλλο browser (από Explorer --> OPERA !!!) Μετά είδα ότι δεν είναι εκεί το πρόβλημα και μου λέει ένας να πάω : i) Tools, Internet Options, Advanced, Restore Defaults ii) Tools, Internet Options, Connections, και εκεί να τσεκάρω αν α) Το "Always Dial My default Connection" είναι τσεκαρισμένο Να ελέξεις τa settings του μόντεμ .... Για δοκίμασε αυτά και πες μου αν καταφέραμε τίποτε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 κάτσε, αν δε δουλεύει ping σε ip, δεν είσαι στο δίκτυο, είναι απλό δε χρειάζεται να ψάξεις dns κλπ. κάνε και ένα tracert <ip> να δεις αν βγαίνεις στον έξω κόσμο. επίσης όταν λες dialup network τι εννοείς? απλά έχεις συνδέσει το pc σου με dial-up? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Μπορεί να κόβεται το πακέτο από κάποιον ιο που εμποδίζει τη σύνδεση σε δίκτυο για να μην μπορείς να τον απεγκαταστήσεις ανανεώνοντας το antivirus ή διαβάζοντας οδηγίες. Δες για περίεργα προγράμματα στην taskbar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 16, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris κάτσε, αν δε δουλεύει ping σε ip, δεν είσαι στο δίκτυο, είναι απλό δε χρειάζεται να ψάξεις dns κλπ. κάνε και ένα tracert <ip> να δεις αν βγαίνεις στον έξω κόσμο. επίσης όταν λες dialup network τι εννοείς? απλά έχεις συνδέσει το pc σου με dial-up? Ναι το ότι δεν κατεβαίνουν οι σελίδες είναι μάλλον παραπλανιτικό μιας και δεν έχει επαφή με το internet γενικά. Dialup σε provider κανονικά. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ιος. Θα το κοιτάξω και θα σας πω. Όμως είναι λίγο απίθανο να έχει ιο γιατί δεν έχει συνδεθεί ποτέ το pc ούτε ένα λεπτό με σωστό τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 16, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Δεν ξέρω.... εγώ όταν είχα του *κόσμου* τα προβλήματα, δεν θυμάμαι να έφταιγε ιός/spyware/trojan κτλ. Εμένα υπήρχε όλο και κάποιο setting λάθως (είται στο firewall είται στον explorer)Πάντως για να είμαστε καλυμένοι, κάνε κανένα virus scan.Επίσης, θα μπορούσες αν έχεις όρεξη για φασαρίες, να βάλλεις Windows XP (κατά προτίμηση) σε ένα partition. Έτσι, από κει μπορέσεις να βγάλεις άκρη. Αν εκεί δουλεύει, τότε σίγουρα δεν φταίει το modem, provider κτλ. Στην περίπτωση αυτή, το μόνο που θα φταίει είναι κανένα λάθως setting ή κανένα σατανικό προγραματάκι* Ιός μπορεί να κολλήσει ακόμα και από ένα αθώο backup ενός φίλου σου, αλλά είναι λίγο τραβηγμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 16, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 βέβαια μπορείς να μπουτάρεις ένα knoppix και να δοκιμάσεις να σετάρεις την dialup (αν δεν είναι winmodem = θα δυσκολευτείς) για να διαπιστώσεις αν όντως έχεις ιό/trojan/spyware ( m$ translation = κακόβουλο λογισμικό ) ή όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.