GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2021 15 hours ago, hurin said: Διάφορα πραγματάκια. Το ANKER είναι αυτό, υποτίθεται usb 3.0 αλλά δεν... Αριστερά οι μετρήσεις με το Transcend Jetflash 920 πάνω στη μητρική, δεξία πάνω στο hub Θα βολευτεις πολυ με το hue ειδικα αν εχεις TV με ambilight. Και εννοειται οτι οι λαμπες δεν εχουν καμια σχεση σε αποδοση χρωματων με αλλες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 18, 2021 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2021 πριν 16 ώρες, το μέλος hurin έγραψε: Διάφορα πραγματάκια. Το ANKER είναι αυτό, υποτίθεται usb 3.0 αλλά δεν... Αριστερά οι μετρήσεις με το Transcend Jetflash 920 πάνω στη μητρική, δεξία πάνω στο hub Άνθρωπέ μου, με σώζεις. Μόλις μπορέσεις, πες μου δυο πράγματα για τα hue light bars+bridge. Αυτά κοιτάζω κι εγώ, αλλά δεν ξέρω πώς τα πάει το bridge με το router. Καλορίζικα και καλοδούλευτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 18, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2021 37 minutes ago, DEADLAZARUS said: Άνθρωπέ μου, με σώζεις. Μόλις μπορέσεις, πες μου δυο πράγματα για τα hue light bars+bridge. Αυτά κοιτάζω κι εγώ, αλλά δεν ξέρω πώς τα πάει το bridge με το router. Καλορίζικα και καλοδούλευτα. Δεν ειναι κατι, το συνδεεις στο Ρουτερ με καλωδιο. Μετα μεσω της εφαρμογης εχει μια διαδικασια που γινονται sync. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιούνιος 18, 2021 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2021 6 hours ago, DEADLAZARUS said: Άνθρωπέ μου, με σώζεις. Μόλις μπορέσεις, πες μου δυο πράγματα για τα hue light bars+bridge. Αυτά κοιτάζω κι εγώ, αλλά δεν ξέρω πώς τα πάει το bridge με το router. Καλορίζικα και καλοδούλευτα. Έτσι είναι, πολύ απλή σύνδεση, με καλώδιο στο ρούτερ και μετά το bridge βλέπει μόνο του τις playbars. Μέσω της εφαρμογής είτε στο κινητό είτε στο pc τις σετάρεις που βρίσκονται σχετικά με την οθόνη (δεν την έχω σε tv). Είμαι πολύ ικανοποιημένος, ωστόσο θεωρώ πολλά τα 150€ που κοστίζουν, πόσο μάλλον τα 450-500€ για tv. Επίσης είναι άβολο η σύνδεση με καλώδιο του bridge με το router, ας ήταν με wifi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 19, 2021 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2021 πριν 12 ώρες, το μέλος hurin έγραψε: Έτσι είναι, πολύ απλή σύνδεση, με καλώδιο στο ρούτερ και μετά το bridge βλέπει μόνο του τις playbars. Μέσω της εφαρμογής είτε στο κινητό είτε στο pc τις σετάρεις που βρίσκονται σχετικά με την οθόνη (δεν την έχω σε tv). Είμαι πολύ ικανοποιημένος, ωστόσο θεωρώ πολλά τα 150€ που κοστίζουν, πόσο μάλλον τα 450-500€ για tv. Επίσης είναι άβολο η σύνδεση με καλώδιο του bridge με το router, ας ήταν με wifi. Εννοώ, πόση απόσταση έχει το bridge από τα play bars και αν αντιμετώπισες προβλήματα παρεμβολών του bridge στο ρούτερ (τρέχουν, αμφότερα, στα 2.4ghz). Άλλαξες κανάλι εκπομπής ή η διαδικασία ήταν plug and play; Ότι είναι πανάκριβα, ναι, συμφωνώ. Στα 100 ευρώ για όλα, θα μιλούσαμε για το απόλυτο προϊόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 19, 2021 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2021 (edited) 6 minutes ago, DEADLAZARUS said: Εννοώ, πόση απόσταση έχει το bridge από τα play bars και αν αντιμετώπισες προβλήματα παρεμβολών του bridge στο ρούτερ (τρέχουν, αμφότερα, στα 2.4ghz). Άλλαξες κανάλι εκπομπής ή η διαδικασία ήταν plug and play; Ότι είναι πανάκριβα, ναι, συμφωνώ. Στα 100 ευρώ για όλα, θα μιλούσαμε για το απόλυτο προϊόν. Δεν εκπεμπει wifi το bridge. Συνδεεται μονο με καλωδιο στο router/switch σου. Οι λαμπες συνδεονται στο wifi σου και επειδη ειναι στο ιδιο δικτυο βλεπουν και το bridge. Ετσι εχω καταλαβει δλδ και με το δικο μου. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 19, 2021 από GeorgeVasil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 19, 2021 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2021 Hello. Σας χώρισα τις απαντήσεις σχετικά με το Hue ώστε αν θέλετε να ρίχνετε τις ερωτήσεις σας εδώ ώστε να μην χαθούν στο topic των αγορών Btw, αν θέλετε αλλαγή στον τίτλο, μου λέτε! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιούνιος 19, 2021 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2021 Στο interface του router εμφανίζεται μόνο το bridge. Μήπως είναι με bt σύνδεση οι λάμπες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 19, 2021 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2021 Philips Hue vs. Z-Wave: Important considerations when choosing a smart lighting platform | iMore Zigbee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts