Γιωργος_Μ Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2005 Μια ερωτηση ολιγον ξεκαρφωτη : Για αγορα πισι εχει το Πλαισιο καθολου δοσεις? (ατοκες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Μάϊος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Νομίζω έντοκες δόσεις (μικρός τόκος πάντως) με πιστωτική κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontak Μάϊος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Εγώ την οθόνη που έχω πάρει την έβαλα 6 μήνες και ειναι άτοκες οι δόσεις τις!!Τώρα τον ιούνιο την ξεχρεώνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Ορισμενες προσφορες (ετοιμα pc) που εχει στον καταλογο πχ εχουν 12 ατοκες. Μπορεις να παραμετροποιησεις μια τετοια προσφορα για να εκμεταλλευτεις τις δοσεις και ταυτοχρονα να φερεις το μηχανημα στα μετρα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάϊος 11, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Ok Thnx απο οτι καταλαβα παιζουνε 6 ατοκες , ετσι κιαλλιως δεν χρειαζομαι παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_koul Μάϊος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Γιωργο ρωτησε τους πρωτα αν με τη συγκεκριμενη πιστωτικη καρτα που εχεις μπορουν να σου κανουν δοσεις ή οχι. Στα μαγαζια γενικα λενε δοσεις με ολες τις καρτες αλλα δεν ειναι παντα ετσι, πχ με μια visa της ταδε τραπεζας μπορει να κανουν με καποια αλλη visa αλλης τραπεζας μπορει να μην κανουν. Συνήθως παντως για 6 μηνες ειναι ατοκες αρκει να δεχονται την καρτα σου για δοσεις ( ας οψεται ο ανταγωνισμος μεταξυ των τραπεζων...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Μάϊος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Multirama παίζει δόσεις και άτοκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.