ckbond Μάρτιος 2, 2022 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2022 Είχα δοκιμάσει Dark Souls/Bloodborne και μετά από μερικές ώρες απλά τα παράτησα και τα δύο. Πραγματικά δεν το έχω καθόλου με τα parry / dodge mechanics... είμαι άχρηστος όσο δεν πάει, δεν μπορώ πάνω στον χαμό να ελέγξω το σωστό timing του κάθε strike. Με το Elden Ring και εγώ δεν ήξερα (όχι ότι τώρα ξέρω) που να πάω, τι να κάνω τι items να μαζέψω αλλά λόγο του ότι είναι σαφώς (στα δικά μου μάτια πάντα) ευκολότερο από τα δύο άλλα, με λίγο Youtube guidance και με πολύ προσπάθεια κατάφερα να έχω μια μικρή πρόοδο. Θα το παλέψω γιατί μου αρέσει πάρα πολύ, τώρα αν στην συνέχεια μου βγάλει τον καρκίνο και αυτό τότε απλά θα πάω στο επόμενο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 2, 2022 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2022 Spoiler 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 6, 2022 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2022 Από το 1 εως το 10 πόσο port από κονσόλα είναι το παιχνίδι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάρτιος 6, 2022 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2022 port τελειως ειναι,τι σημασια εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 6, 2022 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2022 Τα μενού για εμάς με πληκτρολόγιο είναι επιεικώς γτπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάρτιος 6, 2022 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2022 2 ώρες πριν, το μέλος honda22 έγραψε: Από το 1 εως το 10 πόσο port από κονσόλα είναι το παιχνίδι; 9,5. Προσωπικά, θα περιμένω κάνα χρόνο ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 6, 2022 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2022 4 ώρες πριν, το μέλος honda22 έγραψε: Τα μενού για εμάς με πληκτρολόγιο είναι επιεικώς γτπ. xbox+series+x+controller - Gamepads για XBOX Series X/S | Skroutz.gr WWW.SKROUTZ.GR Ψάχνεις xbox+series+x+controller στην κατηγορία Gamepads; Διάλεξε ανάμεσα σε 40+ προϊόντα και αγόρασε άμεσα & με ασφάλεια μέσω Skroutz! Εδω εισαι, σε διαφορα χρωματα και τιμες. Επισης παιζουν και τα dualsence αν δεν κανω λαθος. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάρτιος 11, 2022 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2022 This must-have Elden Ring mod removes the automatic camera re-centering WWW.DSOGAMING.COM While FromSoftware has not addressed Elden Ring's awful automatic camera re-centering via a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάρτιος 11, 2022 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2022 δύσκολο το ρημάδι. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 11, 2022 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2022 1 ώρα πριν, το μέλος sstav έγραψε: δύσκολο το ρημάδι. Όλα σχετικά είναι Παίκτης το πήγε στα άκρα και τερμάτισε το Elden Ring σε 50 λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ) UNBOXHOLICS.COM Μόλις πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε για το εντυπωσιακό επίτευγμα ενός παίκτη του Elden Ring, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει το παιχνίδι σε λιγότερο από 2.5 ώρες, χωρίς μάλιστα... Και εδώ το προηγούμενο ρεκορ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 15, 2022 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2022 Tree Sentinel has fallen. Ας είναι καλά το youtube βέβαια αλλιώς θα το έσπαγα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάρτιος 15, 2022 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2022 κατσε πιο κατω εχει draconic tree sentinel... δηλαδη πιο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάρτιος 16, 2022 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2022 Περιμένω να κυκλοφορήσουν τα πρώτα χειριστήρια/πληκτρολόγια από τιτάνιο. Τότε θα το παίξω. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάρτιος 16, 2022 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2022 και γω κοντευω να το σπασω το πληκτρολόγιο και το ποντίκι και ειμαι ακομα στο κάστρο στα βορειοδυτικά του limgrave Ανελέητο ξύλο... χωρίς guides δεν βγαίνει... παιζω samurai με uchikatana (Dexterity build) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάρτιος 16, 2022 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2022 παιζεις ειτε full εξερευνηση στην τυχη ειτε εχεις ταυτοχρονα το tablet με walkthrough το πρωτο playthrough το εκανα στην τυχη ,μετα με tablet,τωρα πλεον ξερω που παω και μπορω να ανεβαινω level 80 σε κανα 10ωρο πολεμωντας μονο τα απαραιτητα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάρτιος 17, 2022 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2022 Elden Ring Update 1.03 released, is 3GB, packs numerous bug fixes & balance tweaks, full patch notes WWW.DSOGAMING.COM Elden Ring Update 1.03 is 3GB in size on PC, features numerous bug fixes and balance tweaks, and you can... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάρτιος 26, 2022 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2022 έχω λιώσει...θέλει χρόνο αλλά ειναι διαμάντι τίτλος τελικά ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάρτιος 26, 2022 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2022 Και παραλιγο να το παρατησω στην αρχή! 1 φορα το εχω τερματισει στο PS5 - 153 level 1 φορα στο PC, καπάκι new game+ στο PC, και τερματισμος κι εκει.. 206 level... Αργουνε τα DLC ? 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάρτιος 26, 2022 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2022 γιατι τα εχεις βρει ολα? δε σου εχει ξεφυγει κανενας χαρτης σε μυστικη τοποθεσια? εκανες ολες τις quests ,εχεις 10 ρουνους? εχεις ολα τα legentary weapons και armor? στο τριτο play και βρισκω νεα πραγματα,quests και τοποθεσιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάρτιος 26, 2022 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2022 1 ώρα πριν, το μέλος steve_m έγραψε: γιατι τα εχεις βρει ολα? δε σου εχει ξεφυγει κανενας χαρτης σε μυστικη τοποθεσια? εκανες ολες τις quests ,εχεις 10 ρουνους? εχεις ολα τα legentary weapons και armor? στο τριτο play και βρισκω νεα πραγματα,quests και τοποθεσιες. Ε τα παντα οχι, αλλα εχω κανει παρα πολλα πραγματα, νομιζω οτι θα σταματησω λιγο λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts