Ilias83 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2005 Καλημέρα...Τόσα χρόνια που δουλέυω στον υπολογιστή, πρώτη φορά μου συνέβη αυτό...Έκανα κατάργηση ενός δίσκου που είχε περίπου 1GB εργασιών μέσα...Ξέρω οτι υπάρχουν προγράμματα που επαναφέρουν αρχεία ακόμα και μετά από format. Τι γίνεται στην περίπτωσή μου όμως; Μπορώ να επαναφέρω τα αρχεία;
schumifer Μάϊος 11, 2005 #3 Μάϊος 11, 2005 Βασική προϋπόθεση να μη χρησιμοποιείς το διαμέρισμα που βρισκόταν το αρχείο γιατί αλλιώς ακόμη και σε εκκίνηση - τερματισμό μπορεί να χάσεις αρχεία. Από εκεί και πέρα με τα προγράμμτα που έχουν αναφερθεί μπόλικες φορές - κάνε αναζήτηση με UNDELETE , RECOVER FILES - μάλλον θα επιστρέψει η καρδιά σου στη θέση της
sotiris Μάϊος 11, 2005 #4 Μάϊος 11, 2005 Easy Recovery 6.0 Professionalπες αποτελέσματα.με το κατάργηση, τι εννοείς?
Ilias83 Μάϊος 12, 2005 Author #5 Μάϊος 12, 2005 Κατάργηση εννοώ την επιλογή που έχει όταν φορτώνεις Windows.Εκεί που έχεις να διαλέξεις διαμέρισμα.Με C κάνεις δημιουργία νέου διαμερίσματος και με D κατάργηση...Εγώ έκανα κατάργηση... (Το γιατί είναι άλλη ιστορία)Τέλος πάντων να πω οτι επανέφερα τα αρχεία βάζοντας το δίσκο στον δεύτερο υπολογιστή και χρησιμοποιώντας το Restorer2000.’ψογο προγραμματάκι.Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά...
Λαλάκης Μάϊος 16, 2005 #6 Μάϊος 16, 2005 Ωραίος! Να το έχουμε υπόψην το πρόγραμμα αυτό. Και το finaldata είναι καλό για τέτοια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.