Jump to content

Σειρά μου να πω Γεια Χαρά!

voudas

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Σειρα ολυμπιακων αγωνων εννοεις και απειρες πικρες!Μικρη σειρα, πολλες αναβολες,πολλοι I3-I5 και αστα να πανε.Η 287 μαζι με την 286 (που δεν μας ειδε ποτε στην παραμεθωριο λογω ολυμπιακων) ειναι οι χειροτερες των τελευταιων χρονων.

Τωρα για το αν περασα ΕΓΩ καλα, αυτο ειναι μια καθολου πονεμενη ιστορια! (ψεμματα να πω?Καλα περασα! :D )

Τωρα ξεκινανε τα δυσκολα (ευρεση εργασιας.Παλι καλα που ερχεται και το καλοκαιρακι.Αν δεν βρουμε αμεσως δουλεια, τουλαχιστον θα κανουμε τα τελευταια ελευθερα μπανακια)

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

Net cafe και σουβλακερι στην Θηβα....Πωπω.Εμεις καμια μαλαματινα παιρναμε απο εξω και μας κυνηγουσαν.Καλα να περνας Κωστη.

αγορίνα μέλι γάλα εδώ...

τις μνήμες τελικά θα τις κρατήσω ε? :p τα λέμεεεεε

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Vadergr

Σειρα ολυμπιακων αγωνων εννοεις και απειρες πικρες!Μικρη σειρα, πολλες αναβολες,πολλοι I3-I5 και αστα να πανε.Η 287 μαζι με την 286 (που δεν μας ειδε ποτε στην παραμεθωριο λογω ολυμπιακων) ειναι οι χειροτερες των τελευταιων χρονων.

Τωρα για το αν περασα ΕΓΩ καλα, αυτο ειναι μια καθολου πονεμενη ιστορια! (ψεμματα να πω?Καλα περασα! :D )

Τωρα ξεκινανε τα δυσκολα (ευρεση εργασιας.Παλι καλα που ερχεται και το καλοκαιρακι.Αν δεν βρουμε αμεσως δουλεια, τουλαχιστον θα κανουμε τα τελευταια ελευθερα μπανακια)

Πωπω πικρα.Οντως δυσκολα...Εμεις με Οτσαλαν και πολεμο απο πανω μας μια χαρα περασαμε μποροστα σας.ΛΟΛ

ΚΩΣΤΑΑΑΑ τις μνημες ρε

Καλα να περνας

Αρχική απάντηση από Voudas

ρε μπριζώνομαι λέμεεεεε

r404.jpg

και στον Βοροιο Πολο να υπηρετουσες τους παγους θα τους εβλεπες για υδροψυξη:) :) :)

• 11 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.