Jump to content

Σειρά μου να πω Γεια Χαρά!

voudas

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Vadergr

Ας πει καποιος στον ψαρακλα να βαλει στην ευθεια το jokey και να ΞΥΡΙΣΤΕΙ αμεσως!

5 μερες κρατηση στον κυριο... :D

χαχαχαχα vader πες μια τι σειρά ήσουνα ρε αγορίνα :p

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:13]

Τώρα πως μπήκε net, πως μίλησε στο msn θα σας γελάσω.... άλλαξαν οι καιροί :p

Του πήγαμε το Qtec ρε, στο επισκεπτήριο και γυάλισε το μάτι του...

Έχει πλεόν και msn, e-mails, ποστάρει που και που στο thelab....

Αρχική απάντηση από sotosx

Του πήγαμε το Qtec ρε, στο επισκεπτήριο και γυάλισε το μάτι του...

Έχει πλεόν και msn, e-mails, ποστάρει που και που στο thelab....

Ok αυτά. Για τα μαγουλάκια? πως το εξηγείς? :p

Αρχική απάντηση από RootX

Η αλήθεια είναι ότι ούτε θα τον γνώριζα!

Τώρα, όσον αφορά τα μαγουλάκια, η εξήγηση πρέπει να αναζητηθεί εντός του forum....

Hint: http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=226464#post226464

Αρχική απάντηση από Voudas

χαχαχα... αδέρφια πολύ λούφα λέμεεεε... αυριο θα κλοκάρω κανα πισι ό το νετ καφε να γουστάρουμε!!

θα το πω στον διοικητη σου να το ξερεις:p

χαχαχα... αδέρφια πολύ λούφα λέμεεεε... αυριο θα κλοκάρω κανα πισι ό το νετ καφε να γουστάρουμε!!

Που να σου καεί το Qtek! Ένα program μου έστειλες όλο κι όλο (snail) γι αυτό το παραριλίκι και αυτό δεν δουλεύει!

ΑΙΣΧΟΣ & ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣ!

:p

οπως ειχα πει η ζωη -θητεια στα περισσοτερα κεντρα ειναι φοβερη εμπειρια ....χαβαλες/λουφα/φαι υπηρεσιες ελαχιστες ως καθολου ,αγγαριες καμια ,κουβαληματα δεν παιζουν κτλ κτλ....εγω προσωπικα το γελιο που ειχα ριξει κορινθο σε 40 μερες το ριχνω σε ενα χρονο.. συγκλονιστικη εμειρια...απο εκει και περα αρχιζουν τα δυσκολα..εμπολοκες υπηρεσιες αγγαριες στις μοναδες κτλ anyway καλη θητεια και απο εμενα και ευχομαι να πας σε μοναδα οπου ολα τα παραπανω ΄παλουουκια''να τα βιωσεις ελαχιστα η καθολου..

Αρχική απάντηση από Tig@s

(καλά ήταν φαντάρος αρχίζουν τα βάσανα τώρα mate):confused:

μου

μου θυμηζεις κατι πανηλιθιους και αγραμματους εποπ στο 3ο σωμα στρατου απο οπου απολυθηκα που βλεποντας μας με το χαρτι απολυσεως στο χερι προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι η στρατιωτικη ζωη ειναι καλυτερη απο την πολιτικη..΄΄ρε συ ψηλε τωρα που απολυεσαι μηπως νιωθεις ενα αγγουρι να σου μπαινει στον κωλο??'' μας ελεγαν ολο ειρωνια...

αυτοι αραγε επελεξαν την στρατιωτικη ζωη για να μην φανε το αγγουρι???-η ευκολη λυση??-....μπορει και να ειναι ετσι αλλα εγω ειμαι ηδη σπιτακι μου και βγαζω τα 10πλασια απο οτι βγαζει ο ταδε επιλοχιας και αρλοχιας εγω επισης δεν θα ξανακοιμηθω ποτε σε απλυτα σεντονια ουτε θα τρεχω σαν τον ραμπο σε ασκησεις μεσα στην πιχλα στην σκονη και στην ζεστη η στο κρυο....το ποιος τρωει το αγγουρι ηδη και θα το τρωει για την υπολοιπη ζωη του νομιζω ειναι φανερο...

Αρχική απάντηση από RootX [Χθες, στις 16:36]

Ρε συ είναι πολύ απλό, τα μαγουλα του είχαν να δουν ήλιο πολύ καιρό τωρά... με τόσα μούσια πάνω τους, και τώρα που το ξύρισε ( κόντρα κιόλας!) έπαθαν σόκ και κοκκίνησαν! ’σε που βλέπουν κάθε πρωί ένα ξυραφάκι να τα περνάει 2 χέρια.... Είναι να μην κοκκινήσουν???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.