voudas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2005 Στρατιώτης Πυροβολικού Voudas 2005 B' EΣΣΟ:nuke: Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα ελευθερίας και από αύριο διακοπές στη Θήβα και όπου αλλού προκύψει... το ξέρω ζηλεύετε αλλά δε χαμπαριάζω ελπίζω στα μουλωχτά να μπορώ να ποστάρω από το κινητό (s100) αλλά μάλλον το μόνο που θα μπορώ να υπερχρονίσω θα είναι καμιά πατάτα ή καμιά καλλιόπη... Για καλό και για κακό να κοιτάτε πάντως τις ανακοινώσεις του στρατού μπας και δείτε καμιά σύμβαση για εξοπλισμούς ψύξης υπολογιστών, phase change κ τα ρεστα χαιρετισμούς σε όλα τα φιλαράκια από εδώ μέσα που τα λέμε τόσα χρόνια, ξέρω είναι σκληρό το χτύπημα της μοίρας (:sick: ) αλλά θα το αντέξετε!!! ΛΟΛ ΖΗΤΩ Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ 291 ΣΕΙΡΑ! ΜΑΧΙΜΟ ΤΟ THE LAB... ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΜΕ DJD, ENDU, MORPH, SKELOS, SPYRIOUS, SUEDEHEAD και όποια άλλη "σειρούλα" ξεχνάω... ΗΑVE FUN... ps. και γμτ δεν τελείωσα και το case μου με τις σφήνες πρότζεκτ για ξηρούς πάγους κλπ... ελπίζω σε κάποια άδεια να έχει φτιαχτεί το gallery για να σας σκίσω:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάϊος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αλλη μια μεγαλη απωλεια για τον λαμπη μας. Φιλαρακι μακαρι να ερθουν τα πραγματα ετσι και να περασεις οσο το δυνατον καλυτερα. Συμβουλες φανταζομαι θα εχεις βαρεθει να ακους οποτε το μονο που σου ευχομαι ειναι να περασει γρηγορα ο καιρος. Να προσεχεις και να εχεις μια καλη θητεια φιλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 στο καλο και με τη νικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 11, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Αλλη μια μεγαλη απωλεια για τον λαμπη μας. Φιλαρακι μακαρι να ερθουν τα πραγματα ετσι και να περασεις οσο το δυνατον καλυτερα. Συμβουλες φανταζομαι θα εχεις βαρεθει να ακους οποτε το μονο που σου ευχομαι ειναι να περασει γρηγορα ο καιρος. Να προσεχεις και να εχεις μια καλη θητεια φιλε μου... θενκς Πανούλη (και bold writer Hipro wannabe:p) με το καλό στην άδεια ορκομωσίας έχουμε πει με τον Κώστα για κράσους οπότε θα τα πούμε και πάλι από κοντά soon:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Kαλη θητεια!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Καλή διασκέδαση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αντε μπες εσυ να βγω εγω (24 τουτουνου απολυομαι επιτελους!)Κωστακη εγω σου ειπα τι ν κανεις και απο κοντα!Περιφημα θα περασεις ειδικα αν πας εκει που μου λες!Φουκαλιτσα!!!! :;KAΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 11, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 καλη θητεια και απο μενα κωστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάϊος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 καλη θητεια και με το καλο να γυρησεις!να περασει και γρηγορα ο καιρος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 11, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Aδερφε μου ολα θα πανε καλα. Δεν μασας γιατι εισαι thelabιτης! Ασε που σε βλεπω καβατζομενο σε κανενα γραφειο.... Καλη θητεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Μάϊος 11, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Καλή θητεία.Τα πράγματα είναι πολύ πιό απλά από παλαιότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 11, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Καλα να περνας Κωστα. 365 κ σημερα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slipknot_gr Μάϊος 11, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 gl dude Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Μάϊος 11, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Καλη θητεια Vouda και απροβληματιστη.Υ.Γ. Μην ακους κανενα απο αυτους που λενε τις ιστοριες για τα σαπουνια κτλ.Ειναι ολα αληθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 11, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Καλή διασκέδαση!! that's the spirit! Αρχική απάντηση από YDinopoulos Καλα να περνας Κωστα. 365 κ σημερα...... μόνο 365? ουουου απολύομαι ψαρούκλες!!! Αρχική απάντηση από unseen Aδερφε μου ολα θα πανε καλα. Δεν μασας γιατι εισαι thelabιτης! Ασε που σε βλεπω καβατζομενο σε κανενα γραφειο.... Καλη θητεια! ανυπομονώ να δω καλά σκορς μαν, και όταν βγω με το καλό επιφυλάσσομαι!!! σας ευχαριστώ όλους παιδιά! νομίζω νιώθεται ασφάλεια με τόσους thelabites στα σκοπέτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 11, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Sisman Καλη θητεια Vouda και απροβληματιστη. Υ.Γ. Μην ακους κανενα απο αυτους που λενε τις ιστοριες για τα σαπουνια κτλ. Ειναι ολα αληθεια! πήρα κρεμοσάπουνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 11, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 στα σκοπέτα ή σε κανα ταβερνειο αφου την εχετε κανει σκαστοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 11, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos στα σκοπέτα ή σε κανα ταβερνειο αφου την εχετε κανει σκαστοι... Γιαννάκη μην τα λες... μπορεί να έχει μπει κανένας του ΓΕΣ να δει πως θα βάλει υδρόψυξη και να μας κάψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάϊος 11, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 365 και σήμερα ........Vouda εσύ προλαβαίνεις και .....απόβαση στη σελήνη......... καλή θητεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 11, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Τωρα ποια με τοσους συνφορουμητες στα συνορα,θα κοιμαμαι ποιο ισηχος τα βραδια Καλη θητεια Βουδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.