O MASTROGATOS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2021 Στο βίντεο αυτό μαθαίνουμε πως να συντηρούμε τα παλιά εργαλεία του κήπου μας. Δίνεται έμφαση στον καθαρισμό της σκουριάς με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης. H διαδικασία εδώ: 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 6, 2021 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2021 Μπράβο πολύ ωραίος!! Έχω δει κάτι ρώσους που κάνουν ανακατασκευές σε πολύ παλιά εργαλεία με απίστευτο αποτέλεσμα (το δύσκολο είναι ότι κάθονται και ξαναποντάρουν τα κενά των οξειδώσεων). Πραγματικά εντυπωσιακό και θέλω να το δοκιμάσω σε κάποια παλιά εργαλεία που έχω, όταν βρω χρόνο*. *σύνταξη στην καλύτερη θα πάρω σε 20 χρόνια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Ιούνιος 6, 2021 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2021 (edited) Αν δεν υπάρχουν κρυφά σημεία στην οξειδωμένη επιφάνεια, νομίζω ότι είναι πιο εύκολος ο καθαρισμός της σκουριάς με αμμοβολή. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 6, 2021 από Γιώργος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts