Jpp Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2005 εχει καταφαιρει κανεις να κλοκαρι την καρτα του με αυτο το utility ;απο οτι παρατηρω ανεβαζει το agp της καρτας και απο οτι ακουω κατα καιρους ειναι επικινδυνο να την καψεις ετσι . παλαιοτερα τα ειχα βαλει με πολλους γιατι υποστηριζα οτι αν ανεβασεις το agp βλεπεις διαφορα στα γραφικα και μου ελεγαν οτι τα ονειρευομαι , τελικα αξιζει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Μα φυσικα και αξιζει.. Τοσα ατομα που κανουν o/c εδω λες να κανουν λαθος? Σε ποια καρτα θες να κανεις o/c? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Μάϊος 11, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 6600gt chaintech . εβαλα το ntune και μολις τελειωσα το ntune tunning βεβεα μου πεταξε μπλε οθονη κατα τη διαρκεια της διαδικασιας . απο οτι βλεπω θελει να μου βαλει το agp 81 . να το αφησω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.