Jump to content

Αγορά κάρτας ήχου

Λαλάκης

Recommended Posts

Είμαι μεταξύ δυο καρτών ήχου και τις παραθέτω για να μου πείτε την γνώμη σας. Η δεύτερη υπερτερεί της πρώτης μόνο στην οπτική είσοδο/έξοδο?Είναι πολύ καλύτερες από αυτήν που έχει η μητρική μου ενσωματωμένη(Realtek ΑC97)?

H μια

και η άλλη

Σίγουρα η audigy υπερτερεί κατά πάρα πολύ!!!!!!!!!

Οσων αφορά τις διαφορέσ από αυτήν που έχεις είναι πολύ μεγάλες, απλά δεν αξίζει εκτόσ αν ψάχνεισ για το ΤΕΛΟΙΟ!!!!:cool:

Αρχική απάντηση από Λαλάκης

Thx για την βοήθεια. Μάλλον θα πάρω την 5.1 bulk ή θα μαζέψω λίγα ακόμα και θα πάρω την audigy.

αν ειναι κανε αυτο που λες!παντως ειναι καλη και η 5.1bulk αλλα ακομα καλυτερη η audigy!

Εστω και κατοπιν εορτης, ειπα να πω και εγω τη γνωμη μου

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΠΑΙΡΝΩ CREATIVE ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΙΖΑΝΕ

Μου εχει σπασει τα νευρα απο τη πρωτη μερα που τη πηρα, ολο προβληματα, μια κοβετε ο ηχος στο πισω δεξιο ηχειο μια στο κεντρικο και παρεπιπτοντος τα ηχεια ειναι και αυτα απο την Creative, μια το ενα μια το αλλο, ανυπαρκτο customer support και driver updates μια φορα το χρονο.

Οποτε μολις μου περισεψουν τα λευτα θα πας να παρω την Terratec Aureon 7.1 Universe μαζι με ηχεια της Logitech μπας και υσηχασω.

μην εισαι τοσο απολυτος...ισως να επεσες σε προβληματικο κομματι...δεν εχω ξανακουσει παρομοια κατασταση...

εγω θυμαμαι οτι οταν αντιμετοπισα καποιο προβλημα μεσα σε λιγες ωρες μου απαντησανε και δεν ξεχναμε το σκηνικο με τα πρωτα megaworks 5.1 οπου αντικαθιστουσαν αμεσα ολο το συστημα και περνανε μονο το sub...σου μενανε και τα 5 ηχειακια αμανατι...

Οπως ειπα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη, απο εκει και περα ανταλαξα 5 μυνηματα με το ελληνικο customer support οσο αφορα ενα προβλημα που εχω με τα ηχεια και εν ολιγης μου ειπανε να παρω καινουργια αμα θελω τεχνικη υποστιριξη, πραγμα που βρηκα επιεικος απαραδεκτο γιατι τα ηχεια που εχω, αν και ειναι 4 χρονων και δεν πωλουντε ποια, ειναι τα ιδια ακριβως με το 5700 συστημα της creative, πραγμα στο οποιο συμφωνησε και ο κυριος με τον οποια ειχα τη συζητηση, παρολα αυτα δεν με βοηθησαν καθολου.

Επισης, οταν στο αρχικο μυνημα γραφω αναλυτικα 2 σελιδες με το τι εχω δοκιμασει ως τωρα για να διορθοσω τη κατασταση και η απαντηση που παιρνω ειναι "πατα το κουμπι που λεει Speaker Test για να δεις αν δουλευουν ολα τα ηχεια" ε τοτε η εκεινος ειναι ηλιθιος η βαριοταν να απαντησει.

Πολύ συχνά είναι και σε τι υπάλληλο θα πέσεις. Μου έχει τύχει για παράδειγμα σε μια τεχνική υποστήριξη ίδιου καταστήματος να έχω εντελώς διαφορετική εξυπηρέτηση.

Γεια μια ετερια του παγκοσμιου βεληνεκους της Creative, τετοιες δικαιολογιες δεν ισχυουν, δεν μιλαμε για το μαγαζι της γειτονιας εδω....

Μιλάμε για μια τηλεφωνική υπηρεσία.Μου έχει τύχει να παίρνω σε μια εταιρεία και να μου δίνει η τηλεφωνήτρια την εντύπωση ότι ψάχνει αφορμή να με βρίσει και μετά να ξαναπαίρνω να το σηκώνει άλλη και να είναι ευγενέστατη και μάλιστα να με βοηθάει πολύ στο πρόβλημά μου.

Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η επεξεργασία ήχου τότε δεν θα έχει πρόβλημα να παίξει και με την on board.

Σημαντικό ρόλο βεβαια παίζει και το σύστημα ηχείων που θα ακολουθήσει την κάρτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.