serpico75 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2021 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2021 Μία πληροφορία για οφειλή. Ονόματα:Νίκος & Μαρία Η Μαρία έχει μία οφειλή στο εθνικό κτηματολόγιο. Έχει έντυπο πληρωμής με τον κωδικό πληρωμής 401 π.χ. 123123123123123123123 Ο Νίκος έχει δική του κάρτα δηλωμένη στην π.χ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για e-banking. Το κτηματολόγιο αναφέρει ότι στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ μπορεί να πληρωθεί μέσω internet η συγκεκριμένη οφειλή. Μπορεί ο Νίκος να πληρώσει την οφειλή της Μαρία στο internet με την δική του κάρτα ή θα υπάρξει κάποιο θέμα; Δηλαδή, πρέπει οπωσδήποτε να πληρωθεί με κάρτα της Μαρίας; Ευχαριστώ!
serpico75 Μάϊος 24, 2021 Author #3 Μάϊος 24, 2021 1 hour ago, GeorgeVasil said: Κανονικα. Να υποθέσω πως το "κανονικά" έχει να κάνει πως δεν θα υπάρξει κάποιο θέμα. Correct?
GeorgeVasil Μάϊος 24, 2021 #4 Μάϊος 24, 2021 51 minutes ago, serpico75 said: Να υποθέσω πως το "κανονικά" έχει να κάνει πως δεν θα υπάρξει κάποιο θέμα. Correct? Ειμαι μηχανικος, εχω κανει πολλες αιτησεις για αλλους, εχω πληρωσει για αλλους, ποτε δεν αντιμετώπισα θεμα. 1
Recommended Posts