GoriLLakoS Ιούνιος 5, 2005 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από K.K Μάλλον εσύ τα 'χεις μπερδεμένα. Ξαναδιάβασε τι γράφω. Έχω ξαναπεί άλλωστε ότι το θέμα του θορύβου στο pc το έχω εντρυφήσει όσο ελάχιστοι στο φόρουμ. Λοιπον ακου...μιλας λες και εχεις κανει κατι το ακατορθωτο....στο ξαναλεω οτι δεν το πιστευω οτι το μηχανημα σου ειναι αθορυβο.....αθορυβο μονο ειναι η παθητικη ψυξη σε cpu+vga+psu+++....εκτος απο αυτο,νομιζω στο φορουμ ελαχιστους ενδιαφερει η ησυχια....τους περισσοτερους τους ενδιαφερει το o/c....κατι που οπως εχεις εσυ διαμορφωσει το μηχανημα σου δεν μπορεις ουτε για πλακα να κανεις....Επισης σκεψου οτι αυτο που εσυ εκανες πριν 2 βδομαδες ''αλλοι'' το εχουν υλοποιησει εδω και 2 χρονια.....οποτε σταματα το υφος του ''μοναδικου,πρωτοπωριακου και ανεπαναληπτου ο οποιος δεν εχει αδικο ποτε και εχει μια σφαιρικη και πολυ καλη γνωση για ολα και οσον αφορα την ησυχια διοτι εβαλε 5 πραγματακια και εχει ησυχο κουτι!'' Αρχική απάντηση από K.K . Για να ακούσεις λοιπόν το πόσο θόρυβο κάνουν οι σκληροί θα πρέπει να εξαλείψεις όλους επαναλαμβάνω ΟΛΟΥΣ τους άλλους θορύβους του κουτιού........ για να μπορείς να έχει ολοκληρωμένη άποψη. εσυ εχεις ολοκληρωμενη αποψη δηλαδη θες να μου πεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Ιούνιος 5, 2005 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Καμμία σχέση. Οι σημερινοί σκληροί δεν βγάζουν τσίριγμα.......όπως λες αλλά βουητό. Βουητό από την περιστροφή των δίσκων που εμπεριέχουν. Πολλοί αυτό το βουητό δεν το πολυακούν στην πραγματική τους έκταση διότι υπερκαλύπτεται από άλλους θορύβους. ’λλο όμως το βουητό και άλλο το seek το λεγόμενο ρέψιμο που κάνει στο ψάξιμο δεδομένων. Το τελευταίο είναι και πιο διακριτό στο ακουστικό τύμπανο λόγω της αυξομείωσης του και κυρίως λόγω της διαφορετικότητας του από τους άλλους ήχους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Ιούνιος 5, 2005 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 15:12] Λοιπον ακου...μιλας λες και εχεις κανει κατι το ακατορθωτο....στο ξαναλεω οτι δεν το πιστευω οτι το μηχανημα σου ειναι αθορυβο.....αθορυβο μονο ειναι η παθητικη ψυξη σε cpu+vga+psu+++....εκτος απο αυτο,νομιζω στο φορουμ ελαχιστους ενδιαφερει η ησυχια....τους περισσοτερους τους ενδιαφερει το o/c....κατι που οπως εχεις εσυ διαμορφωσει το μηχανημα σου δεν μπορεις ουτε για πλακα να κανεις....Επισης σκεψου οτι αυτο που εσυ εκανες πριν 2 βδομαδες ''αλλοι'' το εχουν υλοποιησει εδω και 2 χρονια.....οποτε σταματα το υφος του ''μοναδικου,πρωτοπωριακου και ανεπαναληπτου ο οποιος δεν εχει αδικο ποτε και εχει μια σφαιρικη και πολυ καλη γνωση για ολα και οσον αφορα την ησυχια διοτι εβαλε 5 πραγματακια και εχει ησυχο κουτι!'' εσυ εχεις ολοκληρωμενη αποψη δηλαδη θες να μου πεις???? Κάνεις λάθος αγαπητέ μου. Ούτε ξερόλας το παίζω, ούτε μοναδικός. Τίποτα από όλα αυτά που μου προσάπτεις. Όμως ΝΑΙ το κουτί μου είναι απόλυτα αθόρυβο και όποτε θέλεις έλα να το ακούσεις. Τι να ακούσεις δηλαδή, απλά για να ποστάρεις μετά παραδεχόμενος το λάθος σου. Όσο για το ο/c αν και δεν με ενδιαφέρει διότι το βρίσκω εντελώς άσκοπο, σε πληροφορώ ότι οι θερμοκρασίες μου είναι πολύ πιο κάτω από πολλούς που κάνουν....... και είναι γνωστό άλλωστε ότι πολλά παιδιά με reserotor κάνουν o/c. Ειλικρινά πάντως δεν καταλαβαίνω αυτή σου την επίθεση......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 5, 2005 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 KK...εσυ απο οτι βλεπω εχεις μαξτορ...εγω εχω εναν seagate 80αρη 1 χρονου περιπουκαι εναν wd 40αρη 3 χρονων...ο seagate κανονικα χαλαει τον κοσμο οταν διαβαζει..ο δε wd κανει εναν παρα πολυ ελαφρυ θορυβο(τον εχω σε εξωτερικο κουτακι πανω στο γραφειο αρα πολυ κοντα μου) και οταν διαβαζει ισα που ακουγεται...διαφωνω σε αυτο που λες οτι ολοι οι σκληροι κανουν το ιδιο βουισμα...αν δεν εχεις ακουσει seagate τοτε πες μου οποτε θες να περασεις να ακουσεις το ρεψιμο για το οποιο μιλαει ο βασιλης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιούνιος 5, 2005 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 εγώ απο τους ιδε segate που παίζω τόσα χρόνια είμαι ευχαριστημένος. Σατα δεν εχω δοκιμάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Ιούνιος 5, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 για τον πε*ντα το συγκεκριμενο thread... ο καθένας έχει βγάλει το σκληρό του τον πιο αθόρυβο, κ τους αλλους τρακτέρια! δεν βοηθάει πουθενά. άσε που άλλοι κοιτάνε να υποβαθμίσουν αλλά μέλη του φορουμ για να αναδειχτούνε οι super-duper-τους γ***ω ολους γνώστες! αυτα με ξενερώνουν εδω μέσα, κατ'άλλα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Ιούνιος 5, 2005 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 19:00] KK... εσυ απο οτι βλεπω εχεις μαξτορ...εγω εχω εναν seagate 80αρη 1 χρονου περιπου και εναν wd 40αρη 3 χρονων...ο seagate κανονικα χαλαει τον κοσμο οταν διαβαζει..ο δε wd κανει εναν παρα πολυ ελαφρυ θορυβο(τον εχω σε εξωτερικο κουτακι πανω στο γραφειο αρα πολυ κοντα μου) και οταν διαβαζει ισα που ακουγεται...διαφωνω σε αυτο που λες οτι ολοι οι σκληροι κανουν το ιδιο βουισμα...αν δεν εχεις ακουσει seagate τοτε πες μου οποτε θες να περασεις να ακουσεις το ρεψιμο για το οποιο μιλαει ο βασιλης... Φίλε Haris δεν διαφωνώ μαζί σου, τουναντίων μάλιστα θα έλεγα ότι έχουμε και ταύτηση απόψεων. Το λες και μόνο σου ότι ο 80άρης κάνει θόρυβο ενώ ο μικρός 40άρις παρότι μικρός ελάχιστο. Εγώ πάντα μιλώ για μηχανήματα τελευταίας γεννιάς όπου αυξάνονται και οι απαιτήσεις. Φυσικά και ένας δίσκος 10άρης ή 20άρης είναι σαφώς πιο αθόρυβοι από τους σημερινούς 120άρηδες και βάλε. Ασφαλώς και ένα pc πενταετίας δεν ακούγεται καθόλου ή ελάχιστα σε αντίθεση με τα σημερινά που κάνουν σαν εργοστάσια. Βλέπετε για παράδειγμα τις σημερινές μητρικές που έχουν τουλάχιστον ένα ή και δύο ανεμιστήρες από την μάνα τους σε αντίθεση παλιότερα που ολόκληρα μηχανήματα είχαν ένα ή δύο ανεμιστήρες. Δυστυχώς είναι νόμος ότι όσο δυνατότερο είναι ένα μηχάνημα τόσο αυξάνονται δραστικά και οι ανάγκες για ψύξη. Αλλά δεν θα βρεις σήμερα σκληρό 120 και πάνω που να μην κάνει βούισμα. Όσο για το seek το λεγόμενο ρέψιμο πάλι όλοι οι σκληροί το κάνουν. ’λλος λιγότερο και άλλος περισσότερο και πιο πάνω αναφέρω τους λόγους, μην τους επαναλαμβάνω. Τέλος αυτό που δεν μου άρεσε από το συγκεκριμένο άτομο είναι η συνεχής αμφισβήτηση σε κάτι που το είδαν και αυτόπτες μάρτυρες όπως και η προσπάθεια υποβάθμισης του. Πραγματικά και μόνο οι επισκέψεις του συγκεκριμένου thread (1600 και πάνω αν δεν κάνω λάθος) δείχνουν κατά πόσο ενδιαφέρονται ή όχι για ήσυχα μηχανήματα στο φόρουμ. Ας μου επιτρέψει να έχω καλύτερη εικόνα και από τα προσωπικά μυνήματα που δέχομαι όλο αυτό το διάστημα. Και επαναλαμβάνω ούτε ξερόλας το παίζω ούτε στο χαρακτήρα μου ταιριάζει. Αυτά και με συγχωρείται για ότι :OT: ανέφερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 5, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από DuKe για τον πε*ντα το συγκεκριμενο thread... ο καθένας έχει βγάλει το σκληρό του τον πιο αθόρυβο, κ τους αλλους τρακτέρια! δεν βοηθάει πουθενά. άσε που άλλοι κοιτάνε να υποβαθμίσουν αλλά μέλη του φορουμ για να αναδειχτούνε οι super-duper-τους γ***ω ολους γνώστες! αυτα με ξενερώνουν εδω μέσα, κατ'άλλα οκ Και υπαρχει ο μ@λ@κας που στο pc του εχει ολες τις μαρκες και συνειδητα διαλεξε κατι ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 6, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Λοιπον ακου...μιλας λες και εχεις κανει κατι το ακατορθωτο....στο ξαναλεω οτι δεν το πιστευω οτι το μηχανημα σου ειναι αθορυβο.....αθορυβο μονο ειναι η παθητικη ψυξη σε cpu+vga+psu+++....εκτος απο αυτο,νομιζω στο φορουμ ελαχιστους ενδιαφερει η ησυχια....τους περισσοτερους τους ενδιαφερει το o/c....κατι που οπως εχεις εσυ διαμορφωσει το μηχανημα σου δεν μπορεις ουτε για πλακα να κανεις....Επισης σκεψου οτι αυτο που εσυ εκανες πριν 2 βδομαδες ''αλλοι'' το εχουν υλοποιησει εδω και 2 χρονια.....οποτε σταματα το υφος του ''μοναδικου,πρωτοπωριακου και ανεπαναληπτου ο οποιος δεν εχει αδικο ποτε και εχει μια σφαιρικη και πολυ καλη γνωση για ολα και οσον αφορα την ησυχια διοτι εβαλε 5 πραγματακια και εχει ησυχο κουτι!'' ΩΠΑ bill.....Εϊσαι λίγο απότομος εδώ και φαουλ.... Αν και όντως δίσκος με δίσκος έχει διαφορά, ανάλογα με την χρήση....... αν δεν πιστεύεις τον ίδιο πίστεψε κάποιους άλλους που ήταν το ίδιο επιφυλακτικοί. Και γώ το βούλωσα μετά. Το αν οι περισσότεροι ασχολούνται με το o/c και δεν τους νοιάζει ο θόρυβος έ τι να πώ...γούστα είναι αυτά και δεν είναι κοινά για όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 6, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Έχω έναν maxtor 60 ata και έναν wd 120 sata ,,, o Maxtor ήταν αθόρυβος ΚΑΙ ΣΤΟ seek απλά με την πάροδο του χρόνου άρχισε να σφυρίζει . [2 χρόνια δίσκος] . Ο wd είναι 4-5 μηνών και ειναι αθόρυβος. Και οι 2 δίσκοι ένα διάστημα ήτανε σε setup με tagan 480 [ΑΘΟΡΥΒΟ] , watercool με 1 φάν αθόρυβο [το βράδυ με κανένα] . Κανένα φάν στο κουτί , κανενα άλλο γενικά [chipset και vga αθόρυβα στις 2rpm~] . Όντως το βράδυ ακουγότανε μόνο ο ata , Ηθικό δίδαγμα , οι δίσκοι αναλόγως την χρήση και με την πάροδο του χρόνου κάνουν περισσότερη φασαρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Ιούνιος 7, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Χθες, στις 13:42] Έχω έναν maxtor 60 ata και έναν wd 120 sata ,,, o Maxtor ήταν αθόρυβος ΚΑΙ ΣΤΟ seek απλά με την πάροδο του χρόνου άρχισε να σφυρίζει . [2 χρόνια δίσκος] . Ο wd είναι 4-5 μηνών και ειναι αθόρυβος. Και οι 2 δίσκοι ένα διάστημα ήτανε σε setup με tagan 480 [ΑΘΟΡΥΒΟ] , watercool με 1 φάν αθόρυβο [το βράδυ με κανένα] . Κανένα φάν στο κουτί , κανενα άλλο γενικά [chipset και vga αθόρυβα στις 2rpm~] . Όντως το βράδυ ακουγότανε μόνο ο ata , Ηθικό δίδαγμα , οι δίσκοι αναλόγως την χρήση και με την πάροδο του χρόνου κάνουν περισσότερη φασαρία. Α να μπράβο παλικάρι μου. Αυτό φωνάζω τόση ώρα και κάποιοι θέλουν να με βγάλουν τρελό. Όλοι λοιπόν οι σημερινή δίσκοι επιδόσεων λίγο πολύ κάνουν το ίδιο θόρυβο. Ανεξαρτήτου μάρκας διότι δεν υπάρχει μπούσουλας να τους χαρακτηρίζει. Το ότι με το καιρό και ανάλογα με τη χρήση κάποιοι γίνονται μπαχαντέλες είναι φυσιολογικό και δεν συναντάται σε συγκεκριμένη μάρκα αλλά σε όλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 7, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [05-06-2005 15:12] Λοιπον ακου...μιλας λες και εχεις κανει κατι το ακατορθωτο....στο ξαναλεω οτι δεν το πιστευω οτι το μηχανημα σου ειναι αθορυβο.....αθορυβο μονο ειναι η παθητικη ψυξη σε cpu+vga+psu+++....εκτος απο αυτο,νομιζω στο φορουμ ελαχιστους ενδιαφερει η ησυχια....τους περισσοτερους τους ενδιαφερει το o/c....κατι που οπως εχεις εσυ διαμορφωσει το μηχανημα σου δεν μπορεις ουτε για πλακα να κανεις....Επισης σκεψου οτι αυτο που εσυ εκανες πριν 2 βδομαδες ''αλλοι'' το εχουν υλοποιησει εδω και 2 χρονια.....οποτε σταματα το υφος του ''μοναδικου,πρωτοπωριακου και ανεπαναληπτου ο οποιος δεν εχει αδικο ποτε και εχει μια σφαιρικη και πολυ καλη γνωση για ολα και οσον αφορα την ησυχια διοτι εβαλε 5 πραγματακια και εχει ησυχο κουτι!'' εσυ εχεις ολοκληρωμενη αποψη δηλαδη θες να μου πεις???? Πολλά στεγανά βάζεις Βασίλη. Προσπαθείς να μας πατρονάρεις στο τι θέλουμε μήπως; Να κατευθύνεις τον κόσμο; Λίγη ευπρέπεια στο λόγο δεν έβλαψε ποτέ (μου ακούγεται κάπως αυτό το "Λοιπόν άκου ..."). Εμένα με ενδιαφέρει το αθόρυβο PC όσο και το O/C. Ο κάθε άσχετος μπορεί να υπερχρονίσει ένα μηχάνημα αν παραμερίσει το θέμα του θορύβου. Όλη η τέχνη είναι να καταφέρουμε να υπερχρονίσουμε κρατώντας το θόρυβο χαμηλά. Νομίζεις οτι δεν γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Ιούνιος 9, 2005 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από mariosaliceΕμένα με ενδιαφέρει το αθόρυβο PC όσο και το O/C.Ο κάθε άσχετος μπορεί να υπερχρονίσει ένα μηχάνημα αν παραμερίσει το θέμα του θορύβου. Όλη η τέχνη είναι να καταφέρουμε να υπερχρονίσουμε κρατώντας το θόρυβο χαμηλά. Νομίζεις οτι δεν γίνεται; δηλαδή το να πάρει κανείς υψηλής ποιότητας ψύκτρα που δεν θα απαιτεί ανεμιστήρα στις 4000 στροφές για να έχει καλή απόδοση, ένα καλό κουτί αντί για ντενεκεδόκουτο των 20 και κανένα Panel για να ρυθμίζει τους ανεμιστήρες τον κάνει "σχετικό" ?? υπάρχει ολόκληρη καταναλωτική αγορά με έτοιμα προϊόντα για όποιον θέλει ήσυχο PC . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 9, 2005 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Dorian [Σήμερα, στις 12:41] δηλαδή το να πάρει κανείς υψηλής ποιότητας ψύκτρα που δεν θα απαιτεί ανεμιστήρα στις 4000 στροφές για να έχει καλή απόδοση, ένα καλό κουτί αντί για ντενεκεδόκουτο των 20 και κανένα Panel για να ρυθμίζει τους ανεμιστήρες τον κάνει "σχετικό" ?? υπάρχει ολόκληρη καταναλωτική αγορά με έτοιμα προϊόντα για όποιον θέλει ήσυχο PC . Φίλε Dorian Συμφωνώ οτι οι ιδιοκατασκευές πολλές φορές απαιτούν ιδιαίτερες γνώσεις αλλά δεν σημαίνει οτι οι υπόλοιποι που αγοράζουν έτοιμα προιόντα είναι άσχετοι de facto. Πάντως οι έτοιμοι υπολογιστές για να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις όσων ασχολούνται με υπερχρονισμό κοστίζουν πανάκριβα και είναι δυσεύρετοι (για να μην πω οτι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα). Η επιλογή καλών προιόντων και ο κατάλληλος συνδυασμός τους για να επιτευχθεί ένας αξιόπιστος υπερχρονισμός χωρίς υπερβολική έκλυση θερμότητας και θορύβου (ιδιαίτερα όταν τα χρήματα δεν τρέχουν από τα μπατζάκια) απαιτεί γνώσεις, κόπο και τρέξιμο. Πρέπει να είναι κάποιος σχετικός και με μεράκι για να τα πετύχει αυτά. Ο καθένας μπορεί να βάλει τη μητρική του στην κατάψυξη, να ανεβάσει το FSB και όπου φτάσει να τρέξει και ένα benchmark (αυτό δεν σημαίνει οτι όποιος υπερχρονίζει μέσα σε κατάψυξη είναι άσχετος). Ο άσχετος όμως όταν όλα θάχουν τελειώσει θα κλείσει το κουτί και θα δουλεύει με 85db στο ένα μέτρο και 45 βαθμούς κελσίου στο δωμάτιο.Για μένα λοιπόν έχει νόημα ο υπερχρονισμός σε συνδυασμό με την καθημερινότητα.Να μπορούμε να δουλεύουμε και τα βράδυα και τα καλοκαίρια, χωρίς να ψαχνόμαστε κάθε λίγο να αλλάζουμε ρυθμίσεις.EDITΠάρα πολλοί έτοιμοι υπολογιστές σήμερα ξεπερνούν τα 60db στο ένα μέτρο. Όσοι ξεπερνούν τα 85db πρέπει να πουλιούνται με προειδοποίηση βλαπτικής επιδρασης στην υγεία χωρίς τη χρήση ειδικών προστατευτικών μέτρων κατά του θορύβου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούνιος 9, 2005 #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Οι Maxtor ειναι πολυ καλοι...εγω εχω 2 120αριδες IDE και 2 80αριδες ΣΑΤΑ και δεν ενοχλουν ουτε τα μοτερ τους ουτε οι κεφαλες οτα ψαχνουν.Ωστοσο για κορυφαιες επιδοσεις δεν ειναι.Οι raptor που ειναι οι καλυτεροι σε αυτον τον τομεα κανουν θορυβο οταν ψαχνουν οι κεφαλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούνιος 9, 2005 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από K.K Κάνεις λάθος αγαπητέ μου. Ούτε ξερόλας το παίζω, ούτε μοναδικός. Τίποτα από όλα αυτά που μου προσάπτεις. Όμως ΝΑΙ το κουτί μου είναι απόλυτα αθόρυβο και όποτε θέλεις έλα να το ακούσεις. Τι να ακούσεις δηλαδή, απλά για να ποστάρεις μετά παραδεχόμενος το λάθος σου. Όσο για το ο/c αν και δεν με ενδιαφέρει διότι το βρίσκω εντελώς άσκοπο, σε πληροφορώ ότι οι θερμοκρασίες μου είναι πολύ πιο κάτω από πολλούς που κάνουν....... και είναι γνωστό άλλωστε ότι πολλά παιδιά με reserotor κάνουν o/c. Ειλικρινά πάντως δεν καταλαβαίνω αυτή σου την επίθεση......... sry για το Spam...εχεις ακουσει ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΘΟΡΥΒΟ υπολογιστη...στο ειχα ξαναπει...ΜΟΝΟ PASSIVE...απολυτο σημαινει απολυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 9, 2005 #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 15:56] sry για το Spam...εχεις ακουσει ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΘΟΡΥΒΟ υπολογιστη...στο ειχα ξαναπει...ΜΟΝΟ PASSIVE...απολυτο σημαινει απολυτο... ’μα υπάρχει καλή ηχομόνωση και μετρηθεί ο υπολογιστής στο ένα μέτρο μπορεί να είναι απόλυτα αθόρυβος ακόμα και αν λειτουργεί κάποιος ανεμιστήρας. Εκτός αυτού μπορεί να κλείσει κανείς τους ανεμιστήρες και να έχει ενεργοποιημένο το Cool and Quiet για χρήση σε απλές εφαρμογές γραφείου και internet. Πάλι απόλυτα αθόρυβος θα είναι. Με αισθητήρες θερμότητας μπορεί να ενεργοποιούνται κάποιοι ανεμιστήρες και ο επεξεργαστής να είναι υπερχρονισμένος (με CnQ) όταν αυξάνει η θερμοκρασία στη κάρτα γραφικών για χρήση σε παιχνίδια. Εδώ πώς θα χαρακτηριστεί ένας τέτοιος υπολογιστής; Όταν μιλάμε για θόρυβο από τους σκληρούς γιατί δεν λέμε και για ηχομονωτικές ψυκτικές λύσεις για σκληρούς;Δεν είναι spam αυτά. Το να πετύχουμε το απόλυτα αθόρυβο πάντως είναι σχετικό και θέμα ορισμού όταν μιλάμε για υπολογιστές.Συνέχεια αθόρυβο; Το καλοκαίρι; Στην Ελλάδα; Στην Αλάσκα; Με κλιματισμό στο δωμάτιο; Με υπερχρονισμένο μηχάνημα; με dual core επεξεργαστή; Με επιδόσεις γ@....τες; Με παλια Matrox Millenium PCI κάρτα γραφικών χωρίς ψύκτρα; Μην είμαστε λοιπόν απόλυτοι οτι δεν υπάρχει απόλυτα αθόρυβο PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.