Jump to content

Για ήσυχους δίσκους ποιούς λέτε;

fonzi

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από haris1984

για τους seagate 7200.8 εχει ακουστει οτι ειναι εντελως αθορυβο και σε idle και σε seek...

συγκεκριμενα για τον 160αρη...

Συγκεκριμενα εχω 2 160αρηδες σε Raid και ειμαι ετοιμος να τους πουλησω. Αν δεν εκανε περισσοτερο θορυβο το Vapochill θα ειχαν φυγει προπολλου απο το παραθυρο.

Για τους WD κι εγω εχω ακουσει τα καλυτερα, χωρις να χανουν σε επιδοσεις απο τους υπολοιπους. Αραγε, εστρωσε η WD?

Αρχική απάντηση από jax7480

Συγκεκριμενα εχω 2 160αρηδες σε Raid και ειμαι ετοιμος να τους πουλησω. Αν δεν εκανε περισσοτερο θορυβο το Vapochill θα ειχαν φυγει προπολλου απο το παραθυρο.

Για τους WD κι εγω εχω ακουσει τα καλυτερα, χωρις να χανουν σε επιδοσεις απο τους υπολοιπους. Αραγε, εστρωσε η WD?

τους 7200.7 εχεις η τους 7200.8.....?γιατι εγω εχω εναν 160αρι 7200.7 και κανει πολυ θορυβο και σε idle και σε seek...

Πλακα πλακα κι εμενα ο 7200.7 εχει αρχισει να κανει "κουλα" σχετικα με θορυβο...

Κανει ιδιας εντασης αλλα διαφορετικου "τυπου" θορυβο απο το ραπτορι. Το SMART κανει δουλεια??? Αν ειναι μη φυσιολογικη η φασαρια θα με ειδοποιησει να κανω κανα backup??

Αρχική απάντηση από jax7480

7200.7. Εχουν τοσο μεγαλη διαφορα η 7200.8? αν ειναι να τους παω για αλλαγη.

Δεν ξερω...και εγω 7200.7 εχω και ολη την ωρα ''ρευονται''...:p.....

εδω ειναι ολα τους τα specs....

http://www.seagate.com/cda/products/discsales/index

αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα...μονο οι 7200.8 νομιζω οτι ειναι απο 200γιγα και πανω....

Ο haris ειπε πως ακουγεται οτι οι 7200.8 ειναι αθορυβοι κτλ κτλ και ειπες εσυ οτι τους εχει γι'αυτο και αναρωτηθηκα....

Αρχική απάντηση από SLN

Πλακα πλακα κι εμενα ο 7200.7 εχει αρχισει να κανει "κουλα" σχετικα με θορυβο...

Κανει ιδιας εντασης αλλα διαφορετικου "τυπου" θορυβο απο το ραπτορι. Το SMART κανει δουλεια??? Αν ειναι μη φυσιολογικη η φασαρια θα με ειδοποιησει να κανω κανα backup??

το smart δεν κανει τιποτα...

kαι δεν νομιζω να σε ειδοποιει για φορματ διοτι εμενα μου εκανε θορυβο απο την αρχη....

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 00:48]

Δεν ξερω...και εγω 7200.7 εχω και ολη την ωρα ''ρευονται''...:p.....

Μπραβο ετσι μπορεις να περιγραψεις και το δικο μου θορυβο!!

Το smart δεν σε ειδοποιει για φορματ. Για... αντικατασταση σε ειδοποιει! Πως το ξερεις οτι δεν δουλευει??

Αρα με +3dB θορυβο παραπανω, πως ειναι αθορυβοι σε σχεση με τους 7200.7. Παντως πιστευω οτι ηταν η πιο ακυρη αγορα μου στην προσφατη αναβαθμιση μου. Επρεπε να παρω ή Maxtor ή WD.

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 01:04]

Αρα με +3dB θορυβο παραπανω, πως ειναι αθορυβοι σε σχεση με τους 7200.7. Παντως πιστευω οτι ηταν η πιο ακυρη αγορα μου στην προσφατη αναβαθμιση μου. Επρεπε να παρω ή Maxtor ή WD.

Δεν σε πρόλαβα. Τους είχες αγοράσει ήδη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.