Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2005 Ορίστε το link με τη δουλειά γνωστού χρήστη του forum. Το forum αφορά κυρίως το Lineage αλλά και άλλα θέματα. Το γιατί κάνω εγώ το thread κι όχι αυτός είναι άλλη ιστορία που καλύτερα να μην το συζητήσουμε... http://jconserv.net/silenthunters/index.php?sid=a5e92a3630b84ea7e1db28bbe98c66a8 Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
Makis Hourdakis Μάϊος 10, 2005 Author #3 Μάϊος 10, 2005 Όντως... Μπήκε λάθος ο τόνος αλλά θα το κάνει στα αγγλικά μια και καλή! THNX! ό,τι άλλο λάθος βρίσκετε πείτε το Plz!
fantacid Μάϊος 10, 2005 #4 Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Όντως... Μπήκε λάθος ο τόνος αλλά θα το κάνει στα αγγλικά μια και καλή! THNX! ό,τι άλλο λάθος βρίσκετε πείτε το Plz! εχω την εντυπωση οτι δεν εννει τον τονο...... :whistling
YDinopoulos Μάϊος 10, 2005 #5 Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από fantacid εχω την εντυπωση οτι δεν εννει τον τονο...... :whistling
SLN Μάϊος 10, 2005 #6 Μάϊος 10, 2005 Αυτο ειναι υποδειγμα site.... 12 κατηγοριες.... ΟΛΕΣ mod ο Μακης... Που ειναι ο administrator!??!?! Εφτιαξε το site και το παρατησε στους υπαλληλους?? Με αυτα τα προτυπα, προτεινω αμεση αναθεση του site "εν λευκω" στον Astrolavo και διμηνες (τουλαχιστον) διακοπες απο ολους τους admins-mod.... :cool: Astro το κατοσταευρω στειλτο με Western union money transfer...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.