madmetal Μάϊος 15, 2005 #21 Μάϊος 15, 2005 επειδη ενδιαφερομαι και εγω για πανελακι υπαρχει κανενα με δυνατοτητα να κλεινω τελειως τον ανεμιστηρα απο το πανελ?
Makis Hourdakis Μάϊος 15, 2005 #23 Μάϊος 15, 2005 Γενικώς όσα λειτουργούν με αντίστοιχο σύστημα ή τέσπα συνήθως όσα δεν έχουν οθόνη...
Seeker Μάϊος 15, 2005 #24 Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Καπνοοο ...ποιος ξερει τι πατεντες θα ειχε κανει πανω στο πανελ . Ξηρό πάγο θα είχε βάλει το παιδί Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Γενικώς όσα λειτουργούν με αντίστοιχο σύστημα ή τέσπα συνήθως όσα δεν έχουν οθόνη... Όμως δεν είναι απόλυτο, τα μικρά (3,5) της AKASA δεν τους κλείνουν. Το ξέρω επειδή έχω ένα. edit: Βέβαια όταν έχεις ένα φθηνό fan controller δεν λυπάσαι να κάνεις διάφορα που θα τον κάνουν πιο λειτουργικό όπως για παράδειγμα στην συγκεκριμένη περίπτωση προσθήκη ενός διακόπτη μεταξύ molex και fan controller ώστε να κλείνουν τα ανεμιστηράκια.
theHitma@n Μάϊος 16, 2005 Author #25 Μάϊος 16, 2005 ααααα ξηρο παγο ειχε βαλει ...σιγα μωρε...ειπα και εγω μηπως ειχε κανει καμια τρελη πατεντα!!! :clap: :clap: :clap:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.