theHitma@n Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2005 Θελω να μου πειτε αν υπαρχει κανενα site που να μπορεις να κατεβασεις midi δωρεαν . Βρηκα 2-3 site αλλα αυτα ειχανε προπολεμικα τραγουδια. Θελω να εχει ψιλοκαινουργια τραγουδια. Οποιος ξερει ας μου πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Η λυση ειναι απλη...Google it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Εψαξα στο google αλλα εβρησκα ολο μα_ _ κ_ _ς! Γι'αυτο ρωταω μηπως ξερει κανενας απο εσας κανενα καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Δεν ξέρω κανένα τέτοιο site αλλά έχω κάποια πολύ ωραία midi από τα παιχνίδια της σειράς Final Fantasy. Για ήχο κλήσης να υποθέσω οτι τα θες; Πάντως προσωπικά προτιμώ να βάζω π.χ. μουσική από παιχνίδια παρά τραγούδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 20:20] Δεν ξέρω κανένα τέτοιο site αλλά έχω κάποια πολύ ωραία midi από τα παιχνίδια της σειράς Final Fantasy. Για ήχο κλήσης να υποθέσω οτι τα θες; Πάντως προσωπικά προτιμώ να βάζω π.χ. μουσική από παιχνίδια παρά τραγούδια... Μακη,αυτα τα τραγουδια τα κατεβασες απο καποιο site? Αν ναι ποιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Ούτε που θυμάμαι... Τα 'χω πάρα πολύ καιρό. Από το google τα είχα βρει νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 10, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 http://briefcase.pathfinder.gr/contents/MHourdakis/35331 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Thanks μακη! Ψαχνοντας στο google βρηκα ενα μαματο site με 19.000+ τραγουδια παιχνιδιων απο ολες τισ κονσολες σε μορφη midi! www.vgmusic.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 10, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αν ψαξεις σε p2p θα βρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 10, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Εψαξα σε p2p αλλα εβρισκα κατι απαρχεομενα. Θα ξαναψαξω μηπως βρω κανενα πιο προσφατο. Τα midi τα θελω για ηχους κλησεις για το κινητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάϊος 10, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Χθες, στις 23:21] Εψαξα σε p2p αλλα εβρισκα κατι απαρχεομενα. Θα ξαναψαξω μηπως βρω κανενα πιο προσφατο. Τα midi τα θελω για ηχους κλησεις για το κινητο. Σορρυ για το ξεκαρφωτο αλλα πως μπορεις να βαλεις τα αρχεια midi στο κινητο σου για ηχο κλησης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 10, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Ειναι πολυ απλο φιλε Γιωργο. Λοιπον πρωτα παιρνεις το κινητο σου και το συνδεεις με τον υπολογιστη, ειτε με υπερυθρες, ειτε με bluetooth ,ειτε με USB. Στην συνεχεια διαλεγεις τον ηχο που γουσταρεις και τον στελνεις στο κινητο σου. Αφου τον στειλεις παιρνεις το κινητο σου πηγαινεις εκει που εχει αποθηκευση τον ηχο τον επιλεγεις και πατας να στον βαλει σαν ηχο κλησης. Τοσο απλο. Βεβαια για να τα κανεις ολα αυτα πρεπει να εχεις ψιλοσυγχονο κινητο. Δεν μπορεις να τα κανεις ολα αυτα ας πουμε με το 3310. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 11, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 www.mididb.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 14, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Spanaks www.mididb.com Ρε συ Spanaks αυτο το λινκ σε στελνει σε αλλα λινκ τα οποια μερικα απο εκεινα σε στελνουν σε παρααλλα λινκ...Τρεχα γυρευε δηλαδη...Κανενα πιο αξιοπιστο δεν υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 14, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Μήπως πατάς λάθος link?έχειhttp://rock.mididb.com/http://pop.mididb.com/http://themes.mididb.com/και πάει λέγοντας...Στο καθένα κατανεμημένα με αλφαβητική σειρά... (προφανώς κατεβάζεις τα free midi όχι τα professional)(Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει καινούργια... Αυτά μόνο σε forum κινητών με κάποιο ψάξιμο... π.χ. myphone.gr) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 14, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 http://www.myk700.lasyk.net/K700i/Ringtones/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 14, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Οποιος εχει wap κορυφαια σελιδα ειναι to www.polyphonicringtonez.com αλλα μονο απο wap Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 15, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Πραγματι τα free κατεβαζα Spanaks:D . Θα ξαναδοκιμασω. Αριστο πολυ καλο λινκ . Εχει και ελληνικα midi. Αυτο ακριβως που ηθελα.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.