gdp77 Μάϊος 16, 2021 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2021 (edited) 19 minutes ago, GeorgeVasil said: Για την ιστορια δοκιμασες για να μας φυγει η απορια? Δυστυχώς είναι συνεχώς σε χρήση από τους άλλους που είναι στο σπίτι και δεν βρίσκω χρόνο να κάνω τις δοκιμές μου, χωρίς να ακούσω γκρίνια. Ή που θα χρειάζεται η σύζυγος για τηλεδιασκέψεις ή ο μικρός για ps4 ή εγώ θα κάνω άλλες δουλειές... Σκέφτομαι στο μεσοδιάστημα ούτως ή άλλως να τσιμπήσω και ένα switch για να υπάρχει, αλλά και να δοκιμάσω όταν μπορέσω Σκέφτομαι αυτό https://www.skroutz.gr/c/124/network-switch.html?keyphrase=tl-sg108e Πάντως είναι εντελώς κουλό με τα άλλα router να μην παίζει πρόβλημα και να υπάρχει θέμα μόνο με το τελευταίο που μου έστειλε η voda.... Μέχρι τώρα έχω κάνει τις εξής δοκιμές: 1) Vodafone H300s (συγχρονίζει ~65 mbps) ---> κανένα πρόβλημα με το powerline full speed 2) ZTE ZXHN H168N (συγχρονίζει ~ 91mbps) ---> κανένα πρόβλημα με το powerline full speed 3) ZTE ZXHN Η267Α (συγχρονίζει ~97mbps) ----> σέρνεται το powerline. Χρειάζεται να ενεργοποιήσω την "κρυφή" επιλογή "lower PLC-to-VDSL" για να πάρω καλές ταχύτητες στο powerline Έγινε επεξεργασία Μάϊος 16, 2021 από gdp77 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 16, 2021 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2021 5 minutes ago, gdp77 said: Δυστυχώς είναι συνεχώς σε χρήση από τους άλλους που είναι στο σπίτι και δεν βρίσκω χρόνο να κάνω τις δοκιμές μου, χωρίς να ακούσω γκρίνια. Ή που θα χρειάζεται η σύζυγος για τηλεδιασκέψεις ή ο μικρός για ps4 ή εγώ θα κάνω άλλες δουλειές... Σκέφτομαι στο μεσοδιάστημα ούτως ή άλλως να τσιμπήσω και ένα switch για να υπάρχει, αλλά και να δοκιμάσω όταν μπορέσω Σκέφτομαι αυτό https://www.skroutz.gr/c/124/network-switch.html?keyphrase=tl-sg108e Τσιμπατο, το εχω και εγω για το σπιτι, και το εχω και σε 4-5 ατομα ακομα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάϊος 16, 2021 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2021 Παιζει κατι με τα βερσιον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 16, 2021 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2021 2 hours ago, Seek & Find said: Παιζει κατι με τα βερσιον; Ναι να προτιμήσεις v5 (ή v6 αν έρθει Ελλάδα) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts