Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα. Λόγω χώρου θέλω να δώσω τα Z5500 και να πάω σε ήχεία που χωράνε πάνω στο γραφείο. Κοίταξα σε Edifier μιας και η μάρκα είχε προταθεί σε μερικά παλαιότερα ποστ.

Είδα αυτά: Edifier R2750DB Studio | Głośniki 2.0 Bluetooth | Dobra Cena | Edifier.com.pl

Ίσως μελλοντικά να κουμπώσω και αυτό: Edifier T5| Głośniki Subwoofer | Dobra Cena | Edifier.com.pl

Δεν θα μου λείψει το  5.1 μιας και ουσιαστικά ποτέ δεν το χάρηκα/δούλεψε/δεν είχα τόσες πολυκάναλες πηγές ήχου. Από ένταση πώς θα είμαστε; Θεωρώ κ η ποιότητα ήχου θα είναι αναβαθισμένη. 

Κάρτα ήχου η Xonar D2X.

Ευχαριστώ!

(edited)

αφου εχουν τα ηχεια γουφερ

καλη αναβαθμιση ειναι

εγω σε αναλογη φαση πριν 5 χρονια απο ζ5500 πηγα σε tanoy 5" με κονσολα usb

καλυτερα εξωτερικη καρτα  για λιγοτερο θορυβο 

Έγινε επεξεργασία από steve_m
  • Like 1

Αν σε νοιάζει να αναβαθμίσεις τον ήχο σου, και έχεις καλές πηγές μουσικής, θα έλεγα να αφήσεις τα Edifier και να κοιτάξεις σε κάτι πιο σοβαρό, τουλάχιστον τα 305 που προτείνει ο @giorgos2187

Εξαρτάται βεβαίως και τις απαιτήσεις σου.
Άλλος ακούει τα Logitech Z5500 και λέει "σπέρνουν" ( τόσα ξέρεις μάτια μου :D ), άλλος τρελαίνεται με μέτρια Edifier, άλλος ακούει Adam T5 και λέει σούπερ, και άλλος παίζει με ME Geithain και λέει θα ήθελα ακόμα καλύτερα :D

Φυσικά αν θες να αναβαθμίσεις τον ήχο σου ουσιαστικά, πέραν της σωστής επιλογής ηχείων/πηγής/κλπ θα πρέπει να τα στήσεις και όσο πιο σωστά γίνονται στον χώρο σου και όχι στο κτρ τα πετάω σε 2 γωνίες του γραφείου και όλα καλά.

Δεν είμαι audiophile με την καμία, τα logi τα έχω καμιά 15αρια χρόνια κ θα τα κράταγα ακόμα :) ούτε σοβαρές πηγές ήχου έχω ( αν κ ο Dorcel έχει κάνει άλματα εκεί :hehe:). Απλά σαν Λαμπίτης θέλω κάτι που να αξίζει. Αυτά τα JBL όντως αξίζουν; Η τιμή τους είναι ίδια με τα edifier (αν πουλιούνται με το τεμάχιο). Δεν θέλω να μπλέξω με ενισχυτές dac κ τα συναφή. Κάτι plug n play