theHitma@n Μάϊος 13, 2005 #21 Μάϊος 13, 2005 Καλο ειναι το συτημα που λες Nizzo αλλα εγω διαφωνω για το κοθτι αυτο. 72e+ΦΠΑ ειναι πολλα λεφτα για ενα απλο κουτακι. Υπαρχουν πολυ καλυτερα στην αγορα με σχεδον 30e κατω. π.χ. SUNBEAMTECH SAMURAI BLACK ή ΠΛΑΙΣΙΟ DU09AL ΜΑΥΡΟ
ATi Μάϊος 13, 2005 #22 Μάϊος 13, 2005 Ειδικά το δεύτερο που έχει και μεγαλύτερο τροφοδοτικό. Δεν χρειάζεται να πάρεις κάποια γνωστή μάρκα για κουτί!
theHitma@n Μάϊος 13, 2005 #24 Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ATi Ειδικά το δεύτερο που έχει και μεγαλύτερο τροφοδοτικό. Δεν χρειάζεται να πάρεις κάποια γνωστή μάρκα για κουτί! Ακριβως. Ενα τυχαιο οικονομικο κουτι θα ειναι οτι πρεπει πιστευω.
NizzO Μάϊος 13, 2005 Author #25 Μάϊος 13, 2005 Βασικά το έβαλα αυτό γιατι έχει επώνυμο τροφοδοτικό. Έτσι με 72 παίρνω κουτί τροφοδοτικό. Και η διαφορα του με αυτό του πλαισιού που είναι και noname είναι 13 νομίζω αξίζει.
theHitma@n Μάϊος 13, 2005 #26 Μάϊος 13, 2005 Tι να το κανεις το κουτι μαρκα? Να λες να εχω κουτι Antec και να λες οτι το χρησοπληρωσες. Μου φαινεται οτι 72e κανει χωρις ΦΠΑ, για κοιταξε τερμα κατω στην σελιδα. Και παλι απο εμφανιση εμενα δεν μου αρεσει καθολου. Ειναι ΜΠΟΥΑ:alien: τελειως. Βεβαια υπαρχουν και αλλα κουτια σε αυτα τα λεφτα, δεν ειναι μονο αυτα που σου εδειξα εγω. Κοιτα και στο πλαισιο που ειναι οικονομικο και εχει πολλα σχεδια. Παντως λιγο που ειδα το mgmanager.gr μου φανηκε ακριβο site. H ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ :baby: .-
blkik Μάϊος 13, 2005 #27 Μάϊος 13, 2005 Και γω νομίζω ότι το κουτι του πλαισίου είναι μια χαρα. Δεν χρειάζεσαι κάτι καλύτεροΓια σκληρο καλύτερα seagate. Έχουν 5 χρόνια εγγύηση.
NizzO Μάϊος 14, 2005 Author #28 Μάϊος 14, 2005 Το επώνυμο το λέω για το τροφοδοτικό οχι για το κουτί. Πρωτείνετε δηλαδή να βάλω Noname τροφοδοτικό? Επίσης δεν μπορώ να αγοράσω κάτι από το πλαίσιο γιατί θα πάρω το μηχάνημα από την πόλη μου που δεν έχει πλαίσιο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.