Jump to content

Προτάσεις για καινούριο υπολογιστή

NizzO

Recommended Posts

Ειδικά το δεύτερο που έχει και μεγαλύτερο τροφοδοτικό. Δεν χρειάζεται να πάρεις κάποια γνωστή μάρκα για κουτί!

Αρχική απάντηση από ATi

Ειδικά το δεύτερο που έχει και μεγαλύτερο τροφοδοτικό. Δεν χρειάζεται να πάρεις κάποια γνωστή μάρκα για κουτί!

Ακριβως. Ενα τυχαιο οικονομικο κουτι θα ειναι οτι πρεπει πιστευω.

Βασικά το έβαλα αυτό γιατι έχει επώνυμο τροφοδοτικό. Έτσι με 72 παίρνω κουτί τροφοδοτικό. Και η διαφορα του με αυτό του πλαισιού που είναι και noname είναι 13 νομίζω αξίζει.

Tι να το κανεις το κουτι μαρκα? Να λες να εχω κουτι Antec και να λες οτι το χρησοπληρωσες. Μου φαινεται οτι 72e κανει χωρις ΦΠΑ, για κοιταξε τερμα κατω στην σελιδα. Και παλι απο εμφανιση εμενα δεν μου αρεσει καθολου. Ειναι ΜΠΟΥΑ:alien: τελειως. Βεβαια υπαρχουν και αλλα κουτια σε αυτα τα λεφτα, δεν ειναι μονο αυτα που σου εδειξα εγω. Κοιτα και στο πλαισιο που ειναι οικονομικο και εχει πολλα σχεδια. Παντως λιγο που ειδα το mgmanager.gr μου φανηκε ακριβο site.

H ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ:shutup: :baby: .-

Και γω νομίζω ότι το κουτι του πλαισίου είναι μια χαρα. Δεν χρειάζεσαι κάτι καλύτερο

Για σκληρο καλύτερα seagate. Έχουν 5 χρόνια εγγύηση.

Το επώνυμο το λέω για το τροφοδοτικό οχι για το κουτί. Πρωτείνετε δηλαδή να βάλω Noname τροφοδοτικό?

Επίσης δεν μπορώ να αγοράσω κάτι από το πλαίσιο γιατί θα πάρω το μηχάνημα από την πόλη μου που δεν έχει πλαίσιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.