Δημοφιλής Δημοσίευση beastie Μάϊος 10, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #21 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2021 Δεν τον γνώρισα από κοντά αλλά διάβαζα τα posts του και έβλεπα τα ευγενικά του likes. Κρίμα πραγματικά που δεν είναι πια μαζί μας. Συλλυπητήρια στους δικούς του και σε όλους που τον έζησαν από κοντά. Θλίψη μόνο. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 11, 2021 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2021 Κουράγιο στους δικούς του και να ζήσουμε να τον θυμόμαστε. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 11, 2021 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2021 Κριμα, συλληπητηρια. Εγραφε πολυ ωραια. Μας αφηνει τα ποστ του να τον θυμομαστε. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 12, 2021 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2021 Πολύ κρίμα, καλό ταξίδι Σταμάτη. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 12, 2021 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2021 Καλό παράδεισο Σταμάτη. Κρίμα να φεύγουν τέτοιοι άνθρωποι σε τέτοια ηλικία... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Seafalco Μάϊος 12, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #26 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2021 (edited) Δεν ξέρω τι με στεναχώρησε πιο πολύ, το ότι έφυγε ένας φίλος που στόλιζε με την παρουσία, τη στάση και το λόγο του , τη παρέα μας, ή το ότι επειδή δεν τον γνώριζα εξ' όψεως, είχε μέσα μου την "όψη" ενός νέου ανθρώπου, για τον οποίο το τελευταίο που περιμένεις να συμβεί, είναι αυτό που συνέβη! Νομίζω ότι αυτό το δεύτερο, αυτή η απώλεια της ιδεατής ζωντανής, γεμάτης με χιούμορ και καλοσύνη προσωπικότητας του Σταμάτη , είναι που με πονάει περισσότερο και σε ένα επίπεδο που προσωπικά δεν είχα μέχρι τώρα συνειδητοποιήσει! Φίλε Σταμάτη καλό σου ταξίδι και καλό Παράδεισο, και πότε πότε έχε μας στο νου σου, εμείς δε σε ξεχνάμε ! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 12, 2021 από Seafalco 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Μάϊος 12, 2021 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2021 Τωρα τετοι ωρα τετοια λογια, αλλα ετσι για την απορία και μόνο, μπας και αυτό το "γιατί" απαντηθει εστω και στο ελαχιστο, ξερουμε ποσο χρονων ηταν; Ειχε κατι; Ανηκε σε ευπαθη ομάδα; Η απλά κεραυνός εν αιθρία; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 12, 2021 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2021 Πολύ στενάχωρη είδηση. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 12, 2021 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2021 Έφυγε ο Salde (Σταμάτης); Συλληπητήρια και στην οικογένεια και στην κοινότητα εδώ μιας και ήταν αρκετά ενεργό μέλος. Κρίμα, πολύ κρίμα. Όλα είναι μάταια σε τούτον τον κόσμο. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάϊος 13, 2021 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2021 πριν 15 ώρες, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Τωρα τετοι ωρα τετοια λογια, αλλα ετσι για την απορία και μόνο, μπας και αυτό το "γιατί" απαντηθει εστω και στο ελαχιστο, ξερουμε ποσο χρονων ηταν; Ειχε κατι; Ανηκε σε ευπαθη ομάδα; Η απλά κεραυνός εν αιθρία; Γιώργο, νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι ήταν 54. Έχω, επίσης, την εντύπωση, αλλά μπορεί να κάνω λάθος, ότι είχε κάποιο πρόβλημα στην καρδιά. Η τελευταία του ανάρτηση άφηνε να εννοηθεί ότι του χτύπησε την πόρτα ο Covid. Δυστυχώς, από τη στιγμή που ο Σταμάτης δεν είναι πια μαζί μας, όλα αυτά δεν έχουν σημασία. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση trib Απρίλιος 20, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2022 Σταμάτη, Καλό Πάσχα φίλε όπου κι αν βρίσκεσαι. Περνά και από εδώ να μας πεις μια καλησπέρα. 12 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Απρίλιος 20, 2022 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2022 Πέρασε ένας χρόνος... Spoiler Και μας λείπει. 2 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts