Jump to content

ADSL PSTN

Γιωργος_Μ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω την εξης απορια :

Πρεπει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ η γραμμη που εχω σπιτι να μπορει να χρησιμοποιει τηλεφωνο,

αυτη την στιγμη εχω μια Isdn γραμμη και χρησιμοποιω ενα μοντεμ Isdn στα 64 Kb ,

Θελω να μου πει καποιος αν χρησιμοποιωντας ADSL PSTN θα μπορω να χρησιμοποιω την

τηλεφωνικη γραμμη (ΒΑΣΙΚΟ) και δευτερευοντως αν εχει ενα υποφερτο επιπεδο

τιμης/αποδοσης.

Υ.Γ. Ο λογος που δεν ρωταω για ISDN ADSL ειναι το οτι ειναι θεωρω υπερβολικο

την χρεωση ΠΑΓΙΟ ISDN + ΠΑΓΙΟ ADSL + χρεωση για ADSL καθως προς το παρον εχω δωρεαν

συνδεση για ISDN 64 Kb .

Παγιο isdn VS Παγιο pstn = 5-6ε διαφορα στην τιμη.

Τηλεφωνο θα εχεις ειτε επιλεξεις adsl over pstn, ειτε over isdn. Δεν αλλαζει κατι.

Τωρα απο εκει κ περα σου ειπα με pstn θα δινεις πχ. 50ε το μηνα ενω με isdn 55ε

Βαζοντας καποιος μια adsl γραμμη, τα παγια που πληρωνει ειναι: 1.το παγιο της τηλεφωνικης γραμμης που ηδη διαθετει (isdn ή pstn) και 2.το παγιο της adsl γραμμης.

"Υ.Γ. Ο λογος που δεν ρωταω για ISDN ADSL ειναι το οτι ειναι θεωρω υπερβολικο την χρεωση ΠΑΓΙΟ ISDN + ΠΑΓΙΟ ADSL + χρεωση για ADSL"

Κ adsl over pstn να βαλεις παλι θα εχεις παγιο pstn+παγιο adsl (+χρεωση adsl)

Η μονη οικονομικη διαφορα μεταξυ adsl over pstn και adsl over isdn ειναι το παγιο isdn κ pstn -τα οποια μεταξυ τους διαφερουν κατα 5-6ε-

Όπως είπαν και ο Black_Maba η διαφορά μεταξύ ISDN και POTS είναι μικρή. Το αν θα την αφήσεις την ISDN(αν δεν έχεις πρόβλημα για τα 5 παραπάνω) εξαρτάται αν θές να έχεις και τα δύο κανάλια που έχει το ISDN για ομιλία ή ό,τι άλλο θέλεις. Γνώμη μου, άσε την ISDN.

Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ [Σήμερα, στις 21:10]

Ρε παιδια ειστε σιγουροι? Το πρωι θα ξανακοιταξω τους λογαριασμους τουΟΤΕ!!!!!

εχω την εντυπωση οτι πληρωνω κανονικα το παγιο για την αναλογικη γραμμη + παγιο 35-40

ευραιους για παγιο ISDN τεσπα θα ξανατσεκαρω :confused:

Βρε Γιώργο, μήπως έχεις μπερδευτεί λιγάκι ?

Ακου εκεί πάγιο ISDN 30 - 40 Ευρο...

Μήπως νομίζεις πως επειδή έχεις δωρεάν σύνδεση στον ISP δεν πληρώνεις τις μονάδες του EΠΑΚ κατά την διάρκεια που είσαι συνδεμένος ?

Οσο συνδέεσαι με ISDN οι μονάδες πέφτουν σαν νεράκι ανεξάρτητα αν δεν πληρώνεις τον πάρoχο του Internet (ISP)....

H διαφορά του παγίου από ISDN σε PSTN είναι περί τα 5 euro με ΦΠΑ....

μην το συζητας. αφου εχεις isdn θα βαλεις adsl over isdn και 2 τηλεφωνικες γραμμες θα εχεις και ξεχωριστη γραμμη always on για το internet. ετσι κι αλλιως τωρα πληρωνεις παγιο για την isdn γραμμη ασχετα αν εχεις συνδεση στο internet ή οχι. αν εισαι 2 ωρες την ημερα στο Internet κατα μεσο ορο τοτε σε συμφερει το adsl. χωρια που θα εχεις και ταχυτητα τουλαχιστον 4 φορες μεγαλυτερη απο οτι με isdn 64.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.