Jump to content

audigy 4?

psyber

Recommended Posts

Η γνώμη μου είναι ότι είναι πανακριβη. Με τα ίδια λεφτα(ελάχιστα παραπάνω) αγοράζεις μια 6600GT που είναι ουσιαστικότερη αναβάθμιση και μια αudigy 2 bulk.

κυριως παιχνιδια παιζω και ακουω μουσική κατεξοχην απο το pc.εχω και καλα ηχεια megaworks 250 d.η zs δινει καλυτερη ενταση απο την audigy 1?

To θεμα δεν ειναι ποσα παραπανω δινει,αλλα ποσα εκμεταλευονται τα ηχεια σου.

ναι οντως!παιζουν ρολο πολλλα!

για μενα αν δεν εχεις τουλαχιστον studio για να την

χρειαστεις για τετοια δουλεια, για παιχνιδακια και μουσικουλα ειναι

υπερβολη για την τσεπη σου!

παρε μια απλη για 5.1 και θα εισαι καλυμενος,οπως ειπαν και τα παραπανω παιδια ειναι πολλα τα λεφτα για να δωσεις για αυτην την καρτα

Εγώ λέω να μην πάρει τπτ. Έχει πολύ καλή κάρτα!

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads

ναι οντως!παιζουν ρολο πολλλα!

για μενα αν δεν εχεις τουλαχιστον studio για να την

χρειαστεις για τετοια δουλεια, για παιχνιδακια και μουσικουλα ειναι

υπερβολη για την τσεπη σου!

Εγώ πάντως για studio δεν θα έπαιρνα Creative αλλά Terratec. ’σχετο το οτι εγώ έχω στο "studio PC" μια audigy... :p

Αρχική απάντηση από psyber

κυριως παιχνιδια παιζω και ακουω μουσική κατεξοχην απο το pc.εχω και καλα ηχεια megaworks 250 d.η zs δινει καλυτερη ενταση απο την audigy 1?

τα ηχεία πως τα χεις συνδεδεμένα? ψηφιακά ή αναλογικά?

Εγω εχω την Audigy 1 αλλα σκεφτομουνα να αλλαξω σε καποια πιο καινουργια...Ποια θα εδινε περισσοτερη δυναμη στα ηχεια μου?Για ηχεια εχω τα technics SC-EH790 και ενα ζευγαρι Philips αρκετα καλα και δυνατα(παλιοτερο μοντελο χωρις woox και βλακειες πανω) και ενα Sub Woofer Yamaha YST SW 320 το οποιο ειναι ενεργο και βγαζει 250 RMS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.