Jump to content

Πρόβλημα με Multirama [Solved]

Battosai

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Στις 23 Απριλίου αγοράσαμε για ένα φίλο ενα DVD player.

Επείδη έχω ενα Crypto και είμαι αρκετά ευχαριστημένος αποφασίσαμε να αγοράσουμε ένα ίδιο. Πήγαμε στα Multirama και το πήραμε. Το DVD προοριζόταν για δώρο και δεν το ελέγξαμε. Το DVD έμεινε στο κουτί του γιατί θα έφευγε μαζί με το παιδί για Καστοριά. Σήμερα πριν φύγει το ανοίξαμε να το ελέγξουμε...και διαπιστώσαμε πως το DVD ήταν διαλυμένο....Το κουτί είναι σπασμένο και λείπει και το tray που παίρνει το δισκάκι!!!!!

Γενικότερα το DVD φαίνεται πως έχει φάει γερή τούμπα [ Πριν την αγορά ].

Το πρωί θα περάσω απο εκεί για να ζητήσω την αλλάγη. Θα το δεχτούνε; Έχουν περάσει και 2 εβδομάδες.

Φοβάμαι μην πουν οτι το σπάσαμε εμείς. Λέτε να το αλλάξουν? Τι προτείνετε να τους πώ?

Αν αρχίσω να λέω για ΙΝΚΑ και τέτοια θα γίνει κάτι???

[ Αν το thread ανοίκει σε άλλη κατηγορία παρακάλω να το μεταφέρουν οι αρμόδιοι ]

εγω αν ημουνα υπευθυνος στο multirama παντως δεν θα στο αλλαζα,να σου πω την αληθεια δεν με πειθει και πολυ η ιστορια σου..δεν το ανοιξαμε οταν το πηραμε αλλα λιγο πριν φυγει για την καστορια...κατι δεν μου κολλαει σορυ,,

Αρχική απάντηση από Battosai

Γενικότερα το DVD φαίνεται πως έχει φάει γερή τούμπα [ Πριν την αγορά ].

Το πρωί θα περάσω απο εκεί για να ζητήσω την αλλάγη. Θα το δεχτούνε; Έχουν περάσει και 2 εβδομάδες.

’ργησες. Έπρεπε να το είχες δει μέσα σε αυτές τις δύο βδομάδες.

Εγώ παιδες πήρα 1250 με σπασμένο κεραμικό άξονα [όσοι την έχουν ανοίξει ] [απο Επαρχία είμαι με Courier παραγγέλνω ] και σε 2 μερούλες είχα την καινούρια .

Απλά και κατανοητά λέω της κοπέλας , Υπάρχει αντιστοιχη αντλια l30 με 20 ευρώ πιο φθηνα , Προτίμησα αυτην για αξιοπιστία και παρέλαβα μια χαλασμένη .

Ε σε 2 μέρες είχα καινούρια 1250 και ζεί [και βασιλεύει :D]

Multirama Rulez .

[3 μέρες μετά την αγορά της αντλία το είπα , δεν είχα στήσει νερό ακόμη και ευτυχώς την δοκίμασα]

Αρχική απάντηση από Battosai [Σήμερα, στις 00:44]

και διαπιστώσαμε πως το DVD ήταν διαλυμένο....Το κουτί είναι σπασμένο και λείπει και το tray που παίρνει το δισκάκι!!!!!

παρολαυτα η συσκευασια ηταν μια χαρα εμφανισιακα?............κατι δεν μου κολλαει και μενα ρε φιλε.......σε συσκευασια δωρου το πηρατε?.................κατι δεν μου καθεται.....μακαρι να στο αλλαξουν.:confused:

και κατι αλλο..

Απο τουμπα μεγαλε πως χαθηκε το disc tray ???

Αυτο για να βγει απο κει μεσα θελει τραβιγμα με βοδι..΄..

Η αληθεια ειναι οτι ουτε και εγω θα στο αλλαζα...............sorry... Απλα και μονο γιατι το να λες οτι ΔΕΝ το ανοιξες οταν το παρελαβες......χμμμμ....καπου δε στεκει ....

Αν οντος ειναι οπως τα λες κοιτα στη συσκευασια για καμια υποσημειωση του τυπου........Απο service, προς service, απο εκθεση...κλπ.

An kai gια multirama να συσκευασει ΣΠΑΣΜΕΝΟ dvd προς πωληση..........πολυ δυσκολο...

Αρχική απάντηση από amartolos

εγω αν ημουνα υπευθυνος στο multirama παντως δεν θα στο αλλαζα,να σου πω την αληθεια δεν με πειθει και πολυ η ιστορια σου..δεν το ανοιξαμε οταν το πηραμε αλλα λιγο πριν φυγει για την καστορια...κατι δεν μου κολλαει σορυ,,

No problem και εμένα δεν θα μου καθόταν, αλλά η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή. :blink:

Το πήραμε για δώρο [ κάναμε και πάρτυ έκπληξη τρομάρα μας ] και μετά δεν ασχολήθηκε κανένας.

Έμεινε στο κουτί [ το οποίο φαίνόταν οκ. ].

Το ανοίξαμε χθες για να δούμε αν είχε σκαρτ και να δείξω κάποια πραγματάκια στον παιδί, που δεν τα πάει καλά με το άθλημα.

Το disk tray λείπει τελείως..!!!!!

’ρα λογικά είχε ανοιχτεί πριν το πουλήσουν.

Αρχική απάντηση από sa1901

’ργησες. Έπρεπε να το είχες δει μέσα σε αυτές τις δύο βδομάδες.

Η αποροία μου είναι αυτές οι 2 εβδομάδες είναι ημερολογιακές ή εργάσιμες?

Αν το 2ο τότε είναι στα όρια.

Πήγαινε πάντως,δεν έχεις να χάσεις τίποτα.Αν είσαι και τυχερός μπορεί να στο αλλάξουν.

Αρχική απάντηση από daospi

Πήγαινε πάντως,δεν έχεις να χάσεις τίποτα.Αν είσαι και τυχερός μπορεί να στο αλλάξουν.

Σωστό αυτό.

Αρχική απάντηση από Spartiatis

Η αληθεια ειναι οτι ουτε και εγω θα στο αλλαζα...............sorry... Απλα και μονο γιατι το να λες οτι ΔΕΝ το ανοιξες οταν το παρελαβες......χμμμμ....καπου δε στεκει ....

Δεν ξέρω αν στέκει λογικά ή όχι, πάντως εμένα μου έχει τύχει μερικές φορές, να ανοίγω μετά από μέρες ή βδομάδες, πράγματα που έχω αγοράσει. Ευτυχώς δεν έχω πέσει σε τίποτα ελαττωματικό από το κουτί του.

Θα περάσω από εκεί να δοκιμάσω την τύχη μου.

Αν πάλι δεν γίνει τίποτα...

INKA

ουτε εγω νομιζω να το δεχτουνε πισω.. περασε και αρκετος καιρος. αλλα αφου ηταν διαλυμενο, δεν νομιζω να ηταν απο την εταιρια ετσι, μπορει να θελαν να το πασαρουν και να το εβαλαν αυτοι μεσα. παντως προσπαθησε να μιλησεις με καποιον υπευθυνο και πες του ολη την αληθεια.. αμα σου λεει διαφορα πες και για το ΙΝΚΑ.

Τι να του κάνει το INKA. Ειδικά για το mutlirama ο κανονισμός είναι σαφής όσο αφορά επιστροφές και εγγυήσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να το αλλάξουν εκτός αν παραδεχτεί κάποιος ότι έγινε λάθος και συσκευάσανε κάτι άλλο και ψάχνανε να βρούνε τον άτυχο που πήρε το χαλασμένο.

Περαστικά.

Αρχική απάντηση από tristeno

Τι να του κάνει το INKA.

Αν δεν το αλλάξουν θα κάνω καταγγελία για τα παρακάτω:

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

αφου ηταν διαλυμενο, δεν νομιζω να ηταν απο την εταιρια ετσι, μπορει να θελαν να το πασαρουν και να το εβαλα αυτοι μεσα.

Αν πιστεύεις ότι αξίζει να δαπανήσεις τόσα χρήματα (θα χρειαστούν αργότερα γιατί η καταγγελία του INKA δεν πρόκειται να κάνει τίποτα) προχώρα.

Αν διαβάσεις καλά τους όρους αγοράς στο site των multirama θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάω.

To κουτί ήταν σφραγισμένο οταν το πήρες? Αν όχι κακώς το πήρες.

Δεν αξίζει για τόσα λίγα ευρό να μπεις σε αυτή τη διαδικασία με το ΙΝΚΑ . Καλήτερα να το πας πίσω μήπως και γίνει κάτι αλλά πάλι δύσκολο το βλέπω.

(Το παιδί που το πήρε καστοριά πώς ταξ'ιδεψε, λέω μήπως πήγε με λεωφορείο ή αεροπλάνο και εκεί έγινε η ζημιά)

Λοιπόν πήγα από εκεί και μίλησα με τον υπεύθυνο.

Στην αρχή μου είπε ότι έχουν περάσει και οι μέρες και δεν μπορεί να κάνει κάτι και ότι πρέπει να το πάω στην Crypto.

Όταν του είπα για το πορτάκι που λείπει...άρα κάποιος το άνοιξε, το είδε και μετά το ξαναέκλεισε κτλ....μου είπε να το αφήσω σ αυτόν και θα το "κυνηγήσει" αυτός με την Crypto. [ Δεν περίμενα και πολλά περισσότερα ]

Τώρα θα περιμένουμε καμιά 10ρια μέρες για αποτελέσματα.

Αρχική απάντηση από Valderant [Σήμερα, στις 17:29]

(Το παιδί που το πήρε καστοριά πώς ταξ'ιδεψε, λέω μήπως πήγε με λεωφορείο ή αεροπλάνο και εκεί έγινε η ζημιά)

Το παιδί δεν έφυγε. Πριν ταξιδέψει το ανοίξαμε και το βρήκαμε σπασμένο.
Δεν αξίζει για τόσα λίγα ευρό να μπεις σε αυτή τη διαδικασία με το ΙΝΚΑ
Η διαδικασία με το ΙΝΚΑ είναι χρονοβόρα και όχι κοστοβόρα. Κυρίως είναι ένα επιχείρημα, ένα μέσο πίεσης.

Αν δεν γίνει τελικά τίποτα [ δεν περιμένω και πολλά ], θα πέσει μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ έτσι για το γαμώτο.

Πάπαλα δηλαδή όπως αναμενόταν.

Και το ΙΝΚΑ το έχουν γραμμένο σε τέτοιες περιπτώσεις. Όταν ξέρουν ότι έχουν λερωμένη την φωλιά τους αλλάζει η κατάσταση αλλά εδώ μάλλον είναι καλυμμένοι από όλες τις απόψεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.