Jump to content

Επιτέλους χώρος . [mbit best friend]

Athens2004

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν μόλις τελέιωσα την μετακόμιση .

Αύριο θα βάλω και το gatewatch [που θα έρθει ] και το πλαινό πλεξι που έχω έτοιμο .

dsc027629jf.jpg

dsc027664vy.jpg

dsc027736aa.jpg

dsc027749en.jpg

dsc027758fl.jpg

dsc027777bg.jpg

dsc027807po.jpg

dsc027814rl.jpg

dsc027826fa.jpg

dsc027841nd.jpg

dsc027859la.jpg

Aυτά :D .

Βασικά χώραει και το ψυγείο άνετα , πολύ άνετα αλλά το άφησα απο έξω για ευκολίες σε τεστάκια [ πάγο στην λεκάνη και τα λοιπά οικιακά :hehe:

To κουτάκι είναι γαμάτο πάντως . [διαπίστωση :hehe: ]

ερώτηση οι ανεμιστήρες οι 12αρηδες είναι στα 12v. η στα 7, αναιμικοί μου φάινονται , γίνεται τπτ ?

[leecher] Ειδα mbit best friend και περιμενα κανεναν super duper fileserver[/leecher]

Ωραιο και τακτοποιημενο το κουτακι

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 00:27]

[leecher] Ειδα mbit best friend και περιμενα κανεναν super duper fileserver[/leecher]

Ωραιο και τακτοποιημενο το κουτακι

thnx .

Το τακτοποιημενο είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις μέσα σε 2κυβικά μέτρα χώρο :D [τα έλεγα εγώ , αλλά κάποιοι επιμένανε πώς σε miditower κρύβονται τα καλώδια του tagan - ocz και με το νερό μέσα στο κουτί , :X: ]

Kαλοριζικο Αθηναιε!

ωραιο και τακτοποιημενο...

φυσικα με το πλαινο και το gatewatch θα ειναι ακομα καλυτερο,

αλλα κατα την γνωμη μου το πρωτο που πρεπει να κανεις αυριο, ειναι να βαψεις τα drives!

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

αλλα κατα την γνωμη μου το πρωτο που πρεπει να κανεις αυριο, ειναι να βαψεις τα drives!

Σε αυτο θα συμφωνησω κι εγω.

Κατα τ'αλλα καλοριζικο, (αν και το stacker δεν μου αρεσει καθολου).

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 01:10]

Τhnx

Ρατσιστή :tongue: :tongue: :tongue: :hehe:

Γουστάρω αντίθεση :inlove:

Τhnx Zάχο .

Όχι του κιλού απο κατάστημα με ποτιστικά , ευκαμπτοι και μέχρι στιγμής [3 μήνες~] δεν έχουν θολώσει .

Εμένα το stacker μου φαίνεται καλύτερο , τώρα γνώμες είναι αυτές./

[άσε το lianli και πάρε το σιμπι :daisy: ]

:hehe:

Μικρές βελτιώσεις σε θέμα ψύξης μνημών

:inlove:

post30qi.jpg

post26mz.jpg

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 13:20]

με μαρκαδορο βαψτα!

Eλεος ρε Magicman...

σιγα μην τα βαψει και με φουμο... :p

Αρχική απάντηση από ea6gka

να κανω μια ερωτηση ασχετη.PC70 or Stacker

Lian -Li κατα την γνωμη μου...

ειναι μια κλαση πανω Γιωργη..σε ολα, ποιοτητα, εμφανιση, χωροι (δυστυχως ομως και σε τιμη)

αλλα οπως σωστα ειπε κι ο Athens2004, γνωμες και γουστα ειναι αυτα ...

οτισου παει στο ματι και στην τσεπη...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:29]

george ειναι 30 ευρω η διαφορα τους. 167 το στακερ 200 το Λι

:o μαλλον ειχα καιρο να ενημερωθω....

με τοσο μικρη διαφορα τιμης δεν τιθεται νομιζω θεμα συζητησης...

Με ταινία 2πλής όψεως , πρίν προλάβει κανείς να πέι πώς θα ξεκολλήσει αναφέρω πώς στο προηγούμενο κουτί ο 7άρης που έιχα κολλήσει πάλι έτσι στο psu [εκεί πιάνει ] δεν ξεκόλλαγε με τπτ όταν ήταν να τον βγάλω , παραλίγο να τον σπάσω.

[ταινία 2πλής όψεως που χρησιμοποιούν οι μπογιατζηδες , και γενικά για βαριές χρήσεις όχι απλή απο βιβλιοπωλείο,, αυτή που έχω εγώ έχει κόλλα απο την μία κόλλα απο την άλλη και στην μέση ένα λεπτό - μαλακό υλικό]

Της TESA είναι?.....Αυτή που έτσι και πάς να ξεκολήσεις σκίζεται το μαλακό (με 1000 ζόρια) και μένει η μία πλευρά στο κουτί και η άλλη στο φαν?

ο ανεμιστηρας αυτος τις κραταει κρυες τις μνημες?

αν δεν κανω λαθος ειναι ο 120αρης της coolermaster...πήρα 2 απο δαυτους αλλα μου φαινονται πολυ ψοφιοι...

Πολυ ωραιο, αλλα οπωσδηποτε να βαλεις sleeves στο τροφ. Ειναι μπελαλιδικο (2 ωρες μου πηρε για το psu της υπογραφης) αλλα θα δεις μεγαλη διαφορα στο πως θα στηθει το εσωτερικο !!!

Αρχική απάντηση από Athens2004

Εμένα το stacker μου φαίνεται καλύτερο , τώρα γνώμες είναι αυτές./

[άσε το lianli και πάρε το σιμπι :daisy: ]

:hehe:

Μικρές βελτιώσεις σε θέμα ψύξης μνημών

:inlove:

post30qi.jpg

Πολύ καλή ιδέα αυτό με τον ανεμιστήρα!!!

Μπράβο man καλή δουλειά έκανες :):T:

Y.Γ Ταινία διπλής όψεως έβαλες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.