serpico75 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2021 Ήθελα 1-2 προτάσεις για προγράμματα screen recorder. Να καταγράφουν και ήχο. π.χ. εάν βλέπω youtube βιντεάκι, να καταγράφει καί τον ήχο. Ποιό θα είχατε να μου προτείνετε; Περισσότερα από ένα θα ήταν ό,τι καλύτερο για να κάνω μία δοκιμή εναλλακτική. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Απρίλιος 20, 2021 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2021 Εγω χρησιμοποιω αυτο: Icecream recorder Pro, κανει οτι θελω αψογα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Απρίλιος 22, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2021 Το έκανα εγκατάσταση (Pro - πλήρης έκδοση), κάνει εγγραφή, αλλά δεν καταγράφει τον ήχο. Ήχο έχω στα Windows. Έχεις κάνει κάποιες ρυθμίσεις στα Windows στον ήχο/κάρτα κλπ; Μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Απρίλιος 22, 2021 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2021 vsdc screen recorder 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Απρίλιος 22, 2021 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2021 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος serpico75 έγραψε: Το έκανα εγκατάσταση (Pro - πλήρης έκδοση), κάνει εγγραφή, αλλά δεν καταγράφει τον ήχο. Ήχο έχω στα Windows. Έχεις κάνει κάποιες ρυθμίσεις στα Windows στον ήχο/κάρτα κλπ; Μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι εκεί; Οχι δεν εχω πειραξει τιποτα. Κοιτα εδω Program settings. Audio – Screen Recorder (icecreamapps.com) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 22, 2021 από KTM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tagavr Απρίλιος 25, 2021 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2021 replay video capture 8 Το youtube...γιατι δεν τα κατεβαζεις με καποιο downloader addon του browser? 200 χρονια θα κανεις με screen recorder.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Απρίλιος 26, 2021 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 Obs studio ή streamlabs obs και τςλειωσες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Απρίλιος 26, 2021 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 Βρήκα, τελικά, τί έφταιγε και δεν έγραφε ήχο ούτε το Icecream ούτε το VSDC που δοκίμασα. Είχε γίνει disabled το stereo mix (τουλάχιστον σε μένα, έτσι είχε γίνει και δεν έγραφε ήχο). Οπότε, σε W7 και W10 που δοκίμασα: δεξί click στο ηχειάκι systray sounds recording tab δεξί click 'Stereo Mix' enable Μετά, πηγαίνεις στην εφαρμογή, και επιλέγεις σαν 'Audio capture device' (ή κάπως έτσι θα το έχει κάθε εφαρμογή) το 'Stereo Mix (κάρτα ήχου)' π.χ. 'Stereo Mix (Realtek High Definiton Audio'). Όλα καλά τώρα. Ένα άλλο θεματάκι που έχω είναι πως είτε με Icecream είτε με VSDC, ενώ έρχεται κανονικά το animation είτε παράθυρο είτε full screen, όταν σώζω το βίντεο, είναι λίιιιγο πιό αργό όταν το βλέπω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 2, 2021 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2021 On 4/20/2021 at 10:09 PM, serpico75 said: Ήθελα 1-2 προτάσεις για προγράμματα screen recorder. Να καταγράφουν και ήχο. π.χ. εάν βλέπω youtube βιντεάκι, να καταγράφει καί τον ήχο. Ποιό θα είχατε να μου προτείνετε; Περισσότερα από ένα θα ήταν ό,τι καλύτερο για να κάνω μία δοκιμή εναλλακτική. Ευχαριστώ Δεν ξέρω αν βρήκες κάτι που τελικά σε βόλεψε, αλλά πρόσφατα διαπίστωσα ότι το λογισμικό των AMD gpu (drivers) έχει δυνατότητα εγγραφής του desktop μαζί με ήχο. Φαντάζομαι ότι κάτι αντίστοιχο θα υπάρχει και με το λογισμικό της Nvidia. Οπότε μπορείς να δεις και αυτή τη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 2, 2021 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2021 Open Broadcaster Software | OBS OBSPROJECT.COM OBS (Open Broadcaster Software) is free and open source software for video recording and live streaming. Stream to Twitch, YouTube and many other providers or record your own videos with high... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts