Jump to content

Πρόβλημα�Πρόβλημα!!! Help me���

moutsa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας παιδιά. Είμαι καινούριος στο Forum και θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Εδώ και πολύ καιρό έχω παρατηρήσει στο PC μου κάτι σαν να μην πάει καλά. Πολλές φορές όταν πάω να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα μου βγάζει κάποια σφάλματα και πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει καταστραφεί. Το ίδιο συμβαίνει και όταν πάω να εγκαταστήσω κάποιο παιχνίδι. Ακόμα θα ήθελα να σας πω πως όταν κάνω Format και πάω να εγκαταστήσω μερικές φορές τα Windows βγάζει το μήνυμα ότι το συγκεκριμένο αρχείο που εγκαθιστά έχει καταστραφεί. Τέλος θα ήθελα να προσθέσω πως όταν ξεκινούν τα Windows μόλις φορτώσουν και πριν κάνω τίποτα κλείνει ο υπολογιστής και ξεκινάει από την αρχή.

Ο υπολογιστής μου είναι P4 στα 2GHz, 512MB RAM, κάρτα γραφικών club RADEON 9500, το λειτουργικό σύστημα μου είναι Windows XP SP1.

Ερώτηση 1: Τα win είναι αυθεντικά ή κόπια; Αν είναι κόπια τότε πιθανότατα είναι προβληματική.

Ερώτηση 2: Τσέκαρες το δίσκο για bad sectors και γενικώς σφάλματα; Αν και χλωμό το βλέπω από τη στιγμή που σου κάνει το ίδιο και με τα win...

Ερώτηση 3: Όταν λες "εγκαθιστώ ένα παιχνίδι" ενωείς από CD ή από το δίσκο; Αν απ'το CD τότε μάλλον που θέλει καθάρισμα ή στη χειρότερη περίπτωση πέταμα το drive. Αν απ'το δίσκο τότε κοίτα το #2...

:)

Υ.Γ.: Α, και καλωσήρθες στην παρέα μας! :D

1) αντικατέστησε την μνήμη με μια άλλη έστω δοκιμαστικά και ξεκίνα φρέσκια εγκατάσταση

2) αν πάραυτα το πρόβλημα κατα την εγκατάσταση εξακολουθεί τότε πέτα το drive γιατί τα έχει παίξει

3) το παραπάνω αν και μόνο αν είσαι σίγουρος οτι το cd των win δουλεύει 100%.

Καλωσήρθες στην παρέα.

επεισης δοκιμασε να βαλεις τα win απο cd χωρις servise pack!

βαλε καθαρα τα windows και πες μας!

μαλλον θεμα μνημης καιμενα ακριβως το ιδιο εκανε οταν αλλαξα μνημη τοτε ολα φτιαχτηκαν:) τι μνημες φοραει το pc;

Αν ο δισκος σου ειναι πανω απο 120GB τοτε παιζει προβλημα με τα windows.O λογος για το SP2 που δινει τη δυνατοτητα καλυτερης υποστηριξης απο το λειτουργικο για δισκους μεγαλης χωριτηκοτητας (>120GB).Εγκατεστησε το SP2 και πες μας αν λυθηκε το προβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.