Jump to content



"Κολπάκια" με τα windows!


Makis Hourdakis

Recommended Posts

παιδιά ,

υπάρχει ένας τρόπος , όταν καταρρέει μια εφαρμογή να μην συμπαρασύρει όλα τα παράθυρα σε κατάρρευση , με εξαφάνιση των εικονιδίων του desktop ,μήπως τη θυμάται κανείς? Κάπου την είχα γράψει , αλλά σε 400 GB χώρου , τι να θυμηθείς και τι να σημειώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Και απο την μερια μου θα ελεγα ΜΕΓΑΛΗ προσοχη στην απενεργοποιηση των services γιατι δυστυχως τα περισσοτερα καπου - καποτε χρειαζονται αμεσα ή εμμεσα (καποιο προγραμμα υπολειτουργει ή δημιουργει σφαλματα) ...την εχω πατησει πολλες φορες.

Με την σειρα μου θα ηθελα να προτεινω τα εξης

http://www.tweakhound.com/xp/xptweaks/supertweaks1.htm

http://www.deviantforums.com/showthread.php?t=1926

http://www.iamnotageek.com/a/10-p1.php

Αυτοι οι 3 οδηγοι νομιζω ειναι οι πιο γνωστοι πετυχημενοι και διαδεδομενοι :T: οποιος εχει κατι καλυτερο, ας το προσθεσει!

Link to comment
Share on other sites

Βέβαια θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το nLite και να φτιάξεις ένα cd windows προσθαφαιρόντας ότι θέλεις και μετά να κάνεις format + εγκατάσταση με αυτό το cd.. Θα το βρείς εδώ: http://www.nliteos.com/ .Δοκίμασέ το και δε θα σε απογοητεύσει..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.