Jump to content

Powerdvd 6 πρόβλημα

leros2004

Recommended Posts

Για τις διακοπές του ήχου που λες εμένα μου το κάνει όταν διαλλέξω για έξοδο spdif!!

Τότε ο ήχος κάνει διακοπές....Στο 5 δεν μου το έκανε....Αλλά στο 6 δεν δουλεύει...Δεν ξέρω γιατί...Έτσι έχω βάλει σαν έξοδο 6 speaker!

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 11:45]

Να υποθέσω ότι το αγόρασε ?????:D

Δε νομίζω να έχει σχέση αυτό... Την τελευταία δοκιμή που έκανα την έκανα με το trial χωρίς φυσικά να βάλω ούτε κωδικό ούτε τίποτα άλλο.

Εκτός αυτού, έχω κανονικά μια έκδοση, όχι την Deluxe, από την κάρτα γραφικών που την είχε μέσα, που ούτε αυτή δουλεύει.

Κάτι το οποίο μου βρωμάει είναι ο Media Player 10... Ένας φίλος με πολύ παρόμοιο μηχάνημα, αλλά που χρησιμοποιεί την on-board και όχι SB Audigy 2, έχει παρόμοια προβλήματα με τις διακοπές ήχου...

Όταν όμως ρίξει από πάνω τον MP10, αυτά συνήθως φεύγουν. Από την άλλη, τρέχοντας κάποιο πρόγραμμα (δεν έχει εντωπίσει ακόμα ποιό) του το ξανακάνει... :boxed:

Αρχική απάντηση από leros2004 [12-05-2005 22:49]

Παιδιά μου φαίνεται οτι έλυσα το δικό μου πρόβλημα και αναψα φωτιές με αυτο το πρόγραμμα:o :o :o

Μπα! Απλώς έδωσες την αφορμή να το συζητήσουμε το δικό μας πρόβλημα. So, don't worry! Be... Fteki!!:p

Παιδιά λύθηκε το πρόβλημα και ήταν απλό.....

Επρεπε να ανοίξω την επιλογή On-line registration από το START->All Programs->Cyberlink PowerDVD και να κάνω Remind me later....

Aν δε σας δουλέψει έτσι κάντε Uninstall και μετά πάλι setup και στην τελευταία οθόνη του setup προτού πατήστε finish φροντίστε να έχετε επιλεγμένη την επιλογή του on-line registration... :T:

Mού'σπασε τ'αρχ@δια αλλά το βρήκα.... :D

Το δοκίμασα το πρώτο αλλά δεν έγινε τίποτα. Μετά πήγα να κάνω το δεύτερο αλλά δε μου έχει καμία επιλογή για online registration! Αρχίζω και τα παίρνω με το σκ@τοπρόγραμμα!:devil:

Το κάκό είναι ότι το έχω συνηθίσει το PowerDVD. Τώρα θα μου πεις ότι όπως συνήθισα αυτό μπορώ να συνηθίσω κι άλλο πρόγραμμα. Θα το κοιτάξω αυτό που είπες. Καλά λόγια έχω ακούσει και για το WinDVD.

Προσωπικά στο WinDVD δεν μου άρεσε η εικόνα που βγάζει....Ο ήχος μου φάνηκε καλύτερος από το Power DVD αλλά στην εικόνα δεν με ικανοποιήσε...

Για αυτό είπα τον BS players....Επίσης τον χρησιμοποιώ πολύ γιατί του φορτώνεις και υπότιτλους και δεν χρτειάζεσαι ξεχωριστό πρόγραμμα όπως στο Power DVD ή Media Player !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.