Jump to content

Powerdvd 6 πρόβλημα

leros2004

Recommended Posts

Καλησπέρα καταρχήν σε όλους,έχω 1 ψιλοπροβληματακι με το powerdvd.Βάζοντας ταινία και βλέποντας σε full screen όλα τέλεια,αν κάνω 2πλό κλίκ στην εικόνα και γίνει παράθυρο κολλάει η εικόνα ενω ο ήχος παιζει σωστά και η ταινία προχωράει κανονικά.Πατώντας 2πλο κλίκ και γυρνώντας σε full screen η ταινία παίζει κανονικότατα.

Εγώ πάλι έχω άλλου είδους πρόβλημα....

Δεν μπορώ με τίποτα να τρέξω το PowerDVD 6 Pro αλλά ούτε το WinDVD...:(

Ξεκινάει κανονικά αλλά δεν μου εμφανίζει τίποτα στην οθόνη ενώ υπάρχει τον TaskManager το PowerDVD Και το PDVDServer ενεργοποιημένο.... :confused:

Το δε WinDVD βγάζει εικόνα κανονικά αλλά δεν έχει ήχο και μου χαλάει εντελώς τα Settings στην Audigy που έχω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ακούσω τίποτα παρά μόνο όταν επιλεξω 4.1 speakers....

Κουφά πράγματα .... και το ποιό κουφό είναι ότι o MediaPlayer και το Jetaudio παίζουν κανονικότατα τα DVD...:D

Tι να πώ ... μπας και έχει στοιχειώσει το σύστημά μου και δεν το κατάλαβα ?????

Κάτι παρόμοιο μου το είχε κάνει και εμένα το Power DVD....

Ενώ ήταν μια χαρά εγκατεστημένο αν πάταγα να το τρέξω δεν άνοιγε με τίποτα!

Τι το απεγκατέστησα και το ξαναεγκτέστησα πάλι τίποτα....

Win DVD, BSplayer, Windows Media Player πάιζαν μια ζαρά τα dvd....

Το θέμα είναι ότι δεν βρήκα τι έφταιγε.....

Αυτό το είχε παρουσιάσει μετά από format και ενώ τα είχα ξαναβάλει όλα από την αρχή...Drivers κτλ.

Επειδή κάτι έγινε μετά και έκανα format δεν βρήκα ουσιαστικά τι έφταιγε....

Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι δεν είχα βάλει σωστά τους drivers...

Νομίζω πρώτα έβαλα τους drivers του chip και του AGP 8 και μετά τους drivers της κάρτας γραφικών και κάπου εκεί χάλασε το πράμα....ή είχα κάνει το ανάποδο...Δεν θυμάμαι ακιβώς τώρα....Έχει περάσει και καιρός!!!!

Δεν σου λεω να κάνεις format, προς Θεου, απλά κοίτα λίγο το θέμα των drivers!

Για να συμπληρώσω κι εγώ...

Έχω 2 εγκαταστάσεις στο μηχάνημά μου. Τη μία για παιχνίδια και δοκιμές, την άλλη με δουλειές μου.

Και στα δύο είναι εγκατεστημένοι οι ίδιοι οδηγοί, ίδιες εκδόσεις, με την ίδια σειρά.

Παρόλ'αυτά το PowerDVD κάνει το ίδιο φαινόμενο. Φαίνεται να τρέχει το process στο task-manager, αλλά δεν εμφανίζεται ποτέ.

Επίσης, εχθές το βράδυ εγκατέστησα στο 2ο partition που κάνω τις δοκιμές, τα x64 και ήταν η 1η εφαρμογή που εγκατέστησα, έτσι ώστε να είμαι σίγουρος ότι δεν τη χαλάει κάποια άλλη.

Πάλι τα ίδια... :wassat:

Εγώ δεν είπα ότι είναι κάποια άλλη εφαρμογή....Γιατί πριν από ένα format δούλευε μια χαρά ενώ μετά δεν άνοιγε με τίποτα!

Όπως ακριβώς κάνει και σε σένα.....

Έχω την εντύπωση ότι έφταιγε η σειρά με την οποία είχα εγκαταστήσει drivers κάρτα γραφικών, update για το chip και ένα update για την AGP...

Γιατί μετά από ένα άλλο format τα έβαλα με διαφορετική σειρά και τότε έτρεξε!

Το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι ποια είναι η σωστή σειρά.....

Για μισό λεπτάκι βρε παιδιά... δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι όλοι έχουμε τα ίδια προβλήματα...

Εγώ όσο ήμουν σε SATA RAID 0 το power DVD 6 έτρεχε μιά χαρά και δεν είχα κανένα πρόβλημα...

Μόλις όμως έκανα Format και πέρασα σε απλό SATA, από εκείνη τη στιγμή και μετά το Power DVD δεν ξαναδούλεψε...

Πρέπει να βρούμε τι κοινό έχουν οι υπολογιστές μας που χαλάει το PowerDVD, μην τρελαθούμε κιόλας μαμώ τα μπρέκια μου μέσα....

Συμφωνώ ότι τυχαίο δεν μπορεί να είναι....Εγώ δεν ήμουν σε κανένα Sata....ο υπολογιστής πριν και μετά το format και γενικά σε όλη την φάση ήταν ακριβώς ο ίδιος!

Προγράμματα τα ίδια....Μάλιστα στην φάση που δούλευε πολύ περισσότερα....

Δεν μπόρεσα να εντοπίσω τι έφταιγε...υποψιάζομαι ότι ήταν αυτό που είπα πιο πάνω...χωρίς να είμαι σίγουρος!

Επομένως τι άλλαξε από το ένα format στο άλλο και την μια έπαιζε, την άλλη όχι και μετά ξανά έπαιζε....πραγματικά δεν ξέρω!!!

Τα κοινά και στα δύο συστήματα είναι:

Athlon 64 939 3500+ Winny

MSI K8N Neo2 Platinum BIOS 1.5

2x OCZ Platimun Rev 2.0 PC3200

SB Audigy 2 Platinum EX

2x SATA Seagate Barracuda 120, 200Gb

Adaptec Raid 2400A

4x40GB W.D. EIDE on RAID 10

Windows XP Pro SP2 (all patches/fixes)

nVidia nForce 5.10 wqhl

nVidia ForceWare 7.1.8.4

DirectX 9.0c

Creative 5.12.1.444

Στο ένα από τα δύο τώρα μάλιστα, τρέχουν

Windows XP Pro SP1 x64 Corp

nVidia nForce 6.25 x64 beta

nVidia ForceWare 7.1.8.4 x64

και πάλι δεν παίζει.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχω κάνει διαφορετικά, αφού με τόσες εγκαταστάσεις που έχω κάνει, πάντα με την ίδια σειρά βάζω τους οδηγούς και τα προγράμματα.

Στο ένα από τα δύο κοινά, σε αυτό που παίζει, τρέχουν επίσης

World Community Grid

Azureus 2.3

Sygate Firewall 5.5 Pro

GetRight 5.2

MSN messenger 7.0.0777

AI Roboform 6.1.9

Motherboard Monitor 5.3.7

MS Antispyware Beta

McAfee AV 8.0

και με όλα αυτά δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα... :blink:

Edit: Το σύστημα που παίζει είναι στημένο στον C: σε SATA δίσκο. Αυτό που ΔΕΝ παίζει, και το 32 και το χ64 είναι στημένα στο Raid10

Από αυτά που ανέφερες έχουμε ίδια:

SB Audigy 2 Platinum EX

DirectX 9.0c

Creative 5.12.1.444

SATA Seagate 120

MSN messenger 7.0.0777

MS Antispyware Beta

Azureus 2.3

Εγώ έχω λειτουργικό Windows XP Home SP2 (all patches/fixes)

Και εμένα τα Windows στον Sata είναι....Πάντως εμένα τώρα τρέχει μια χαρά!

Λες να είναι η κάρτα ήχου?

Οι άλλοι που έχατε το ίδιο πρόβλημα τι κάρτα ήχου εχετε?

Της κάρτας γραφικών???

Εγώ με τον Wizard! όμως δεν έχουμε τους ίδιους drivers...Και γω GeForce έχω αλλά χρησιμοποιώ τους drivers της Leadtek Και όχι της Nvidia....

Τι να πω.....

Το είπα αυτό για την κάρτα γραφικών επειδή πριν βάλω τους τελευταίους drivers επαιζε μια χαρά. Αλλά τελικά δε φταίνε. Έβαλα τους παλιούς αλλά πάλι τα ίδια. Στη Cyberlink κοιταξε κανένας;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.