Vadergr Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2005 Εχω isdn γραμμη και σε λιγες μερες θα ενεργοποιηθει και η dsl που εχω ζητησει και θα μπει απο πανω (κραταω την isdn).Ετσι απο τον τοιχο θα φυγει ενα καλωδιακι που παει στο splitter και η μια ακρη του παει στο netmod και η αλλη στο dsl modem.H ερωτηση ειναι η εξης... Με απλο modem 56k απο που θα μπορω να μπω?Θα μπορω παλι να μπαινω συνδεοντας το στο netmod ή το splitter μετατρεπει την γραμμη που φευγει σε αυτο σε καθαρα φωνητικη οποτε θα το συνδεω στην data μερια (δηλαδη αυτη που συνδεεται το dsl modem)?Το θεμα ειναι ψιλοσοβαρο γιατι ο αδερφος μου περναει τις παραγγελιες απο την δουλεια του καθημερινα με το laptop της δουλειας και αν δεν επικοινωνησει θα εχει προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 για να μπεις με PSTN, μόνο μέσω netmodτο splitter δεν κάνει τίποτα άλλο από απλό διαχωρισμό συχνοτήτων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Σαν να λεμε οτι μπορω να εχω τον υπολογιστη μου στο νετ με dsl και παραλληλα αυτον του αδερφου μου με pstn συνδεοντας το στο netmod? Αληθεια ,οταν εχω το dsl ανοικτο, θα μπορω παλι να εχω 2 τηλεφωνικες γραμμες στο netmod ή το dsl καταλαμβανει την μια? PS... Καντε τον ανθρωπο all around moderator επιτελους ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 η εγκατάσταση του dsl δεν αλλάζει το παραμικρό στην υπάρχουσα κατάσταση (isdn ή pstn)από το splitter και μετά (στην ''έξοδο'' προς pstn/isdn), όλα είναι όπως πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάϊος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Το splitter απλά κρατάει κάποιες συχνότητες για τη DSL. Η "φωνητική" γραμμή ωστόσο εξακολουθεί να μπορεί να συνδεθεί κανονικά. Γιατί να το κάνεις όμως έτσι και να μην κάνεις shared τη DSL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82Γιατί να το κάνεις όμως έτσι και να μην κάνεις shared τη DSL? Κουρτίνα 1: Ο αδελφός είναι ετεροθαλήςΚουρτίνα 2: Κατούρησε στο πηγάδι (ο αδελφός πάλι)Κουρτίνα 3: Δεν πλΕρώνει (ο γνωστός αδελφός)Κουρτίνα 4: Εκκρεμούν κάτι κληρονομικές υποθέσεις.....Zong: Ο αδελφός θέλει να στέλνει Fax, όχι να μπαίνει internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 9, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 γινεται αυτοματα μεσω της εφαρμογης που εχει στο φορητο της δουλειας και αυτο δεν αλλαζει... ΥΓ... συν ΟΛΑ αυτα που ανεφερε ο φιλτατος spammer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από spcΚουρτίνα 3: Δεν πλΕρώνει (ο γνωστός αδελφός) Εδω ανηκει η περιπτωση μου κ για αυτο πηρε τα @@ μου! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.