billpeppas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2021 Έπαιξε βλακεία και λόγω ύψους της κάρτας γραφικών έχω θέμα στο κούμπωμα... του καπακιού του κουτιού. Έχει κάποιος εμπειρία από τα premium individually sleeved PCI-Express 6-8pin καλώδια της Corsair ? Είναι πιο λεπτά και flexible από τις original "καλωδιοταινίες" που έχουν από μαμάς τα Corsair TX/RM τροφοδοτικά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 12, 2021 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2021 Εξαρτάται τι σκέφτεσαι και τι δεν καθεται σωστά. Πιο flexible και πιο λεπτά ειναι αλλά αν θέλεις να τα κάνεις τσάκιση περισσοτερο απο τα μαμά νομιζω δεν θα βολεψουν. Δωσε καμια φωτό να καταλαβουμε τι παιζει. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 12, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2021 Καλημέρα Ζάχο! Το άτιμο το PCI-Express power connector είναι χοντροειδές και τα καλώδια σκληρά, με αποτέλεσμα να μην γίνεται να καπακώσει το πάνω καπάκι του HTPC case ( SilverStone Grandia GD-08B ) χωρίς να ασκείται πίεση στον pci-e connector με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα μικρό καρουμπαλάκι στο καπάκι του σασί Μόνος τρόπος να κουμπώσει το καπάκι με ελάχιστο flex ήταν να ξεχωρίσω τα καλώδια της pci-e 8pin αριστερά και δεξιά όπως φαίνεται στην φωτό με το πράσινο κυκλάκι, αλλά πάλι πιέζει και κάνει ελαφρώς flex το καπάκι και δεν εκτιμώ πως θα μακροημερεύσει αυτή η σύνδεση. Αν τα premium sleeved είναι έστω 5% λεπτότερα και πιο εύκολα συμπιέσιμα, πιστεύω πως θα μπει επιτέλους το καπάκι δίχως καθόλου flex ( αν δεν είναι και αυτά επαρκώς πιο λεπτά θα πρέπει να κάτσω να φτιάξω custom cable αναγκαστικά ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 12, 2021 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2021 Άφησε με να δω λιγο στο σπιτι που εχω καλωδια απο το custom cables να δω εκεινα ποσο "σπανε" και θα σου πω. Λογικα και τα corsair ιδια πρεπει να ειναι 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Απρίλιος 12, 2021 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2021 Δε φτάνουν ούτε καν κοντά σε αυτό που ήδη έχεις κάνει. Τα έχω στο δικό μου. Είναι πιο ευλύγιστα γενικά αλλά κοντά στα 6/8πινα γυρίζουν, δε σπάνε κ έχω την εντύπωση πως έχουν περισσότερο όγκο. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Απρίλιος 12, 2021 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2021 Δεν έχω καλύτερη εικόνα μαζί μου. Αλλά φαίνεται το πάχος τους. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 12, 2021 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2021 Παρήγγειλα 2 180* angled PCI-Express 8 pin connectors από έξω και ησύχασα. Αναμονή να έρθουν τώρα, μέχρι τότε, κάμπριο 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts